Spiltan Småbolagsfond

Ruotsi pien-/keskikok. yhtiöt osakkeet
Kehitys 1 v+ 50.21 %
Morningstar rating
Morningstar rating asettaa rahastot paremmuusjärjestykseen kussakin rahastoluokassa riskikorjatun tuoton perusteella. Rating perustuu menneeseen tuottoon ja riskiin sekä rahaston voimassa oleviin palkkioihin. Paras rating on viisi tähteä – 10% rahastoista saa tämän arvion.
Morningstar vastuullisuusrating
Morningstar-vastuullisuusrating kertoo, miten hyvin rahaston salkussa olevat yritykset hoitavat vastuullisuuteen liittyviä riskejä ja toisaalta hyödyntävät siitä syntyviä mahdollisuuksia.
Riski (volatiliteetti)
Riski/tuottoindikaattori näyttää rahastosijoitukseen liittyvän riskin ja tuottomahdollisuuden suhteen. Mittari perustuu siihen, miten paljon rahaston arvo on muuttunut viimeisten 5 vuoden aikana. Mitä korkeampi luku on, sitä suurempi riski arvon heilahtelusta rahastosijoitukseen liittyy.
1
2
3
4
5
6
7
Osuuden arvo (22.1.2021)
Osuuden arvo (NAV Net Asset Value) kertoo yhden rahasto-osuuden arvon. Osuuden arvo lasketaan jakamalla rahaston kokonaisarvo rahasto-osuuksien määrällä.
1240 SEK
1 pv muutos
- 0.8 %
Kaupankäynti
Päivittäin
Cut off -aika
Jos syötät toimeksiannon ennen niin sanottua cut off -aikaa, toimeksianto toteutetaan yleensä 1–3 pankkipäivän kuluessa toimeksiannon asettamisesta. Rahastotoimeksiannon lopullinen kurssi määräytyy silloin, kun rahastoyhtiö toteuttaa kaupan, eikä Nordnet voi vaikuttaa tähän.
13:00
Vähimmäissijoitussumma
15 EUR
Lainoitusaste
85 %
Juoksevat kulut
1.52 %
Josta hallinnointipalkkio
1.5 %
Tulosperusteinen palkkio
Sp
Spiltan Småbolagsfond

Spiltan Småbolagsfond - tavoitteena on aktiivisesti hoidettava rahasto, jossa sijoitetaan huomioonottamatta sijoitettavien yhtiöiden tai alojen suuruus. Suurta painoa pannaan erillisen yhtiön analyysiin sekä sen yhtiön liikeidean arvosteluun, niin myös yhtiön johtoon sekä sen pitkäntähtäimen tulevaisuudenmahdollisuuksiin. Yhtiöt, joilla on hyvät kasvumahdollisuudet, ovat varmoja suosikkeja, ottaen huomioon, että osakkeet ovat asiallisesti arvioitu. Rahaston hallinto on kiitettävän pitkänajan sijoittaja, joka takaa sen, että liiketoimien kustannukset ovat alhaiset. Rahasto on täysin riippumaton eri indeksipainoista. Tavoitteena on saavuttaa arvonkehitys, joka ajan mittaan on suurempii kuin vastaava Tukholman pörssin indeksi.

ISIN
SE0001015355
Kategoria
Ruotsi pien-/keskikok. yhtiöt osakkeet
Lainoitusaste
85 %
UCITS
Kyllä
Rahaston perustamispäivämäärä
2. joulukuuta 2002
Avaintietoesite

Salkunhoitaja

Päävastuullinen salkunhoitaja
Pär Andersson
Salkunhoitajana alkaen
1. marraskuuta 2008
Spiltan Fonder ABRiddargatan 17114 57 Stockholm
+46 8 54581340http://www.spiltanfonder.se
Osakkeet
93.7 %
Lyhyt korko
6.3 %

Omistusten jakauma alueittain

Eurooppa pl. euroalue 99.6 %
Euroalue 0.4 %
Latinalainen Amerikka 0 %
Aasia 0 %

Omistusten jakauma sektoreittain

Teollisuustuotteet ja -palvelut
28.3 %
Teknologia
26.1 %
Kuluttajatuotteet ja -palvelut, sykliset
22.0 %
Viestintä
7.5 %
Terveydenhuolto
7.3 %
Kuluttajatuotteet ja -palvelut, ei-sykliset
6.8 %