Talletustili eli säästötili

Alkuun

Jaa:

Talletustili

Silloin, kun et halua sijoittaa kaikkia säästöjäsi arvopapereihin, voit kasvattaa varojasi Nordnet Talletustilillä. Talletustili toimii kuin tavallinen säästötili ja tarjoaa arvopaperisalkun rahavaratiliä parempaa korkoa.

Saat talletustilille korkoa päiväsaldolle eli korko lasketaan jokaisen päivän saldolle erikseen. Saat siis säästöillesi paremman korkotuoton kuin tililtä, jonka korko lasketaan kuukauden alimman saldon mukaisesti.

Nordnetin paras korko

Talletustilin korko lasketaan päiväsaldolle (30 päivää/kuukausi) ja pääomitetaan kuukausittain. Talletuskorkomme juuri nyt: 0,15 % (p.a.)

Talletustilillä tulee kuitenkin olla riittävästi varoja. Jos talletustilille maksettava talletuskorko on alle 0,01 eur päivässä, korko on 0 %. Talletustilillä tulee siis olla rahavaroja yli 1 200 euroa, jotta talletustilille syntyy korkoa vähintään 1 eurosentti päivässä.

Säästä rahaa helposti

Ei talletus- tai nostorajoituksia

Täysin maksuton asiakkuus

Nordnetin paras korko säästöillesi

Kuin säästötili

Talletustilille voit säästää silloin kun itse haluat aivan kuten säästötilille, mutta Nordnetissä tili ei edellytä tiettyä talletussummaa eikä sisällä nostorajoituksia. Talletustili tarjoaa siis turvallisen tavan aloittaa säästäminen.

  • Nordnetin paras korko (lasketaan päiväsaldolle)
  • ei talletus- tai nostorajoituksia
  • täysin maksuton asiakkuus
  • ei korkoportaita tai talletusvaateita
  • kuuluu Ruotsin valtiollisen talletussuojan piiriin


Prosenttimerkki

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.