Täysin uusi tapa sijoittaa

Kirjaudu sisään tai avaa asiakkuus käyttääksesi SharevilleäAlkuun

Mikä Shareville on?

Shareville Powered by Nordnet -logo

Pohjoismaiden suurin sosiaalinen sijoitusverkosto

Sharevillessä teet säästämisestä ja sijoittamisesta sosiaalista. Voit kurkistaa tuhansien sijoittajien salkkuihin. Näet, kuinka muut sijoittajat toimivat ja kuinka paljon heidän salkkunsa ovat tuottaneet. Samalla saat sijoitusideoita ja tukea muilta sijoittajilta. Näin sinulla on mahdollisuus tehdä parempia sijoituksia.

  • Liittyminen on vapaaehtoista ja onnistuu helposti sisäänkirjautuneena.
  • Esiinnyt nimimerkillä: muut eivät näe rahojasi tai sitä, millä summilla käyt kauppaa.
  • Voit seurata muita käyttäjiä, lukea kommentteja osakkeista ja osallistua keskusteluihin.

Lataa sovellus puhelimeesi

Sharevilleen pääset osoitteessa shareville.fi. Voit myös seurata Sharevillen tapahtumia ja salkkuasi kätevästi iPhone- tai Android–sovelluksella.

Shareville-sovellus iPhone- ja Android–puhelimiin

  • osta osakkeita ja rahastoja Nordnet-tilisi kautta
  • seuraa toisia käyttäjiä, arvopapereita ja ryhmiä
  • saa reaaliaikaisia push-ilmoituksia, kun Sharevillessä tapahtuu jotain sinua kiinnostavaa
  • sovellus on maksuton, kaupankäynnistä veloitamme hinnaston mukaisesti

Näin pääset alkuun

Jo yli 160 000 jaettua salkkua

Klikkaa
Sharevilleen
-painiketta

Valitse, minkä salkun jaat
ja hyväksy ehdot

Valitse nimimerkki
ja luo profiili

Näin Shareville toimii

Voit valita, minkä osake- ja rahastosalkun haluat jakaa Sharevillessä. Voit jakaa myös useamman salkun. Talletustiliä ei voi jakaa.

Muut eivät näe omistamiesi arvopapereiden kappalemääriä tai kuinka paljon sinulla on salkussasi rahaa. Kaikki käyttäjät näkevät kuitenkin salkkusi historiallisen kehityksen prosenteissa, huolimatta siitä, seuraavatko he sinua vai eivät.

Sinua seuraavat henkilöt näkevät, mitä arvopapereita sinulla on salkussasi ja salkkusi jakauman prosenteissa suhteessa salkkusi kokonaisarvoon. 

Sinua seuraavat henkilöt näkevät myös historiatiedot tekemistäsi ostoista ja myynneistä viimeisen 12 kuukauden ajalta. He eivät näe osuuksien määriä tai kauppojen summia.

Sharevillessä voit siis seurata käyttäjiä tai ryhmien keskusteluja. Vaihtoehtoja on useita. Kirjoittamasi kommentit ovat kaikkien Shareville-käyttäjien luettavissa.

Voit seurata niin montaa käyttäjää kuin haluat ja poimia ideoita heidän salkuistaan ja kaupoistaan. Top-listoilta löydät mielenkiintoisia seurattavia, ja Shareville Relax -osiosta näet kuinka Sharevillen jäsenten paras kymmenys toimii. 

Näin profiilisi näkyy sinulle -kuva

Näin profiilisi
näkyy sinulle

Näet salkkusi arvon ja kehityksen euroissa.


Näin profiilisi
näkyy muille

Muut eivät näe, millä osuuksilla tai summilla
käyt kauppaa tai minkä arvoinen salkkusi on.

Näin profiilisi näkyy muille -kuva

Kokemuksia Sharevillestä

Lue Sharevillen jäsenten kommentit!

OsinkoSinko painaa myyntinappia vain osinkovirran hyytyessä

Sharevillen jäsen OsinkoSinkolinkki toiselle sivustolle kertoi meille, kuinka hän päätyi sijoittamisen pariin. Lue koko haastattelu Nordnet Blogistalinkki toiselle sivustolle. Sharevillessä OsinkoSinko seuraa, mitä muut hyvin salkkuaan hoitaneet ihmiset ostavat ja myyvät. Hän kuvaa Sharevilleä seuraavin sanoin: ​

Saan sieltä ideoita. En nyt ihan pelkästään Sharevillestä ole saanut hyviä ideoita. Tukea omille päätöksilleni tietenkin sieltä saa.Shoppailija siirtyi osakemarkkinoille

Sharevillen jäsen Jenni 84linkki toiselle sivustolle vaihtoi shoppailun sijoittamiseen. Hänen sijoittajatarinansa poikkeaa valtavirrasta, voit lukea koko tarinan Nordnet Blogistalinkki toiselle sivustolle. Näin hän käyttää Sharevilleä:

Opin paljon lukemalla Sharevillen keskusteluja ja aloittamalla niitä itse. Sharevillessä pysyn mukana ajankohtaisissa asioissa, sillä uutisvirrasta voin helposti lukea, mikä nyt on tapetilla.

Seuraa ja kopioi

Suositut salkut

Eniten seuraajia

Paljon kauppoja

Enemmän kuin 10 kauppaa/kk

Jonkin verran kauppoja

3–9 kauppaa/kk

Vähän kauppoja

Vähemmän kuin 3 kauppaa/kk

Sharevillessä juuri nyt

Viimeisimmät kommentit

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.