Käy kauppaa
fiksummin

Infront Web Traderilla

Alkuun

Kaikki yhdessä sovelluksessa

Nordnetin uusi kaupankäyntisovellus Infront Web Trader on sinulle, joka vaadit kaupankäyntisovellukseltasi hieman enemmän. Saat pörssikurssit, uutiset ja kaupat reaaliaikaisina näytöllesi.

Web Trader on kehitetty Nordnetin asiakkaiden käyttöön yhdessä pohjoismaiden johtavan kaupankäyntisovelluskehittäjän Infrontin kanssa. Löydät sovelluksen kautta kaikki Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa, Kanadassa ja Yhdysvalloissa noteeratut arvopaperit sekä ETF:t ja Bull- ja Bear-sertifikaatit useimmilta markkinoilta.

Web Traderissa voit katsoa täydellisiä historiatietoja välittäjätilastoista. Näet tilastoista mm. suurimmat myyjät ja ostajat tietyissä arvopapereissa, sekä mitä tietty välittäjä on ostanut ja myynyt päivän aikana.

Infront Web Trader

Web-pohjainen, ei vaadi sovellusten asentamista

Reaaliaikaiset kurssit ja uutiset

Tekninen analyysi ja fundamenttianalyysi

Historialliset välittäjätilastot

Nopea toimeksiantojen syöttö

Sovellusta voi testata 14 päivän ajan maksutta.

Kaupankäyntityökalu aktiiviselle sijoittajalle

Katso videolta Infront Web Traderin edut

Näin käytät Infront Web Traderia

Osa 1 - Infront Web Traderin tilaaminen ja ominaisuudet

Näin otat Web Traderin käyttöön

Osa 2 - Sovelluksen oletusnäkymät ja työpöytien luominen

Luo omat työpöydät ja opi käyttämään oletusnäkymiä

Osa 3 - Instrumenttilistat ja omien listojen luominen

Seuraa instrumentteja kätevästi omien listojen avulla

Osa 4 - Toimeksiantojen syöttäminen ja kaupankäynti

Näin teet toimeksiannon ja käyt kauppaa

Osa 5 - Salkkunäkymä ja tuotonseuranta

Näin voit seurata salkkusi tuottoja

Osa 6 - Vinkit

Käteviä vinkkejä Web Traderin hyötykäyttöön

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Infront Web Trader

Mikä on Infront Web Trader?

Infront Web Trader on web-pohjainen sovellus, joka toimii sekä PC:llä että Macilla. Pohjoismaiden johtava kaupankäyntisovelluskehittäjä Infront on kehittänyt sovelluksen tiiviissä yhteistyössä Nordnetin kanssa.

Infront Web Trader on kehitetty aktiivista sijoittajaa varten, joka vaatii hieman enemmän kaupankäyntisovellukseltaan. Web Trader tarjoaa mm. nopeatoimisen käyttöliittymän kaupankäyntiin sekä reaaliaikaiset kurssitiedot ja uutiset.

Miten saan Infront Web Traderin käyttööni?

Voit tilata Infront Web Traderin käyttöösi palvelun kohdasta Salkku > Asetukset.

Tilataksesi Infront Web Traderin sinun tulee valita salkku oletustiliksi kohdasta Salkku – Asetukset. Infront Web Traderin kuukausimaksu ja mahdolliset muut lisäpalvelukustannukset peritään osake- ja rahastosalkustasi.

Mitä peruspaketti sisältää?

Infront Web Traderin peruspaketti sisältää reaaliaikakurssit Nasdaq Helsinki-, Nasdaq Stockholm- ja Nasdaq Copenhagen -markkinapaikoilta. Lisäksi saat 15 minuutilla viivästetyt kurssit Oslon pörssistä, Saksasta, USA:sta sekä NDX/NGM-markkinapaikoilta.

Saat myös reaaliaikaiset kurssit pohjoismaisiin indekseihin sekä kansainvälisiin valuutta- ja raaka-ainehintoihin. Lisäksi saat viivästetyt kurssit useisiin kansainvälisiin indekseihin ja laajan valikoiman reaaliaikaisia uutisia useista pohjoismaisista lähteistä.

Peruspakettiin sisältyy myös fundamenttianalyysityökalu Infront Analytics Light.

Mitä lisäpalveluita on tarjolla?

Voit tilata lisäpalveluita sisäänkirjautuneena Infront Web Traderissa, kohdasta "Profiilini". Lisäpalveluihin sisältyvät kaikki kurssidata tarjoustasoineen, reaaliaikaiset kurssit Oslon pörssistä, Saksasta, USA:sta ja Kanadasta sekä pohjoismaiset flash-uutiset.

Millä markkinapaikoilla voin käydä kauppaa?

Voit käydä kauppaa kaikilla niillä markkinoilla, jotka Nordnetin kautta on tarjolla: Pohjoismaissa, USA:ssa, Saksassa ja Kanadassa.

Kaupankäyntiin voi kuitenkin liittyä salkkukohtaisia rajoituksia. Salkussa tulee olla aktivoituna sopimus "Monimutkaiset arvopaperit - warrantit, optio-oikeudet ja viputodistukset" kohdassa salkku > Sopimukset ja palvelut.

Olemme koonneet Nordnet Markets -valikoimaan Bull- ja Bear-sertifikaatteja neljältä eri pohjoismaiselta markkinalta. Näillä tuotteilla voit käydä kauppaa ilman välityspalkkioita (koskee yli 100 € / 1000 DKK/SEK/NOK kauppoja).

Mitkä ovat sovelluksen tekniset vaatimukset?

Sovellus vaatii toimiakseen tietynlaisen verkkoselaimen:

Chrome: viimeisin versio
Firefox: viimeisin versio
Edge: 13,14
IE: 11+
Safari: 8+
Opera Mini: Ei tueta (koska web sockets -tuki puuttuulinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan)

Infront Web Traderin kustannukset

Paljonko Infront Web Traderin käyttö maksaa?

Infront Web Traderin peruspaketti maksaa 10 euroa kuussa. Infront Web Trader on ilmainen Active Trader -asiakkaille. Private Banking -asiakkaat saavat 50 % alennusta palvelusta.

Lisätietoa hinnastomme kohdissa "Kaupankäyntipalvelut ja -sovellukset" sekä "markkinainformaatio".

Mitä ovat maksulliset lisäpalvelut?

Jos haluat esimerkiksi nähdä reaaliaikaiset tarjoustasot ja kurssitiedot Oslon pörssistä, Saksan, USA:n ja/tai Kanadan markkinoilta, niin näistä veloitetaan erikseen.

Lisätietoa hinnastomme kohdassa "markkinainformaatio".

Voinko testata sovellusta maksutta?

Kyllä, voit testata sovellusta 14 vuorokauden ajan maksutta. Kun aloitat testiajan, et sitoudu tilaamaan Infront Web Traderia pidemmäksi ajaksi. Huomioi, että maksuton testiaika koskee vain peruspakettia – tästä syystä et voi lisätä lisäpalveluita sovellukseen testiaikana.

Miten maksan Infront Web Traderin käytöstä?

Infront omistaa Web Trader -sovelluksen ja Nordnet toimii vain maksujen välittäjänä. Tämä tarkoittaa, että perimme asiakkailtamme maksut sovelluksen käytöstä oletussalkustasi ja välitämme ne Infrontille. Tämä järjestely koskee Infront Web Traderia, Infront Mobilea, Infront Analytics Lightiä sekä kaikkia maksuja, jotka liittyvät sovelluksen sisällä tilattavissa olevaan markkinadataan ja uutisiin. Markkinadataan ja uutisiin liittyvät maksut veloitetaan myös suoraan asiakkaan Nordnet salkusta, ja Nordnet välittää maksut suoraan maksua periville tahoille (pörsseille, uutistoimistoille, ym.).

Miksi sovellukseen liittyy kuukausimaksu?

Web Traderiä kehittävä Infront veloittaa sovelluksensa käytöstä kuukausimaksuja voidakseen kehittää ja ylläpitää sovellusta. Kuukausimaksun lisäksi maksat vain pörssien perimät maksut kurssi-informaatiosta.

Miten lakkautan tilaukseni?

Voit lakkauttaa Infront Web Trader -tilauksesi sisäänkirjautuneena palvelussa, klikkaamalla salkku > sopimukset ja palvelut. Lakkautettuasi tilauksesi voit käyttää sovellusta vielä kuluvan kuukauden ajan. Jos haluat jatkaa palvelun tilausta myöhemmin, voit aktivoida tilauksen uudelleen samassa palvelun kohdassa.

Muita kysymyksiä

Miksi WinTrade lakkautetaan?

Nordnet pyrkii tarjoamaan asiakkailleen maailmanluokan käyttökokemuksen ja teknisesti edistyneimmät työkalut säästämiseen ja sijoittamiseen. Tästä johtuen olemme päättäneet korvata vanhan kaupankäyntisovelluksemme WinTraden kehittyneellä Infront Web Trader -sovelluksella.

Jatkossa voit siis valita Nordnetin verkkopalvelun ja Infrontin sovellusten (Terminal ja Web Trader) välillä. Pian tulemme tarjoamaan myös uuden ja modernin kaupankäyntisovelluksen Nordnetin verkkopalvelua käyttäville sijoittajille.

Voinko siirtää kurssilistani WinTradesta?

Valitettavasti kurssilistojen ja työpöytien siirtäminen vanhoista kaupankäyntisovelluksista uuteen Infront-sovellukseen ei ole mahdollista. Uusien kurssilistojen ja työpöytien luominen Web Traderissa on kuitenkin hyvin helppoa.

Saako sovelluksen useaan näyttöön kerralla?

Valitettavasti ei saa, mutta Web Trader on rakennettu siten, että voit nopeasti liikkua eri näkymien ja työpöytien välillä, ja käytössäsi on sivupalkki, josta voit jatkuvasti seurata toimeksiantojesi tilaa, omistuksiasi ja seuraamiasi indeksejä.

Voinko muuttaa sovelluksen väriteemaa?

Kyllä, voit valita mustan ja valkoisen väriteeman välillä. Oikeassa yläkulmassa on kolme pistettä, joita klikkaamalla voit valita kohdan Asetukset. Asetusten kohdasta "Teema" voit valita mustan ("Vakio") tai valkoisen ("Vaalea") väriteeman välillä.

Asetuksista voit muuttaa myös mm. sovelluksen kieltä, oletusvaluuttaa (valuutta, jossa mm. salkkusi arvo näytetään), ja sähköpostiosoitetta, johon voit tilata uutis- tai kurssihälytyksiä.

Voinko luoda omia työpöytiä?

Kyllä, voit luoda täysin itsellesi personoituja työpöytiä. Voit myös käyttää widgetejä, joita voit tuoda omille työpöydillesi. Palvelusta löydät myös valmiita työpöytiä, joiden avulla pääset nopeasti alkuun Web Traderin käyttämisessä.

Miksi tietyt ominaisuudet puuttuvat?

Web Traderia kehittää Infront, jonka kanssa Nordnet on toiminut tiiviissä yhteistyössä parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen takaamiseksi. Kaikkia WinTradesta tuttuja ominaisuuksia ei kuitenkaan ole voitu siirtää Web Traderiin.

Web Traderissa on useita kehittyneitä ominaisuuksia, joita WinTradessa ei ollut. Sovellusta myös kehitetään jatkuvasti asiakkaidemme saaman palautteen perusteella.

Arvostamme palautettasi – voit jättää sitä Web Traderissa, kun klikkaat oikeassa yläkulmassa näkyvää kolmea pistettä ja valitset Palaute.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.