Siirry pääsisältöön

Teema-ETF:t.


Sen sijaan, että poimit yksittäisiä osakkeita, voi tulevaisuuden suuntauksiin ja megatrendeihin sijoittaminen olla helpompaa.

Auttaaksemme sinua löytämään mielenkiintoisia teemoja, olemme koonneet alle Nordnetin asiakkaiden omistetuimpia ETF:iä.

Jos haluat oppia lisää ETF:istä, tutustu Nordnet-kouluun.

Teema-ETF:ien kolme etua:

  • Helppo tapa sijoittaa tulevaisuuden globaaleihin megatrendeihin.

  • Kustannustehokas vaihtoehto alhaisilla hallinnointipalkkioilla.

  • ETF:t ovat hyvä lisä osakesijoitusten rinnalle.

Tärkeää tietoa riskeistä ja tuotoista.

Tämä sivu ei ole eikä sitä pidä tulkita sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittamiseen ja rahoitusinstrumentteihin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voivat muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan.

Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sijoittajaa kehoitetaan tutustumaan rahastoesitteeseen ja avaintietoasiakirjaan (KIID) ennen sijoituspäätösten tekemistä. Rahastoesitteeseen löydät rahastoyhtiön verkkosivuilla ja KIID:n löydät rahaston yleiskatsaussivulta ja toimeksiantonäkymästä Nordnetin palvelusta.


Suosituimmat teema-ETF:t Nordnetissä.

Yhä useampi haluaa tehdä vastuullisia valintoja myös sijoituksissaan. ETF:illä voit sijoittaa helposti ESG-tekijät huomioiviin yhtiöihin. Näillä ETF:illä on korkein mahdollinen SFDR-vastuullisuusluokitus (artikla 9).

→ Katso lisää vastuullisia ETF:iä

ETF:ien kautta voit sijoittaa hajautetusti esimerkiksi kultaa tai uraania louhiviin pörssiyhtiöihin. Ei ihan sama kuin kultaharkkojen varastointi omaan kellariin, mutta ainakin vaivattomampaa!

Kaupallinen yhteistyö: DWS Group.

Valitut Xtrackersin teknologia- ja innovaatio-ETF:t ilman ostovälityspalkkioita 15.11.2023–15.1.2024.


Tutustu kampanjaehtoihin