Siirry pääsisältöön

Kiperimmät kuulijakysymykset | #rahapodi 337

#rahapodi is back! Miikka ja Martin starttaavat syyskauden vastailemalla kinkkisiin kuulijakysymyksiin:

  • Mistä inflaatio muodostuu ja miten siltä voi suojautua?
  • Miten sijoittaa perintörahat?
  • Miten sijoitusasunnon omistajan kannattaa nyt toimia?
  • Kannattaako opintolaina maksaa heti pois vai sijoittaa esim. osakkeisiin?

Voit kuunnella/katsoa jakson seuraavissa palveluissa:

Vastuunrajoitus.

Rahapodiin kerätyt tiedot on voitu hankkia useista eri julkisista lähteistä. Nordnetin pyrkimyksenä on käyttää luotettavaa ja kattavaa tietoa, mutta tämä ei sulje pois mahdollisuutta siitä, että tiedoissa ei voisi esiintyä virheitä. Nordnet ja sen palveluksessa oleva henkilökunta eivät vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat tässä rahapodissa kuultujen tietojen käytöstä tai näiden perusteella tehtävien sijoituspäätösten taloudellisesta tuloksesta.

Mikään tässä rahapodissa esitetty ei ole, eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi, tarjoukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä rahoitusvälineitä. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan tutkimukseensa, arvioonsa rahoitusvälineen arvoon vaikuttavista seikoista ja ottaa huomioon omat tavoitteensa, taloudellinen tilanteensa sekä tarvittaessa käytettävä neuvonantajia. Sijoitustoimintaan liittyy aina riskejä. Sijoittajan tulee myös ymmärtää, että historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta.

Tässä rahapodissa esitetyn tiedon sisältö voi muuttua milloin tahansa. Nordnet ei sitoudu ilmoittamaan mahdollisista materiaalin sisällön muutoksista. Tämä rahapodi on tarkoitettu ainoastaan kuuntelijan yksityiseen käyttöön. Materiaalin muokkaaminen, levittäminen ja kaupallinen hyödyntäminen ilman Nordnetin kirjallista lupaa on kielletty.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
4 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Vesapekka
Vesapekka
28.08.2023 16:36

Vi**u mitä pask**

Vesapekka
Vesapekka
28.08.2023 16:04

Taloustiedettä ei ole olemassakaan. Velkavivut uusissa valmiiksi velkaisissa sijoitusasunnoissa olivat vielä pari vuotta sitten suositeltavia joidenkin ammattisijoittajien suosituksissa

Brainwash
Brainwash
21.08.2023 15:37

Sanoisin all time low jakso kaksikolta .Ei tollaiata shaibaa kukaan enää viitsi kuunnella . Toivottavasti se Paasi pääse varapaikalta kaltaisensa joukkoon. Pankeista tuo kaksikko oli aivan oikeassa eli pointsit siitä niille jotka eivät sitä ile vielä havainneet.

Sanni R
Sanni R
18.08.2023 14:11

Lotan kysymykseen liittyen kannattaisi mainita myos asuntosijoittamisen suurempi verohyoty, eli sijoitusasunnon vuokratuoton (po-tulo) voi vahentaa 5 vuotta perinnon myynnista syntyneista tappioista. Korkotuloja tai rahastotuottoja Lotta tuskin saa sellaista maaraa 5 vuodessa, etta vastaavaa hyotya syntyisi.