Siirry pääsisältöön

Miten voimme auttaa?

Miten voin avata salkun?

Tämä ohje koskee asiakkuuden avausta eri asiakastyypeille. Jos haluat avata nykyisenä asiakkaana useampia salkkuja tai tilejä, katso siihen ohje tästä.

 

Salkun avaus täysi-ikäiselle henkilölle:

Jos haluat käydä kauppaa helposti, nopeasti ja vaivattomasti verkkopalvelussamme, sinun tulee ensin avata osake- ja rahastosalkku, eli arvo-osuustili. Täysi-ikäisenä voit avata osake- ja rahastosalkun ja/tai osakesäästötilin Nordnetiin kahdella tavalla.

1. Täytä verkkolomake ja tunnistaudu toisen pankin verkkopankkitunnuksilla tai Mobiilivarmenteella – avaus vie nopeimmillaan vain jokusen minuutin. Avaa asiakkuus tällä nopeimmalla tavalla tästä linkistä.

2. Jos asiakkuuden avaus ei tietyistä syistä onnistu yllä olevasta linkistä, hakemus tulee jättää ns. manuaalisena hakemuksena. Tällöin käsittelemme asiakashakemuksesi manuaalisena työnä, minkä vuoksi asiakkuuden avauksessa kestää useampi viikko. Tällöin saat käyttäjätunnuksen ja salasanan postitse. Sinun ei kuitenkaan tarvitse postittaa meille mitään, vaan itse hakemuksen tekeminen onnistuu sähköisesti.

 

Alla tarkemmat kuvaukset kahdesta tilinavaustavasta.

 

1. Osake- ja rahastosalkun eli arvo-osuustilin ja osakesäästötilin avaaminen verkkopankkitunnuksilla

Kätevintä on tehdä asiakashakemus verkkopankkitunnuksilla. Osake- ja rahastosalkun avaaminen on mahdollista useimpien suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla sekä Mobiilivarmenteella.

Verkkopankkitunnuksilla täysi-ikäinen yksityishenkilö saa tilin auki heti päiväsaikaan klo 06.00–18.30 välillä. Asiakkaaksi voi hakea verkkopankkitunnuksillasi myös yöaikaan. Otamme silloin hakemuksesi vastaan ja saat ilmoituksen asiakkuutesi rekisteröinnistä heti aamulla.

Sähköisen allekirjoituksen jälkeen voit tehdä ensimmäisen kauppasi heti reaaliaikaisen rahansiirron jälkeen.

→ Avaa osake- ja rahastosalkku ja/tai osakesäästötili verkkopankkitunnuksilla

 

2. Osake- ja rahastosalkun eli arvo-osuustilin ja osakesäästötilin avaaminen täyttämällä manuaalinen asiakashakemus verkossa

Osake- ja rahastosalkun, osakesäästötilin tai talletustilin voi avata myös ns. manuaalisena hakemuksena, jos edellisessä kohdassa esitelty tapa ei tietyistä syistä onnistunut. Täytettyäsi sähköisen lomakkeen sinulle lähetetään sähköposti, jossa olevan linkin kautta sinua pyydetään allekirjoittamaan sopimus verkkopankkitunnuksin tai Mobiilivarmenteella. Kun olet suorittanut allekirjoitusvaiheen, voit jäädä odottamaan käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka postitetaan sinulle kirjeitse muutaman viikon päästä. Saatuasi ne voit vaihtaa sekä salasanan että käyttäjätunnuksen haluamiksesi kohdasta Sivuni > Oma profiilini & asetukset.

→ Avaa osake- ja rahastosalkku ja/tai osakesäästötili manuaalisena lomakkeena

Asiakkuuden avaamisen jälkeen voit avata sisäänkirjautuneena Nordnetin verkkopalveluun helposti muita salkkuja tai talletustilin.

 

3. Alaikäiset

Tutustu lapselle säästämiseen ja avaa tili täältä.

 

4. Yritykset

Tutustu yrityksen nimiin sijoittamiseen täältä.

Vastasiko tämä kysymykseesi?

Takaisin
© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki