Uutta Nordnetissä.

Nordnet.fi uudistui 28.9.2019. Voit lukea lisää uuden sivuston hyödyistä vanhaan verrattuna täältä. Tällä sivulla esittelemme verkkopalvelun ja mobiilisovelluksen uusimpia ominaisuuksia.

Uudet seurantalistat.

3.1.2020.

Seurantalistat ovat uudistuneet. Nyt näet yhdestä näkymästä seuraamiesi instrumenttien kurssitiedot, tuotot sekä tunnusluvut, kuten P/E:n, P/B:n ja osinkotuoton. Voit myös järjestää seuraamasi instrumentit haluamallasi kriteerillä klikkaamalla sarakkeen otsikkoa. Osakkeiden ja ETF:ien lisäksi voit lisätä seurantalistoillesi myös rahastoja.

→ Tutustu uudistuneeseen sivuun kohdassa Sivuni > Seurantalistani

Tutustu myös näihin uusiin ominaisuuksiin.

Uusi instrumenttisivu

13.12.2019.

Verkkopalvelumme instrumenttikohtaiset näkymät ovat päivittyneet.

  • Tarjouskirja: näet nyt yhdellä silmäyksellä osto- ja myyntitasot reaaliaikaisesti päivittyvällä hinta- ja volyymidatalla. Alimpana näet nyt myös tarjoustasojen kokonaisvolyymit.
  • Viimeisimmät kaupat: Tarjouskirjan alla näet tietoa viimeisimmistä toteutuneista kaupoista, niin ikään reaaliaikaisesti striimaavana.
  • Tietoja yrityksestä -välilehti: Löydät välilehdeltä yrityskohtaisia tietoja ja tunnuslukuja, kuten P/E, P/B ja osinkotuotto. Löydät sivulta nyt myös Morningstar Fact Sheetin – myös ulkomaisille osakkeille!

→ Katso esimerkiksi Nokian instrumenttisivu

Uusi luottosivu.

11.12.2019.

Uudistuneelta sivulta näet, miten omistustesi lainoitusasteet voivat kasvaa uuden dynaamisen lainoitusastemallimme mukaisesti, jos salkkusi on hyvin hajautettu.

→ Tutustu uuteen näkymään kohdassa Sivuni > Omat luotot ja lainat

→ Katso lyhyt opastus sivun toiminnallisuuksiin

→ Lue lisää Nordnetin kaupankäyntiluotosta

Aseta osakkeet järjestykseen tunnuslukujen perusteella.

20.11.2019.

Nyt voit asettaa pohjoismaisten osakkeiden lisäksi myös USA:ssa, Saksassa ja Kanadassa listatut osakkeet järjestykseen eri tunnuslukujen, kuten P/E:n, P/B:n ja osinkotuoton perusteella.

→ Kokeile uusia suodattimia välilehdellä "Tunnusluvut"

Arkisto.

6.11.2019.

Olemme saaneet paljon palautetta siitä, että uuden verkkopalvelumme näkymiä tulisi tiivistää. Nyt olemme tiivistäneet useita palvelumme näkymiä siten, että tyhjää tilaa on aiempaa vähemmän. Näet muutoksen seuraavilla sivuilla:

27.11.2019.

Heti salkussa näkyvän reaaliaikatalletuksen tekeminen on tähän asti onnistunut vain vanhan verkkopalvelumme puolella, mutta nyt voit tehdä talletuksen myös uudessa verkkopalvelussa.

→ Tee talletus

1.10.2019.

Nyt sinun ei tarvitse enää pyörittää papereita avatessasi lapsellesi tai yrityksellesi Nordnet-asiakkuutta.

→ Lue lisää lapselle säästämisestä

→ Lue lisää asiakkuuden avaamisesta yritykselle

10.9.2019

Nyt näet reaaliaikaisesti striimaavat kurssit kaikille pohjoismaisissa pörsseissä listatuille osakkeille myös omissa seurantalistoissasi.

Ominaisuus on tässä vaiheessa käytössä vain nordnet.fi-verkkopalvelussa, mutta se tulee pian myös Nordnet-sovellukseen.

→ Siirry seurantalistoihin

16.10.2019

Nyt näet kaikki aktiiviset toimeksiantosi ja toteutuneet kauppasi yhdestä näkymästä. Löydät näkymän palvelun yläreunasta, klikkaamalla Toimeksiannot ja Näytä kaikki.

→ Katso toimeksiantosi

27.11.2019

Kiinnostaako kaupankäyntiluotto jopa 0,99 % korolla? Nyt voit jättää luottohakemuksesi digitaalisesti, ilman tarvetta paperilomakkeiden postitteluun. Luottoa voit käyttää haluamaasi tarkoitukseen, esimerkiksi osakesäästötilisiijoituksiin heti 1.1.2020 alkaen. Ei aloitus- tai kuukausimaksuja. Korkoa maksat vain käyttämäsi luoton osalta, et koko myönnetystä luotosta.

→ Lue lisää ja jätä luottohakemus

29.8.2019

Nyt löydät palvelustamme teknisen analyysin työkaluja: liukuvat keskiarvot (SMA ja EMA), RSI:n, MACD:n sekä Bollinger Bands -kuviot. Löydät nämä työkalut minkä tahansa arvopaperin kaupankäyntinäkymästä, klikkaamalla kurssigraafin yläpuolella näkyvää TA-painiketta.

→ kokeile esim. Nokian kurssigraafilla (TA-painike)

→ Lue lisää teknisestä analyysistä

30.8.2019.

Kun olet tekemässä kauppaa USA:n, Kanadan tai Saksan pörssissä listatulla osakkeella, näet nyt kyseisen osakkeen osto- ja myyntilaidat reaaliajassa ilman lisämaksuja. Ominaisuus on tulossa pian myös Nordnet-sovellukseen. Huomioi, että nämä kurssit eivät kuitenkaan lisämaksutta päivity striimaavasti, toisin kuin pohjoismaisilla osakkeilla, vaan sinun tulee päivittää selainnäkymä nähdäksesi viimeisimmät hinnat.

Palaute, kysymykset ja kehitysideat.

Jos haluat tietoa Nordnetin uusista ominaisuuksista ensimmäisten joukossa, liity Nordnet's new releases -Shareville-ryhmään ja tilaa Nordnetin uutiskirje.

Jos sinulla heräsi kysymyksiä uuden verkkopalvelun toiminnallisuuksista, kannattaa katsoa asiakaspalvelusivustomme Usein kysyttyä -osio. Kysymykseen voi löytyä sieltä jo vastaus.

Palvelemme myös puhelimitse numerossa 020 198 5898 (ma–pe 9.45–18.30, 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min) sekä salkun viestikeskuksen kautta. Jos mielessäsi on omaa asiakkuuttasi koskeva kysymys, niin puhelin ja salkun viestikeskus ovat oikeat kanavat ottaa meihin yhteyttä.

Jos sinulla on mielessäsi kehitysidea tai haluat antaa muuta sivustoon liittyvää palautetta, käytä oheista lomaketta. Huomioi, että palaute menee suoraan sivuston kehittäjille, jotka ovat pääosin englantia ymmärtäviä ruotsalaisia. On siis suositeltavaa käyttää jompaa kumpaa näistä kielistä, jos ne sattuvat taipumaan. Myös suomenkieliset palautteet käännetään, käsitellään ja huomioidaan.

HUOM: oheinen lomake on tarkoitettu vain kehitysehdotuksiin ja palautteeseen nykyisistä tai puuttuvista ominaisuuksista Nordnetin verkkopalvelussa. Jos kysymyksesi koskee omaa asiakkuuttasi tai et tiedä, miten jokin asia verkkopalvelussa tehdään, ole hyvä ja katso usein kysytyt kysymykset tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.