Nordnetin palvelussa on huoltokatko 28–29.3. Katkon aikana reaaliaikatalletukset, nostot ja sisäiset tilisiirrot eivät ole mahdollisia. Lue lisää.

Hei, miten voimme auttaa?

Miten saan luoton käyttöön?

Nordnetissä voit ottaa luottoa osakkeita, rahastoja ja muita arvopapereita vastaan. Luotto toimii joustavasti limiittiluottona, jossa luoton vakuus muodostuu lainoituskelpoisista arvopapereistasi.

Myönnettävän luoton maksimisumma on normaalisti kolme kertaa salkun velaton arvo. Voit valita itse hakemasi luoton määrän, minimisumma on 10 000 €. Luottoa voit nostaa haluamasi määrän.

Jos haluat luoton käyttöösi, sinun tulee täyttää luottosopimus ja edelleenpanttaussopimus. Jos olet hakemassa luottoa yritykselle tai luottosopimuksen täyttäminen edellä mainitun linkin kautta ei syystä tai toisesta onnistu digitaalisesti, voit myös tulostaa, täyttää ja lähettää meille allekirjoitettuna luottohakemuspaketin, joka koostuu seuraavista asiakirjoista:

  1. Luottosopimus ja edelleenpanttaussopimus
    avautuu uuteen ikkunaan
  2. Kopio kuvallisesta henkilötodistuksesta
  3. Kopio viimeisimmästä verotuspäätöksestäsi (yhteenvetosivu) tai kopiot kolmesta viimeisimmästä palkkatositteesta

Kun vastaanotamme hakemuksesi ja mahdolliset liitteet, suoritamme normaalin luottoarvioinnin ja teemme luottopäätöksen. Ilmoitamme luottopäätöksestä viestikeskuksen kautta.

Kun arvopaperisi muodostavat lainan vakuuden, lainan määrä määräytyy arvopapereiden lainoitus- eli vakuusarvon perusteella. Osakkeiden lainoitusaste vaihtelee arvopapereilla 0–85 % välillä. Nordnet voi laskea arvopapereiden lainoitusastetta milloin tahansa, mikäli se katsotaan välttämättömäksi.

Huomioithan, että velkasaldosi ei saa olla suurempi kuin omistustesi yhteenlaskettu lainoitusarvo tai kyse on ylilainoitustilanteesta.

Lue lisää lainoituksesta.

Vastasiko tämä kysymykseesi?

Takaisin
Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Käyttämällä palvelujamme hyväksyt evästeiden käytön.Lue lisää