Siirry pääsisältöön

Vauraat ja rohkeat.


Vaikka vanhemmilla ikäluokilla on yleisesti nuoria enemmän rahaa, niin sijoittamisen aloittamista, korkoa korolle -viestiä ja taloustaitojen opettelua on toitotettu erityisesti nuorille. Mutta missä ovat vanhemmille suunnatut koulutukset ja sisällöt? Tässä seitsemänosaisessa sarjassa paneudumme sijoittamiseen yli viisikymppisten näkövinkkelistä. Sarjan artikkelit ja videot käsittelevät eläkesalkun rakentamista, perinnön sijoittamista, varallisuuden siirtämistä ja lahjoittamista, yrittäjän sijoituksia sekä lapselle säästämistä ja talouskasvatusta.

Sarja on tehty yhteistyössä Suomen Osakesäästäjien kanssa. Artikkelit on kirjoittanut yksityissijoittaja ja talousjournalisti Helena Ranta-aho. Klikkaa alla olevia otsikoita ja opi lisää:


210422_Nordnet_07_6128 (1).jpg

Laadi juridisesti pätevät asiakirjat kätevästi netissä.

Oletko miettinyt, kuka hoitaa sijoituksiasi, jos et itse siihen enää pysty? Tai kuka perii varallisuutesi ja onko aviopuolisollasi siihen yhtäläinen oikeus? Juridisilla asiakirjoilla turvaat omaisuutesi ja voit etukäteen järjestää asiasi siten kuin ne itse haluat.

Nordnetin asiakkaana saat 20 euron lahjakortin yhteistyökumppanimme Docuen palveluun, jossa voit tehdä netissä helposti vaikkapa edunvalvontavaltuutuksen, testamentin, avioehdon tai muun yksityiselämän asiakirjan.

Docuen palvelusta löydät maan kattavimman valikoiman juridisia asiakirjamalleja. Kaikki sisällöt ovat juristien kehittämiä ja vastaavat ajantasaista Suomen lainsäädäntöä. Laatimisen lisäksi myös allekirjoitat, arkistoit ja hallitset kaikki henkilökohtaiset tai yrityksesi asiakirjat.

Lue lisää Docuesta ja lunasta etu
Woman working on laptop.jpg