Private Banking

Alkuun

JAA:

Private Banking

Mihin nyt sijoittaisi? Tämä on kysymys, jonka kanssa moni tuskailee. Sinun ei tarvitse jäädä kuitenkaan yksin. Nordnetin Private Banking -tiimi on tukenasi, kun teet päätöksiä juuri sinulle sopivista sijoituskohteista. Saat siis henkilökohtaista palvelua ja erikoisetuja. 

Nordnetin Private Banking -palvelu poikkeaa perinteisestä mallista siten, että sinä saat itse päättää sijoituksistasi ja samalla voit säästää tuhansia euroja kuluissa.

Jos sinulla on vähintään 200 000 euroa sijoitettavaa varallisuutta ja henkilökohtainen tuki ja sijoitusideat kiinnostavat, ota yhteyttä jo tänään!

Henkilökohtaista palvelua ja sijoitusideoita

Palvelua kokeneilta asiantuntijoilta

Tukea sijoittamiseen

Selvää säästöä kuluissa

Sijoitukset myös yrityksille

Edullisemmat kulut

Voit säästää jopa tuhansia euroja vuodessa

Nordnet Private Banking tarjoaa sinulle kaiken tämän:

 • sijoitat ilman kuukausi-, vuosi- tai säilytysmaksuja
 • aina sama hinta kaupankäyntimäärästä riippumatta
 • puhelintoimeksiannot ilman lisämaksuja
 • saat henkilökohtaista palvelua kokeneilta asiantuntijoilta
 • saat vain Private Banking -asiakkaille tarkoitettuja etuja ja tarjouksia, kuten analyysit ja kaupankäyntityökalun maksutta
 • sinulla on mahdollisuus osallistua eksklusiivisiin tapahtumiin

Jätä yhteystietosi.

Et sitoudu mihinkään mutta saat yhteydenoton asiantuntijalta ja kuulet lisää palvelusta.
Olen Nordnetin asiakas


Henkilökohtainen palvelu

Toimimme netissä, mutta palvelemme henkilökohtaisesti

Private Banking -yhteyshenkilöt

Suora numero henkilökohtaiselle yhteyshenkilölle

Private Banking -asiakkaana tarjoamme sinulle tarvitsemasi tuen. Saat henkilökohtaista palvelua Private Banking -tiimiltämme.

Henkilökohtaisen yhteyshenkilösi tavoitat helposti puhelimitse tai sähköisesti. Voimme sopia henkilökohtaisen tapaamisen toimistollamme tai verkossa sinulle sopivana aikana.

Järjestämme myös sijoitustapahtumia, jotka ovat tarkoitettu vain Private Banking -asiakkaillemme. Näissä tapahtumissa sinulla on mahdollisuus tavata meitä, yhteistyökumppaneitamme ja pörssiyhtiöiden edustajia.

Private Banking -tiimissä sinua palvelevat:

 • Tatu Makkonen, head of Private Banking
 • Miikka Kuusi, meklari
 • Juuso Lindström, meklari
 • Sini Sandström, asiakaspalvelu
 • Mari Sepäntalo, asiakaspalvelu

Sijoitukset myös yrityksille

Salkut ja tilit yritykselle Nordnetissä voit sijoittaa myös yrityksesi lukuun. Yrityksellä on käytössä samat palvelut kuin yksityisasiakkaan osake- ja rahastosalkussa.

Avaa osake- ja rahastosalkku. Klikkaa nappia tai tätä linkkiä, ja pääset kätevästi alkuun.

Täytä lomake ja tulosta sopimus. Löydät lomakkeen "Avaa osake- ja rahastosalkku" -linkin takaa. Muista allekirjoittaa sopimus.

Liitä mukaan seuraavat dokumentit:

 • Voimassaoleva kaupparekisteriote (maks. 3 kk vanha), josta käy ilmi hallituksen jäsenet sekä henkilö/-t, jolla/joilla on toiminimen allekirjoittamisoikeus.
 • Kopiot voimassaolevista kuvallisista henkilöllisyystodistuksista jokaiselta toiminimen allekirjoittamisoikeuden haltijalta yhden henkilön oikeaksi todistamina.
 • Limitation of Benefits (LOB)opens in new window -lomake (lomake on palautettava vaikkei kävisikään kauppaa USA:n markkinalla). Jos olet avaamassa talletustiliä, LOB-lomaketta ei tarvita.
 • Osakeyhtiöiden (OY) ja avointen yhtiöiden (AY) tulee lisäksi täyttää ja palauttaa "Tietoa omistajasta, yhteisöasiakasopens in new window" -lomake.

Tunnukset saat postitse. Sisäänkirjautumistunnisteet saapuvat kahdessa erillisessä lähetyksessä.

Kirjaudu sisään ja aloita sijoittaminen yritykselle. Tunnukset saatuasi voit aloittaa sijoittamisen vaikka heti.

Edut

Private Banking -asiakkaana nautit erityiseduista, tarjouksista ja tapahtumista

Sama hinta kaikille markkinoille ja lisäpalvelut maksutta

Private Banking -asiakkaana käyt kauppaa kaikilla markkinoilla ja instrumenteilla samaan hintaan (pois lukien Kanada ja johdannaiset).

Sinulla on käytössäsi kaikki Nordnetin perusasiakkaille tarjotut edut ja tuotteet. Private Banking -asiakkaana saat lisäksi maksutta

Sinulla on mahdollisuus liittää asiakkuuteesi luotto-ominaisuus, jolla lisäät joustavuutta kaupankäyntiisi. Private Banking -asiakkaana saat luottoa edullisemmin.

Saat myös vain Private Banking -asiakkaille tarkoitettuja erikoistarjouksia.

Prosenttimerkki

Yhteistyökumppanit

Deloittelta tarpeeseesi sopivat kokonaisvaltaiset veroratkaisut

Deloitten logo

Henkilökohtaista veroneuvontaa Deloittelta

Nordnetin Private Banking -asiakkaana saat alennusta Deloitten veropalveluista.

Käyttämällä Deloitten veropalveluja varmistat tulojesi ilmoittamisen oikean määräisenä ja oikeana verovuonna. Deloitte varmistaa, että verovähennykset hyödynnetään täysimääräisesti ja että kaikki verosuunnittelun keinot tulee käytettyä.

Investtechin tekninen analyysi

Investtech on analyysipalvelu, joka pohjautuu tekniseen analyysiin. Palvelun kautta saat pääsyn moniin erilaisiin analyyseihin ja työkaluihin osakkeista kaikilta pohjoismaisilta markkinoilta. Palveluun kuuluu mm.

Deloitten logo

Inderesin analyysipalvelu

Inderes-analyysipalvelu on kotimaisten pörssiyhtiöiden tietopankki, joka ohjaa sinua oikeiden sijoituspäätösten tekemisessä. Palvelu sisältää Inderesin analyysit yli 80 suomalaisesta yrityksestä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.