Miten voin avata salkun?

Salkun avaus täysi-ikäiselle henkilölle

Jos haluat käydä kauppaa helposti, nopeasti ja vaivattomasti verkkopalvelussamme, sinun tulee ensin avata osake- ja rahastosalkku, eli arvo-osuustili. Osake- ja rahastosalkun voi avata Nordnetiin joko

  1. tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla tai Mobiilivarmenteella
  2. sähköisesti täyttämällä asiakashakemuksen verkossa ja palauttamalla tulostetun ja allekirjoitetun sopimuksen meille postitse.

 

1. Osake- ja rahastosalkun eli arvo-osuustilin ja osakesäästötilin avaaminen verkkopankkitunnuksilla

Kätevintä on tehdä asiakashakemus verkkopankkitunnuksilla. Osake- ja rahastosalkun avaaminen on mahdollista OP:n, Nordean ja Danske Bankin verkkopankkitunnuksilla sekä Mobiilivarmenteella.

Verkkopankkitunnuksilla täysi-ikäinen yksityishenkilö saa tilin auki heti päiväsaikaan klo 06.00–18.30 välillä. Asiakkaaksi voi hakea verkkopankkitunnuksillasi myös yöaikaan. Otamme silloin hakemuksesi vastaan ja saat ilmoituksen asiakkuutesi rekisteröinnistä heti aamulla.

Avaamalla asiakkuuden verkkopankkitunnuksia käyttäen ei tarvitse tehdä erillistä paperisopimusta, vaan sähköisen allekirjoituksen jälkeen valitset itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan ja voit tehdä ensimmäisen kauppasi heti reaaliaikaisen rahansiirron jälkeen.

→ Avaa osake- ja rahastosalkku ja/tai osakesäästötili verkkopankkitunnuksilla

 

2. Osake- ja rahastosalkun eli arvo-osuustilin ja osakesäästötilin avaaminen täyttämällä asiakashakemus verkossa ja palauttamalla sopimus postitse

Osake- ja rahastosalkun, osakesäästötilin tai talletustilin voi avata myös ilman verkkopankkitunnuksia tekemällä hakemuksen verkossa.

Asiakkuuden avaamisen jälkeen lähetämme sinulle käyttäjätunnuksen ja salasanan Nordnetin palveluun postitse erillisissä lähetyksissä. Saatuasi ne postitse voit vaihtaa ne asetuksista haluamiksesi.

→ Avaa osake- ja rahastosalkku ja/tai osakesäästötili ilman verkkopankkitunnuksia

Asiakkuuden avaamisen jälkeen voit avata sisäänkirjautuneena Nordnetin verkkopalveluun helposti muita salkkuja tai talletustilin.

 

3. Alaikäiset

Avaa asiakkuus alaikäiselle tästä linkistä. Voit lukea lisää lapselle säästämisestä täältä.

 

4. Yritykset

Avaa asiakkuus yritykselle tästä linkistä. Voit lukea lisää yrityksen nimiin sijoittamisesta täältä.

Vastasiko tämä kysymykseesi?

Takaisin
Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Käyttämällä palvelujamme hyväksyt evästeiden käytön.Lue lisää