Swedbank Robur Obligationsfond A

Korko pitkä yhdistelmä, SEK
Kehitys 1 v+ 6.15 %
Morningstar rating
Morningstar rating asettaa rahastot paremmuusjärjestykseen kussakin rahastoluokassa riskikorjatun tuoton perusteella. Rating perustuu menneeseen tuottoon ja riskiin sekä rahaston voimassa oleviin palkkioihin. Paras rating on viisi tähteä – 10% rahastoista saa tämän arvion.
Morningstar vastuullisuusrating
Morningstar-vastuullisuusrating kertoo, miten hyvin rahaston salkussa olevat yritykset hoitavat vastuullisuuteen liittyviä riskejä ja toisaalta hyödyntävät siitä syntyviä mahdollisuuksia.
Riski (volatiliteetti)
Riski/tuottoindikaattori näyttää rahastosijoitukseen liittyvän riskin ja tuottomahdollisuuden suhteen. Mittari perustuu siihen, miten paljon rahaston arvo on muuttunut viimeisten 5 vuoden aikana. Mitä korkeampi luku on, sitä suurempi riski arvon heilahtelusta rahastosijoitukseen liittyy.
1
2
3
4
5
6
7
Osuuden arvo (22.1.2021)
Osuuden arvo (NAV Net Asset Value) kertoo yhden rahasto-osuuden arvon. Osuuden arvo lasketaan jakamalla rahaston kokonaisarvo rahasto-osuuksien määrällä.
140.21 SEK
1 pv muutos
- 0.21 %
Kaupankäynti
Päivittäin
Cut off -aika
Jos syötät toimeksiannon ennen niin sanottua cut off -aikaa, toimeksianto toteutetaan yleensä 1–3 pankkipäivän kuluessa toimeksiannon asettamisesta. Rahastotoimeksiannon lopullinen kurssi määräytyy silloin, kun rahastoyhtiö toteuttaa kaupan, eikä Nordnet voi vaikuttaa tähän.
13:00
Vähimmäissijoitussumma
15 EUR
Lainoitusaste
90 %
Juoksevat kulut
0.3 %
Josta hallinnointipalkkio
0.3 %
Tulosperusteinen palkkio
Sw
Swedbank Robur Obligationsfond A

Rahasto on korkorahasto (pitkän koron rahasto), joka sijoittaa ruotsalaisiin korkopapereihin, kuten valtion velkakirjoihin ja vakuudellisiin obligaatioihin. Rahaston sijoituskohteet muodostuvat pääosin korkeimman luottoluokituksen omaavien liikkeeseen laskijoiden velkasitoumuksista, kuten esimerkiksi Ruotsin valtiosta tai ruotsalaisista asuntoluotottajista. Rahasto voi myös käyttää johdannaisinstrumentteja, jotka on laskettu liikkeeseen Ruotsin tai ulkomaisessa valuutassa, tavoitteena parantaa rahaston tuottoa. Rahaston sijoitusten keskimääräisen juoksuajan tulee olla 2-9 vuotta. Mahdollinen tuotonjako tapahtuu loka-joulukuussa.

ISIN
SE0000543076
Kategoria
Korko pitkä yhdistelmä, SEK
Lainoitusaste
90 %
UCITS
Kyllä
Rahaston perustamispäivämäärä
22. huhtikuuta 1986
Avaintietoesite

Salkunhoitaja

Päävastuullinen salkunhoitaja
Thomas Bäck
Salkunhoitajana alkaen
18. tammikuuta 2016
Swedbank Robur Fonder ABMalmskillnadsgatan 32105 34 Stockholm
+46 8 585 92400http://www.swedbankrobur.se