Siirry pääsisältöön

OTC-osakkeet.


Tutustu OTC-osakkeisiin.

OTC-osakkeet (over-the-counter) ovat tyypillisesti pieniä, listaamattomia yhtiöitä, jotka eivät täytä normaalien pörssilistojen vaatimuksia. OTC-yhtiöt eivät siis ole pörssissä, mutta niillä voidaan silti käydä kauppaa joidenkin välittäjien kautta.

OTC-osakkeet tarjoavat spekulatiivisille sijoittajille mahdollisuuden korkeaankin tuottopotentiaaliin, mutta toisaalta myös riskit ovat huomattavasti pörssilistattuja osakkeita suurempia mm. siksi, että OTC-osakkeista on tyypillisesti saatavilla vähemmän ajantasaista taloudellista tietoa kuin pörssilistatuista osakkeista. Kurssiliikkeet OTC-osakkeissa ovat yleensä suuria kumpaankin suuntaan.

Nordnetissä voit sijoittaa tiettyihin yhdysvaltalaisiin OTC-osakkeisiin suoraan verkkopalvelun tai mobiilisovelluksen kautta. Jos yhdysvaltalaista OTC-osaketta ei löydy verkkopalvelustamme, siihen ei ole mahdollista sijoittaa myöskään meklarilinjan kautta. Katso alla olevasta painikkeesta OTC-osakkeet, joihin Nordnetin kautta on mahdollista sijoittaa.

Katso lista OTC-osakkeista

OTC-osakkeiden ominaisuuksia:

Tärkeää tietoa riskeistä.

Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa.

Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.