Siirry pääsisältöön

Nordnet Indeksirahasto Suomi (aiemmin Superrahasto).


Täysin kuluton indeksirahasto, jolla pääset alkuun sijoittamisessa.

Nordnet Indeksirahasto Suomi (aiemmin Superrahasto) on markkinoiden ainoa täysin kuluton indeksirahasto Suomessa. Rahasto seuraa OMX Helsinki 25 ESG Responsible Gross -indeksiä ja sijoittaa osingot uudelleen kasvuosuuksien tavoin.

  • 0 € merkintä- ja lunastuspalkkio.

  • 0 € hallinnointipalkkio.

  • 0 € kaupankäyntipalkkiot.

Indeksirahastot myös muissa Pohjoismaissa.

Helsinki, Suomi

Nordnet Indeksirahasto Suomi.

Nordnet Indeksirahasto Suomi seuraa OMX Helsinki 25 ESG Responsible Gross -indeksiä.

Tukholma, Ruotsi

Nordnet Indexfond Sverige ESG.

Nordnet Indexfond Sverige ESG seuraa OMX Stockholm Benchmark ESG Responsible Index, eli OMXSBESGGI-indeksiä.

Oslo, Norja

Nordnet Indeksfond Norge.

Nordnet Indeksfond Norge seuraa Oslon pörssin 25 vaihdetuimman osakkeen kehitystä.

Kööpenhamina, Tanska

Nordnet Indeksfond Danmark.

Nordnet Indeksfond Danmark seuraa OMX Copenhagen 25 ESG Responsible Gross -indeksiä.

Merkitessäsi Nordnetin Ruotsin, Norjan tai Tanskan indeksirahastoja Nordnet hoitaa valuutanvaihdon puolestasi. Veloitus tapahtuu eurotililtäsi. Valuutan osto- ja myyntikurssin erotus on 0,5 %, joten maksat valuutanvaihtokulua 0,25 % sekä merkinnän että lunastuksen yhteydessä. Lue lisää valuutanvaihdosta.

Mitä muuta salkkuun?

Indeksirahastot ovat oiva tapa aloittaa rahastosäästäminen, mutta salkku kannattaa hajauttaa myös muualle kuin pohjoismaisiin suuryhtiöihin. Hyödynnä uutta palveluamme ja löydä sinulle sopivat rahastot.

Palvelu ei maksa mitään, vie vain jokusen minuutin, eikä sido sinua mihinkään – päätät itse, kuinka paljon, mihin rahastoihin ja miten usein haluat säästää.

Nordnetin indeksirahastot

Indeksi­rahastot ympäri maailman ja edullisin kuluin.

Nordnetin kansainvälisten indeksirahastojen (Nordnet Indeksirahasto Teknologia, Maailma ESG, USA ESG, Eurooppa ESG ja Kehittyvät Markkinat ESG) avulla voit hajauttaa sijoituksesi ympäri maailman edullisin kuluin. Saat monta osaketta yhdellä sijoituksella.

770x400_section_weight_greyBG.jpg

Opi lisää rahastoista ja rahastosijoittamisesta.

Rahastot tarjoavat helpon ja vaivattoman tavan säästää ja sijoittaa arvopapereihin. Rahastosijoittaminen on hyvä keino hajauttaa sijoituksia helposti esimerkiksi ulkomaille tai kohteisiin, joihin yksityissijoittajan on mahdotonta muuten sijoittaa suoraan kustannustehokkaasti.

Mihin kuukausisäästäisi? Kokeile uutta palveluamme.

Mihin kuukausisäästäisi? Kokeile uutta palveluamme.

Omaan salkkuun sopivien rahastojen valitseminen satojen vaihtoehtojen joukosta voi tuntua hankalalta. Uudesta palvelustamme saat apua sopivien rahastojen löytämiseen. Muutaman simppelin vaiheen kautta pääset nopeasti alkuun rahastosalkun luomisessa. Päätät itse, kuinka paljon, mihin rahastoihin ja miten usein haluat säästää.

Testaa korkoa korolle -ilmiö käytännössä.

Mitä aiemmin aloitat säästämisen, sitä pidempään korkoa korolle -vaikutus ehtii kasvattaa pääomaa. Säästämisessä ja sijoittamisessa aloittaminen onkin ajoittamista tärkeämpää.

Kokeile kuukausisäästölaskurilla, miten paljon sijoitusaika, korkotaso, tuotto ja säästösummat vaikuttavat säästöjesi määrään.

Kertasijoitus alussa
20 000
Kuukausisäästösumma
200
Vuotuinen tuotto-odotus*
7 %
Sijoitusaika
10 vuotta
Sijoituksen arvo sijoitusajan päättyessä
73 747
Sijoituksen arvo sijoitusajan päättyessä

*Helsingin pörssin keskimääräinen vuotuinen tuotto viimeiseltä 15 vuodelta (30.12.2002–29.12.2017) on 7,76 %, mukaan lukien osingot ja korkoa korolle -vaikutus. Ilman osinkoja tuotto on 3,35 %. Huomioi, että historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta tuotosta.

Aloita rahastosäästäminen jo tänään!

Asiakkuuden avaaminen on maksutonta.

Nordnetin indeksirahastoilla voi käydä Nordnetissä kauppaa ainoastaan tilillä, johon ei ole liitetty sellaista valtakirjaa, jonka nojalla valtuutettu voi harjoittaa ammattimaisesti neuvontaa tai omaisuudenhoitoa. Rahastosijoittamiseen liittyy aina riskejä. Rahaston arvo ja tuotto voivat sekä nousta että laskea, ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tältä sivulta löydät Nordnet Indeksirahasto Suomen ja muiden pohjoismaisten indeksirahastojen avaintietoesitteet ja rahastoesitteet. Ennen rahastoon sijoittamista sinun tulee perehtyä rahaston sääntöihin ja avaintietoesitteeseen.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Tärkeää tietoa riskeistä ja tuotoista.

Huomioi, että historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.

Mikään tällä sivulla esitetty ei ole, eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi, sijoitusneuvonnaksi, tarjoukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä rahoitusvälineitä. Sijoittajana vastaat itse riskistä, joka liittyy tällä sivulla annetun tiedon hyödyntämiseen sijoituspäätöstä tehdessäsi.