Customer service

Miten avaan salkun, jossa on useampi salkunhaltija?

Nordnet ei avaa yhteisomistuksellisia salkkuja tai talletustilejä verotuksellisista ja markkinakäytännöllisistä syistä johtuen.

Suosittelemme, että asiakkaamme avaavat salkun aina yhden henkilön nimissä ja antavat käyttöoikeuden haluamilleen henkilöille valtakirjalla. Valtakirja antaa haluamallesi henkilölle pääsyn salkkuusi/salkkuihisi ja/tai talletustiliisi/talletustileihisi, ja hän saa omat henkilökohtaiset sisäänkirjautumistunnisteet.

Valtakirjapohjat digitaalisessa muodossa (allekirjoitus suoritetaan verkkopankkitunnuksilla):

Jos yllä olevien valtakirjojen kanssa eteen tulee jokin ongelma, voit käyttää myös paperisia lomakkeita ja palauttaa ne postitse Nordnetiin. Löydät linkit paperisiin lomakkeisiin alta.

Muistathan liittää mukaan kopiot valtuuttajan ja valtuutetun voimassaolevasta kuvallisesta henkilöllisyystodistuksesta.

 

Alaikäisen salkkuun useampi salkuhaltija

Alaikäisen salkkuun tai talletustiliin voidaan liittää useampi valtuutettu. Alaikäistä lasta edustaa kaikissa yhteyksissä hänen huoltajansa. Jos huoltajat ovat täyttäneet vanhempien valtakirjan, jolla he valtuuttavat toisensa hoitamaan lapsen asiakkuutta, saavat he kumpikin omat sisäänkirjautumistunnisteet, mikäli heillä ei ennestään niitä ole.

Mikäli alaikäisen asiakkuuteen halutaan antaa valtuutus esim. isovanhemmalle tai kummille, tulee valtakirja täyttää niin, että valtuuttajana on alaikäinen lapsi, mutta valtakirjan hänen puolestaan allekirjoittaa molemmat huoltajat. Muuten alaikäisen antama valtakirja täytetään normaalisti, eli myös valtuutettu tulee valtakirjan allekirjoittamaan. Pyydämme huomioimaan, että joudumme päättämään kaikki aikaisemmin annetut valtuutukset mikäli valtakirjaan ei merkitä vaihtoehtoa siitä, että kolmannelle osapuolelle annettu valtakirja ei tule korvaamaan aikaisemmin annettuja valtakirjoja. Alaikäisen salkkuun on mahdollista antaa kolmannelle osapuolelle valtuutus valtakirjalla, rajoitetulla valtakirjalla sekä kaupankäyntivaltakirjalla. Talletustiliin on olemassa oma tilivaltakirja.

Lähetä valtakirja ja liitteet postimaksutta osoitteeseen:

Nordnet Bank AB Suomen sivuliike 
Tunnus 5018590 
00003 VASTAUSLÄHETYS

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu *Hinta: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.
020 198 5898
Meklarit
020 198 5898 +46 10 583 3100 (ruotsiksi ja englanniksi klo 19 jälkeen)

Asiakaspalvelun aukioloajat

Ma–pe
9.45–18.30

Meklaripalvelun aukioloajat

Ma–pe
9.45–19.00 19.00–23.00 (ruotsiksi ja englanniksi)

Vastaanotto

Nordnet Bank AB Suomen sivuliike Yliopistonkatu 5, 3. krs FI-00100 HELSINKI 09 6817 81

Ma–pe
13.00–17.00

Huom! Vastaanottomme ei tarjoa asiakaspalvelua. Voit halutessasi tuoda lomakkeet vastaanottoomme, mutta asiakaspalvelumme palvelee vain puhelimitse ja viestitse.

Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Käyttämällä palvelujamme hyväksyt evästeiden käytön.Lue lisää