Katseet USA:ssa

Käy kauppaa 0 € välityspalkkioin S&P 500 -indeksin osakkeilla 3.–11.11.2016

Upp

JAA:

​Kampanja on päättynyt. Katso uusimmat tarjoukset osoitteesta nordnet.fi.

Käy kauppaa ilman välityspalkkioita kaikilla S&P 500 -indeksin yhtiöillä (tarjous voimassa 3.–11.11.2016)

Apple

Exxon Mobil

AT&T

Alphabet (Google)

Microsoft

Facebook

Wells Fargo

Johnson & Johnson

Merck & Co.

Berkshire Hathaway

Wal-Mart Stores

General Electric

Bank of America

Coca-Cola

JP Morgan Chase

Procter & Gamble

Pfizer

Verizon

Amazon

Intel

Lisätietoa kampanjasta

Tarjous koskee kaikkia S&P 500 -indeksissä listattuja osakkeita (Katso tästä koko lista S&P 500 -indeksin yhtiöistä (PDF)avautuu uuteen ikkunaan. Tarjous koskee 3.11.–11.11.2016 toteutuneita osto- ja myyntitoimeksiantoja (max. 100 kpl/asiakas).

Huomioi, että käydessäsi pörssikauppaa muussa valuutassa kuin euroissa veloitetaan sinulta valuutanvaihtokulut. Automaattisen valuutanvaihdon kulut ovat 0,25 % kauppasummasta ja valuuttatilin kautta itse tehdyn valuutanvaihdon kulut ovat 0,075 % vaihdetusta summasta. Lue lisää valuutanvaihdostaavautuu uuteen ikkunaan.

Kaupankäynti kampanjaosakkeilla ei vaikuta kaupankäyntipalkkiotasoosi. Tarjous koskee vain USA:n markkinoilla listattuja osakkeita, ei muualla rinnakkaislistattuja arvopapereita.

Tarjous ei koske yhteistyökumppaneiden asiakkaita. Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Yllä listatut osakkeet ovat esimerkkejä, eivät ostosuosituksia kyseisille arvopapereille.

Opi analysoimaan yhtiöitä sijoituskohteina

Dollariosinkoja joka kuukaudelle?


Tiesitkö, että monet USA-yhtiöt maksavat osinkoja neljästi vuodessa, osa jopa kuukausittain?

Katso Nordnetin osinkokalenterista inspiraatiota kuukausittaiseen osinkotuloon.

Miltä USA:n presidentinvaalit näyttävät sijoittajan silmin?

Mitä sijoittajan tulisi ajatella presidentti Trumpista?

USA:n presidentinvaalit ovat ohi ja presidentiksi nousee Donald Trump. Yllätysvalinta on aiheuttanut turbulenssia osakemarkkinoilla ympäri maailmaa.

Mitä piensijoittajan tulisi ajatella USA:n tuoreesta presidentistä? Nordnetin talousasiantuntija kirjoittaa aiheesta Nordnet Blogissa.

Suomalaissijoittajien USA-osakkeiden TOP-15

Suomalaissijoittajat tavoittelevat osinkoja USA:ssa

Nordnetin osakestrategi Jukka Oksaharju selvitti, mitä osakkeita suomalaissijoittajat omistavat USA:n markkinoilla ja millaisella strategialla he sijoittavat. Säännöllinen ja nouseva osinkovirta selvästikin kiinnostaa suomalaissijoittajia.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin:

Koska USA:n pörssit ovat auki?


USA:n pörssit ovat auki 16.30–23.00 Suomen aikaa.

Paljonko valuutanvaihto maksaa?


Käydessäsi pörssikauppaa muussa valuutassa kuin euroissa veloitetaan sinulta valuutanvaihtokulut. Automaattisen valuutanvaihdon kulut ovat 0,25 % kauppasummasta. Valuuttatilin kautta itse tehdyn valuutanvaihdon kulut ovat 0,075 % vaihdetusta summasta. Lue lisää valuutanvaihdosta.avautuu uuteen ikkunaan

Liittyykö kampanjaan rajoituksia?


0 € välityspalkkiotarjous koskee kampanjaosakkeilla 3.11.–11.11.2016 Nordnetin kautta tehtyjä kauppoja, max. 100 toteutunutta toimeksiantoa/asiakas.

Maksaako asiakkuus Nordnetissä?


Nordnetissä et maksa arvo-osuustilistä eli salkusta lainkaan säilytysmaksuja, asiakkuuden hinta on siis 0 €. Osakekaupankäynnin kustannukset kotimarkkinalla alkavat 3 € / 0,06 % per toteutunut toimeksianto. Kaupankäynnin hinnatavautuu uuteen ikkunaan määräytyvät aktiivisuustasosi mukaan. Uutena asiakkaana käyt kaksi ensimmäistä kuukautta osakekauppaa parhaalla palkkiotasolla.


Mihin sijoittaisin?


Ideoita säästämiseen ja sijoittamiseen voit hakea käyttämällä Nordnetin kehittyneitä työkaluja, kuten sijoitusoppaamme riskitestiäavautuu uuteen ikkunaan ja Pohjoismaiden suurinta sijoitusverkostoa, Sharevilleäavautuu uuteen ikkunaan. Kannattaa tutustua myös Suomen suosituimpaan talousblogiin, Nordnet Blogiinlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan.


Miten aloitan kaupankäynnin?


Jos haluat lisätietoa ja apua alkuun pääsemiseksi, niin kannattaa tutustua Nordnet-koulun webinaari- ja ohjevideoihinavautuu uuteen ikkunaan. Myös asiakaspalvelumme auttaa sinua numerossa 020 198 5898.


Nordnet – helppo tapa säästää!
Säilytys- ja kk-maksut 0 €
Sijoittajalle suositelluin

Lähde: Yougov-tutkimuslinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan
Superrahasto -
kulut 0 €

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.