Siirry pääsisältöön

Korotonta riskiä tarjolla | Traders’ Club 98

Siinä missä ennen sijoittajan kiikarissa oli riskitön korko, on nykypäivän velkakirjamarkkinoilla tarjolla roppakaupalla korotonta riskiä. Kun jopa Kreikan viisivuotisen valtionlainan korko on pakkasen puolella, on helppo todeta, etteivät velkakirjamarkkinat enää reflektoi markkinatoimijoiden käsitystä oikeista hinnoista ja siten myös riskeistä. Syyttävä sormi osoittaa keskuspankkien suuntaan, sillä joidenkin maiden tapauksissa keskuspankki on imuroinut pohjattomiin taskuihinsa kaikki viimeisen vuoden aikana liikkeeseenlasketut bondit.

Fedin pankkiirit puolestaan arvioivat viime viikon kokouksessaan korkojen nousevan ennakoitua aiemmin ja pääjohtaja Jerome Powell vihjaili myös elvytystoimien keventämisestä. Millaisia peliliikkeitä Fedin päätökset mahdollistavat treidaajalle? Katso Traders’ Club 98, jossa ammattitreidaaja Jukka Lepikkö käy läpi treidaajan näkökulmaa FOMC-päivien (Fedin avomarkkinakomitea) hyödyntämisestä!

Seuraa Jukan markkina-analyysiä myös Nordnet Blogissa ja Twitterissä (@JukkaLepikko).

Nordnet Traders’ Club on viikoittainen videosarja, jossa seurataan markkinoiden kuumimpia puheenaiheita, analysoidaan mennyttä ja ennakoidaan tulevaa. Seuraamalla sarjaa opit kaiken oleellisen treidausstrategioista, markkinoiden ennakoinnista, kaupankäyntityökaluista jne. Lisäksi perehdymme tekniseen analyysiin, joka oikein käytettynä voi parantaa mahdollisuuksiasi ajoittaa markkinaa ja tehdä oikea-aikaisia ostoja ja myyntejä. Lue lisää Nordnet Traders’ Clubista ja Nordnetin tarjoamista eduista aktiivisille kaupankävijöille.

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
2 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Kauko Heikkinen
Kauko Heikkinen
25.06.2021 17:24

Hei, Loistavasti katsaus ja asiasisältö hyvä. Kiitos Jukka ja Tuomas! Hyvää kesää! Terveisin Kauko Heikkinen

Leo Granqvist
Leo Granqvist
29.06.2021 20:37

Kiitos olen katsonut muistaakseni? kaikki videot. Suuri kiitos teille. Todella tärkeää tietoa. Toivottavasti jatkuu ja seuraava tavoite sinne Traders´Clup 200 asti. Hyvää kesää!
ps. kiitos myös Nordnetille minulla ollut salkku yli 11 vuotta Nordnetillä ja hyvää palvelua on ollut, ei mitään valittamista.