Siirry pääsisältöön

Kuukausisäästä rahastoihin.


Kokeile palveluamme ja aktivoi kuukausisäästösopimus!

Rahastokuukausisäästäminen on helppo tapa aloittaa säästäminen. Kuukausisäästämisen etu on, että hajautat ajallista riskiä, kun säästät tasasumman joka kuukausi – näin sinun ei tarvitse miettiä, onko juuri nyt oikea aika sijoittaa markkinoille.

Omaan salkkuun sopivien rahastojen valitseminen satojen vaihtoehtojen joukosta voi kuitenkin tuntua hankalalta. Palvelustamme saat apua sopivien rahastojen löytämiseen. Muutaman simppelin vaiheen kautta pääset nopeasti alkuun rahastosalkun luomisessa.

Näin aloitat kuukausisäästämisen rahastoihin:

 1. 1

  Mene sisäänkirjautuneena palveluun Kuukausisäästösopimus-sivulle (Sivuni > Kuukausisäästösopimus).

 2. 2

  Valitse rahastot itse tai hyödynnä Nordnetin palveluita, joista saat apua rahastojen valintaan. Voit milloin vain muokata kuukausisäästösopimustasi.

Guidance

Rahastokuukausisäästämisen edut.

 • Merkintä- ja lunastuspalkkiot 0 €.

 • Säilytys 0 €.

 • Hallinnointipalkkiot 0,15–3,50 %.

 • Mukaan jo 15 €:lla kuussa.

 • Valittavissa Nordnetin omia sekä yli 60 koti- ja ulkomaisen rahastoyhtiön rahastoja.

 • Nordnetin palvelu auttaa sinut alkuun rahastosalkun luomisessa.

 • Poimi rahastoideat ja aloita jo tänään!

Thumbnail Image

Näin pääset alkuun rahastokuukausisäästämisessä.

1. Valitse säästösumma ja säästö­kohteeksi yksi tai useampi rahasto.

Rahastokuukausisäästämisessä pääset alkuun jo 15 eurolla kuukaudessa. Merkintä- ja lunastuspalkkiot ja säilytys 0 €. Nordnetin sijoituslaskuri kertoo, miten paljon sijoitusaika, tuotto ja säästösummat vaikuttavat säästöjesi määrään.

Katso rahastoideat-sivu, jolta löydät vinkkejä sinulle sopivien rahastojen löytämiseen.

2. Valitse minä päivänä haluat rahastomerkintöjen toteutuvan.

Voit valita minkä vain kuukauden päivän (1–28) säästöpäiväksi. Huomioi, että rahastotoimeksiantojen toteutumisessa kestää 2–7 arkipäivää – rahasto-osuudet eivät siis näy heti säästöpäivänä salkussasi.

3. Tee toistuvaissiirto verkkopankistasi Nordnetiin.

Tiedot viitesiirron tekemiseen löydät kohdasta Sivuni > Talletus > "Miten teen tilisiirron?". Huomioithan, että siirto saattaa kestää pari pankkipäivää.

Näin kuukausisäästö rullaa automaattisesti ja sinä voit keskittyä muuhun!

Mihin kuukausisäästäisi? Kokeile palveluamme.

Omaan salkkuun sopivien rahastojen valitseminen satojen vaihtoehtojen joukosta voi tuntua hankalalta. Palvelustamme saat apua sopivien rahastojen löytämiseen. Muutaman simppelin vaiheen kautta pääset nopeasti alkuun rahastosalkun luomisessa.

Päätät itse, kuinka paljon (alk. 50 €/kk), mihin rahastoihin ja miten usein haluat säästää.

Kuukausisäästäminen

Tärkeää tietoa riskeistä ja tuotoista.

Huomioi, että historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.

Mikään tällä sivulla esitetty ei ole, eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi, sijoitusneuvonnaksi, tarjoukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä rahoitusvälineitä. Sijoittajana vastaat itse riskistä, joka liittyy tällä sivulla annetun tiedon hyödyntämiseen sijoituspäätöstä tehdessäsi.