Vahva tunnistautuminen.

 

Kirjaudu Nordnetiin helposti ja turvallisesti Mobiilivarmenteella.

Alkuun

Mobiilivarmenne

on helppo ja turvallinen tapa kirjautua Nordnetin verkkopalveluun ja mobiilisovellukseen käyttäen vahvaa tunnistautumista.

Näin helppoa sen käyttöönotto on ➔

Toimi näin.

Tutustu Mobiilivarmenteeseen.

Siirry osoitteeseen www.mobiilivarmenne.filinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan ja lue lisää Mobiilivarmenteesta.

Ota palvelu käyttöön Telian, DNA:n tai Elisan liittymääsi oman operaattorisi sivuilla.

Mobiilivarmenne on maksuton Telian liittymissä, DNA:n liittymissä ensimmäiset 12 kk maksutta (norm. 1,99 €/kk), Elisan yritysliittymissä maksuton ja kuluttajaliittymissä ensimmäiset 3 kk maksutta (norm. 1,99 €/kk). Nordnet ei veloita mitään Mobiilivarmenteen käytöstä eikä saa operaattoreilta maksuja.

Valmista.

Valitse Nordnetin kirjautumissivulla vaihtoehto "Kirjaudu sisään Mobiilivarmenteella".

Jos haluat käyttää pelkkää Mobiilivarmennetta, poista käyttäjätunnuksella ja salasanalla kirjautuminen käytöstä Nordnetin uuden Next-palvelun puolella kohdassa Profiili > Oma profiili > Käyttäjätunnus ja salasana.

Mobiilivarmenteen hyödyt.

 

Unohditko tunnuksesi?

 

Mobiilivarmenteella voit kirjautua sisään Nordnetin palveluun, vaikka olisit unohtanut käyttäjätunnuksen ja salasanasi. Sinun ei tarvitse enää odottaa kirjepostilla lähettyjä uusia tunnuksia!

Helppo kirjautuminen.

Mobiilivarmennetta käyttäessäsi syötät puhelinnumerosi sisäänkirjautumissivulla ja hyväksyt puhelimeesi tulevan kirjautumispyynnön valitsemallasi tunnusluvulla.

Et tarvitse käyttäjätunnuksia, tunnistelistoja tai erillistä sovellusta puhelimeesi.

Mobiilivarmenne toimii myös yli 20 000 muussa palvelussa, joissa voit hoitaa asioita sähköisesti.

Turvallista.

Kirjautuminen pitää vahvistaa fyysisesti sillä laitteella, mihin oma SIM-korttisi on syötetty – tämä parantaa huomattavasti turvallisuutta. Lisäksi sisäänkirjautumiseen vaaditaan:

1) Kirjautuminen puhelimeen

2) Mobiilivarmenne-pyynnön hyväksyminen omalla tunnusluvulla.

Häirinnänestokoodilla lisää turvallisuutta.
Voit parantaa Mobiilivarmenteen turvallisuutta entisestään ottamalla käyttöösi häirinnänestokoodin, jonka syötät puhelinnumerosi lisäksi tunnistautumisen yhteydessä. Jos häirinnänestokoodi on asetettu käyttöön, puhelimeesi ei voi lähettää tunnistautumispyyntöä ilman koodin tietämistä.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin:

Mitä teen, jos olen unohtanut Nordnet käyttäjätunnukseni tai salasanani?


Ota Mobiilivarmenne käyttöön oman operaattorisi sivuilla, niin voit kirjautua Nordnetiin myös ilman tunnuksiasi. Siirry osoitteeseen www.mobiilivarmenne.filinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan, tutustu palveluun ja ota Mobiilivarmenne käyttöön.

Kuinka otan Mobiilivarmenteen käyttöön?


Mobiilivarmenteen voit ottaa käyttöön oman operaattorisi sivuilla:

Kuinka paljon Mobiilivarmenteen käyttö maksaa?


Nordnet ei veloita Mobiilivarmenteen käytöstä eikä saa operaattoreilta tuottoja. Hinnoittelu on operaattorikohtainen: osa operaattoreista tarjoaa palvelun käyttöön ilmaiseksi, kaikki vähintään ilmaisen kokeilujakson.

Mobiilivarmenteen hinnoittelu 28.3.2018:

  • Telia: maksuton kaikille käyttäjille
  • DNA: ensimmäiset 12 kk maksutta (norm. 1,99 €/kk)
  • Elisa: yritysliittymissä maksuton, kuluttajaliittymissä ensimmäiset 3 kk maksutta (norm. 1,99 €/kk)

Kuinka poistan Nordnetin käyttäjätunnuksella ja salasanalla sisäänkirjautumisen?


1) Siirry Nordnetin uuteen Next-palveluun

2) Valitse Sivuni > Oma profiili

3) Siirry kohtaan Käyttäjätunnus ja salasana

4) Vaihda asetus kohdassa Estä käyttäjätunnuksella ja salasanalla kirjautuminen > "Kyllä".

Kun olet poistanut käyttäjätunnuksella ja salasanalla kirjautumisen käytöstä, et voi enää kirjautua niillä Nordnetin verkkopalveluun tai mobiilisovellukseen. Voit kirjautua jatkossa ainoastaan Mobiilivarmennetta käyttäen.

Voit vaihtaa asetuksen milloin vain, kun olet kirjautuneena verkkopalveluun.

Miten Mobiilivarmenteen häirinnänestokoodi otetaan käyttöön?


Voit parantaa mobiilivarmenteen käytön turvallisuutta entisestään ottamalla käyttöösi häirinnänestokoodin. Se on itse valitsemasi salasana, jonka syötät puhelinnumerosi lisäksi tunnistautumisen yhteydessä.

Jos häirinnänestokoodi on asetettu käyttöön, puhelimeesi ei voi lähettää tunnistautumispyyntöä ilman koodin tietämistä.


Häirinnänestokoodin asettaminen

Voit halutessasi asettaa koodin käyttöön matkapuhelimesi SIM-valikon Varmenne-osiosta. SIM-valikko on usein nimetty operaattorisi mukaan. Valikon sijainti vaihtelee puhelimittain, joten lisätietoja saat puhelimen käyttöohjeesta.

Häirinnänestokoodin pitää olla vähintään kolme merkkiä pitkä. Sen tulee sisältää kirjaimia ja numeroita, ja ensimmäisen merkin on oltava kirjain.

Olen unohtanut Mobiilivarmenteen tunnuksen. Mitä tehdä?


Voit vaihtaa tunnuksen oman mobiilioperaattorisi sivuilla tai operaattorin asiakaspalvelun avustuksella.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.