Siirry pääsisältöön

BNP Paribas India Eq Cl Cap 

BNP Paribas India Eq Cl Cap

1 pv %-
Kehitys 1 v-
Juoksevat kulut
2,22%
NAV
175,56
Kurssipäivä

Morningstar rating

2 stars
Riski
Vastuullisuusluokitus
Artikla 8
Valuutta USD

BNP Paribas India Eq Cl Cap 

BNP Paribas India Eq Cl Cap

NAV
175,56
Kurssipäivä
Tänään %-
Kehitys 1 v-
Valuutta USD
Juoksevat kulut
2,22%
Morningstar rating
2 stars
Riski
Vastuullisuusluokitus
Artikla 8

BNP Paribas India Eq Cl Cap 

BNP Paribas India Eq Cl Cap

Valuutta USD
NAV
175,56
Kurssipäivä
Tänään %-
Kehitys 1 v-
Morningstar rating
2 stars
Riski
Vastuullisuusluokitus
Artikla 8
Juoksevat kulut
2,22%

Kehitys

Tunnusluvut

Riski
Korkea: 6 / 7
Tunnusluvut
  • Juoksevat kulut
    2,22%
  • Omaisuusluokka
    Osake
  • Kategoria
    Intia osakkeet
  • Perusvaluutta
    USD
  • Lainoitusaste
    70%
  • Avaintietoesite
Tietoa rahastosta
This sub-fund increases the value of its assets over the medium term by investing primarily in Indian equities. At all times, this sub-fund invests at least 75% of its assets in equities and/or equity equivalent securities issued by companies that have their registered offices or conduct the majority of their business activities in India. The remaining portion, namely a maximum of 25% of its assets, may be invested in any other transferable securities, money market instruments, or cash, provided that investments in debt securities of any kind do not exceed 15% of its assets, and up to 10% of its assets may be invested in UCITS or UCIs.

SharevilleShareville* 

Siirry Sharevilleen
Ei kommentteja

Omistukset

Viimeisin päivitys 30.10.2021
Aasia kehittyvät
100,00%
ICICI Bank Ltd
9,40%
HDFC Bank Ltd
8,16%
Infosys Ltd
8,16%
State Bank of India
4,51%
HCL Technologies Ltd
4,21%
Kotak Mahindra Bank Ltd
3,96%
Axis Bank Ltd
3,82%
Housing Development Finance Corp Ltd
3,18%
Tata Consultancy Services Ltd
3,13%
Larsen & Toubro Ltd
3,05%

Jakauma

  • Osakkeet97,1%
  • Lyhyt korko2,9%
*Yllä näkyvät kommentit on haettu shareville.fi:stä. Nordnet ei ole osallistunut materiaalin laatimiseen eikä ole tehnyt muutoksia sen sisältöön. Yllä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä arvopapereita. Nordnet ei vastaa kommenttien sisällöstä.

Tarkempia tietoja

  • Morningstar rating
    2 stars
  • Kategoria
    Intia osakkeet
  • ISIN
    LU0823428932
  • Lainoitusaste
    70%
  • Kaupankäyntivaluutta
    USD
  • Kaupankäynti
    Päivittäin
  • Vähimmäissijoitussumma
    15 EUR
  • UCITS
    Kyllä
  • Perustamispvm.
    17.5.2013
  • Avaintietoesite
  • Rahastoesite
    -

Salkunhoitaja

  • Päävastuullinen salkunhoitaja
    Alex KO
  • Salkunhoitajana alkaen
    17.5.2013
  • Osoite
    10 rue Edward Steichen
  • Puhelin
    +352 2646 3017

Vastuullisuus

Viimeisin päivitys 30.10.2021
Vastuullisuusluokitus
Artikla 8
Matala hiiliriski
Ei
Keskimääräinen hiiliriskiarvo
13,62
Altistus fossiilisille polttoaineille
5,90
Vastuullisuusrating
28,09
0
100
Keskimääräinen rating kategorialle 28.23
Ympäristö
4,63
0
100
Keskimääräinen rating kategorialle 4.59
Sosiaalinen vastuu
9,79
0
100
Keskimääräinen rating kategorialle 8.46
Corporate governance
9,30
0
100
Keskimääräinen rating kategorialle 7.39

Kulut

  • Juoksevat kulut2,22%
  • Josta hallinnointipalkkio1,75%
  • Tulosperusteinen palkkio-

Riski ja volatiliteetti

Viimeisin päivitys 30.10.2021
Liukuva1 v3 v5 v
Alfa3,131−1,839−3,666
Beta0,6890,8980,901
90,70496,13793,3
Sharpen luku3,0690,7930,465
Keskihajonta10,8121,1619,09