Siirry pääsisältöön

Joko Ukraina-dippi tuli ja meni? | Traders’ Club 126

Venäjän pörssissä nähtiin alkuviikosta romahdus, kun Putin julisti Venäjän tunnustavan Itä-Ukrainan kapinallisalueiden itsenäisyyden. Näkevätkö suomalaiset Venäjän markkinalla nyt ostopaikan? Entä jos sotien ja konfliktien vaikutusta pörssikursseihin tarkastellaan historian valossa – onko nyt jo aika siirtyä takaisin ostolaidalle? Ammattitreidaaja Jukka Lepikkö ja Nordnetin tuottaja Tuomas Tuominen luovat katsauksen markkinoita tällä hetkellä ohjaaviin tekijöihin ja omiin salkkuihinsa. Katso jakso ja kommentoi alle omat näkemyksesi. Joko ostat “Ukraina-dippiä” vai seuraatko vielä sivusta?

Tärkeää tietoa riskeistä.
Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
1 Kommentti
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
25.02.2022 14:31

Dippi tuli dippi meni, mutta saattaako nuo inflaatiopaineet ja orastava maailmansota silti yhdessä viedä meidät alemmas. Koska tämän kaltaista kaikkien omaisuusluokkien kuplaantumista ei olla koskaan aikaisemmin nähty?