Siirry pääsisältöön

Hidastuvaa tuloskasvua keskuspankin kiristäessä | Traders’ Club 110

Keskuspankkipolitiikka ja etenkin Euroopan huolestuttavat inflaationäkymät ovat jälleen Tuomaksen ja Jukan puitavana. Tuleeko Fediltä vihdoin keskiviikkona tapering-uutisia? Pitäisikö yksityissijoittajan varautua jo korkeampiin korkoihin, hyperinflaatioon vai molempiin? Jos, niin miten?

Jaksossa käsittelyssä myös Teslan huikea nousukiito, Facebookin uudelleenbrändäys Metaksi sekä Amazonin kannattavuusongelmat. Jättiteknojen pelikentällä on selvästikin tapahtumassa massiivisia liikkeitä tällä hetkellä. Mitkä yhtiöt kuuluisasta FAANG-porukasta (nyk. “MANGAT”) säilyvät voittajina ja ketkä putoavat kyydistä? Onko Tesla matkalla maailman arvokkaimmaksi yhtiöksi ja voiko Elon Musk todella poistaa nälänhädän maailmasta? Katso Traders’ Club 110, niin tiedät mitä markkinalla tapahtuu juuri nyt!

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommentti
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit