Siirry pääsisältöön

Teema-ETF:t.


Sen sijaan, että poimit yksittäisiä osakkeita, voi tulevaisuuden suuntauksiin ja megatrendeihin sijoittaminen olla helpompaa.

Auttaaksemme sinua löytämään mielenkiintoisia teemoja, olemme koonneet alle Nordnetin asiakkaiden omistetuimpia ETF:iä.

Jos haluat oppia lisää ETF:istä, tutustu Nordnet-kouluun.

Teema-ETF:ien kolme etua:

  • Helppo tapa sijoittaa tulevaisuuden globaaleihin megatrendeihin.

  • Kustannustehokas vaihtoehto alhaisilla hallinnointipalkkioilla.

  • ETF:t ovat hyvä lisä osakesijoitusten rinnalle.

Jos tulit sivulle puhelimella, suosittelemme vaihtamaan selaimeen päälle ns. tietokonesivuston. Tällöin näet taulukoissa enemmän tietoja kustakin rahastosta. Esimerkiksi Chrome-selaimessa tämä onnistuu, kun napautat oikean yläkulman kolmea pistettä ja menusta Tietokonesivusto / Desktop site. Safari: aA > Pyydä työpöytäversio

Huomioi, että historialliset ja simuloidut historialliset tuotot eivät ole tae tulevista tuotoista. Rahoitusvälineiden arvo voi sekä nousta että laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamaasi pääomaa takaisin. Sijoittajaa kehoitetaan perehtymään rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen sijoittamista rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.

Suosituimmat teema-ETF:t Nordnetissä.

Yhä useampi haluaa tehdä vastuullisia valintoja myös sijoituksissaan. ETF:illä voit sijoittaa helposti ESG-tekijät huomioiviin yhtiöihin.

ETF:ien kautta voit sijoittaa hajautetusti esimerkiksi kultaa tai uraania louhiviin pörssiyhtiöihin. Ei ihan sama kuin kultaharkkojen varastointi omaan kellariin, mutta ainakin vaivattomampaa!

Kaupallinen yhteistyö: J.P. Morgan Asset Management.

Yhdistä aktiivisen ja passiivisen parhaat puolet.

Research Enhanced Index Equity (ESG) ETF:t – vahvempi ydin salkkuun aktiivisilla rakennuspalikoilla.