BGF World Mining A2

Sektori luonnonvarat osakkeet
Kehitys 1 v+ 9.02 %
Morningstar rating
Morningstar rating asettaa rahastot paremmuusjärjestykseen kussakin rahastoluokassa riskikorjatun tuoton perusteella. Rating perustuu menneeseen tuottoon ja riskiin sekä rahaston voimassa oleviin palkkioihin. Paras rating on viisi tähteä – 10 % rahastoista saa tämän arvion.
Morningstar vastuullisuusrating
Morningstar-vastuullisuusrating kertoo, miten hyvin rahaston salkussa olevat yritykset hoitavat vastuullisuuteen liittyviä riskejä ja toisaalta hyödyntävät siitä syntyviä mahdollisuuksia.
Riski (volatiliteetti)
Riski/tuottoindikaattori näyttää rahastosijoitukseen liittyvän riskin ja tuottomahdollisuuden suhteen. Mittari perustuu siihen, miten paljon rahaston arvo on muuttunut viimeisten 5 vuoden aikana. Mitä korkeampi luku on, sitä suurempi riski arvon heilahtelusta rahastosijoitukseen liittyy.
1
2
3
4
5
6
7
Osuuden arvo (19.11.2019)
Osuuden arvo (NAV Net Asset Value) kertoo yhden rahasto-osuuden arvon. Osuuden arvo lasketaan jakamalla rahaston kokonaisarvo rahasto-osuuksien määrällä.
37.28 USD
1 pv muutos
+ 1.24 %
Vertaa
Cut off -aika
Aika, johon mennessä sinun tulee asettaa toimeksiantosi, jotta toimeksianto toteutuu kyseisen päivän kurssiin. Jos asetat toimeksiannon tämän kellonajan jälkeen, se käsitellään vasta seuraavana pankkipäivänä. Tällöin rahasto-osuuden arvo voi olla muuttunut.
13:00
Vähimmäissijoitussumma
15 EUR
Vuosittainen palkkio
2.07 %
Josta hallinnointipalkkio
1.75 %
Tulosperusteinen palkkio
Lainoitusarvo
80 %
BG
BGF World Mining A2

Rahaston tavoitteena on maksimoida sijoituksellesi saatava tuotto Rahaston pääoman kasvun ja tuoton yhdistelmällä. Rahasto sijoittaa maailmanlaajuisesti vähintään 70 % kokonaisvaroistaan sellaisten yritysten osakesidonnaisiin arvopapereihin (esim. osakkeisiin), joiden pääasiallinen liiketoiminta on perus- ja jalometallien ja/tai mineraalien kaivuu ja/tai tuotanto. Rahasto ei omista fyysistä kultaa tai metalleja. Salkunhoitaja voi käyttää rahoitusjohdannaisia (eli sijoituksia, joiden hinta perustuu yhteen tai useampaan kohde-etuuteen) apuna rahaston sijoitustavoitteen saavuttamisessa ja/tai vähentääkseen rahaston salkun riskiä ja sijoituskustannuksia sekä saadakseen aikaan lisää tuottoa. Rahasto voi johdannaisten kautta hyödyntää eritasoista vipuvaikutusta (eli Rahasto hankkii markkinoilta sijoituksia, joiden arvo ylittää sen varat).

ISIN
LU0075056555
Kategoria
Sektori luonnonvarat osakkeet
Lainoitusarvo
80 %
UCITS
Kyllä
Rahaston perustamispäivämäärä
24. maaliskuuta 1997
Avaintietoesite

Salkunhoitaja

Päävastuullinen salkunhoitaja
Evy Hambro
Salkunhoitajana alkaen
24. maaliskuuta 1997
BlackRock (Luxembourg) SA6D route de TrèvesL-2633 Luxembourg
+44 20 77433000http://www.blackrock.com
Osakkeet
99.6 %
Lyhyt korko
0.3 %
Muut
0.2 %

Omistusten jakauma alueittain

Kanada 33.5 %
Iso-Britannia 25.8 %
Australaasia 14.7 %
Latinalainen Amerikka 11.9 %

Omistusten jakauma sektoreittain

Raaka-aineet
96.4 %
Rahoituspalvelut
2.1 %
Teollisuustuotteet ja -palvelut
1.5 %
Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Käyttämällä palvelujamme hyväksyt evästeiden käytön.Lue lisää