Sparinvest SICAV Ethical Gl Val EUR R

Maailma joustava osakkeet
Kehitys 1 v+ 11.93 %
Morningstar rating
Morningstar rating asettaa rahastot paremmuusjärjestykseen kussakin rahastoluokassa riskikorjatun tuoton perusteella. Rating perustuu menneeseen tuottoon ja riskiin sekä rahaston voimassa oleviin palkkioihin. Paras rating on viisi tähteä – 10 % rahastoista saa tämän arvion.
Morningstar vastuullisuusrating
Morningstar-vastuullisuusrating kertoo, miten hyvin rahaston salkussa olevat yritykset hoitavat vastuullisuuteen liittyviä riskejä ja toisaalta hyödyntävät siitä syntyviä mahdollisuuksia.
Riski (volatiliteetti)
Riski/tuottoindikaattori näyttää rahastosijoitukseen liittyvän riskin ja tuottomahdollisuuden suhteen. Mittari perustuu siihen, miten paljon rahaston arvo on muuttunut viimeisten 5 vuoden aikana. Mitä korkeampi luku on, sitä suurempi riski arvon heilahtelusta rahastosijoitukseen liittyy.
1
2
3
4
5
6
7
Osuuden arvo (17.2.2020)
Osuuden arvo (NAV Net Asset Value) kertoo yhden rahasto-osuuden arvon. Osuuden arvo lasketaan jakamalla rahaston kokonaisarvo rahasto-osuuksien määrällä.
191.28 EUR
1 pv muutos
+ 0.69 %
Vertaa
Cut off -aika
Aika, johon mennessä sinun tulee asettaa toimeksiantosi, jotta toimeksianto toteutuu kyseisen päivän kurssiin. Jos asetat toimeksiannon tämän kellonajan jälkeen, se käsitellään vasta seuraavana pankkipäivänä. Tällöin rahasto-osuuden arvo voi olla muuttunut.
13:00
Vähimmäissijoitussumma
15 EUR
Vuosittainen palkkio
2.06 %
Josta hallinnointipalkkio
1.5 %
Tulosperusteinen palkkio
Lainoitusarvo
85 %
Sp
Sparinvest SICAV Ethical Gl Val EUR R

Rahasto sijoittaa amerikkalaisiin, eurooppalaisiin, australialaisiin, japanilaisiin ja muihin aasialaisiin osakkeisiin. Rahasto voi osin sijoittaa myös muihin arvopapereihin. Osakkeet valitaan arvoperusteisella menetelmällä. Julkisesti saatavilla olevien tietojen tarkan analysoinnin jälkeen salkkuun valitaan osakkeita, joiden markkina-arvo on huomattavasti pienempi kuin niiden todellinen arvo. Rahastolla on tyypillisesti suurempi turvallisuusmarginaali ja siten pienempi riski kuin yleisillä markkinoilla. Rahasto keskittyy pääoman säilyttämiseen. Ethix SRI Advisors varmistaa puolueettomien Norm-Based Screening - ja Sector-Based Screening -menetelmien avulla, että kaikki salkun sijoitukset ovat eettisiä.

ISIN
LU0362355355
Kategoria
Maailma joustava osakkeet
Lainoitusarvo
85 %
UCITS
Kyllä
Rahaston perustamispäivämäärä
30. toukokuuta 2008
Avaintietoesite

Salkunhoitaja

Päävastuullinen salkunhoitaja
Kasper Billy Jacobsen
Salkunhoitajana alkaen
1. kesäkuuta 2011
Sparinvest S.A.28, Boulevard RoyalL-2449 Luxembourg
+352 2627471http://www.sparinvest.lu
Osakkeet
97.1 %
Lyhyt korko
2.9 %

Omistusten jakauma alueittain

USA 57.2 %
Euroalue 14.9 %
Japani 12.4 %
Eurooppa pl. euroalue 6.6 %

Omistusten jakauma sektoreittain

Rahoituspalvelut
24.5 %
Teknologia
17.4 %
Kuluttajatuotteet ja -palvelut, sykliset
13.5 %
Terveydenhuolto
9.9 %
Raaka-aineet
9.5 %
Kuluttajatuotteet ja -palvelut, ei-sykliset
8.8 %
Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Käyttämällä palvelujamme hyväksyt evästeiden käytön.Lue lisää