Siirry pääsisältöön

Omikron ei treidaajaa säikäytä | Traders’ Club 114

Korona tulee jälleen, tällä kertaa omikronmuunnoksen muodossa. Osakemarkkina ei uutisista ilahtunut, mutta moni indikaattori, kuten sijoittajien pelkokertoimeksikin kutsuttu VIX, antaa kuitenkin ostosignaaleja. Millaisia vaikutuksia koronatilanteen synkistymisellä on pörsseihin ja miten sijoittajan kannattaa hyödyntää lisääntynyt volatiliteetti? Onko omikron aito uhka markkinoille, vai sittenkin myrsky vesilasissa?

Jaksossa käsittelyssä myös toiveaihe optiot. Jukka ja Tuomas esittelevät eräästä optiostrategiasta esimerkin, jonka keskiössä on viime viikkoina vapaapudotukseen joutunut Evolution. Myös herrojen salkuissa on tapahtunut muutoksia – katso tuoreimmat peliliikkeet Traders’ Clubin jaksosta 114!

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki