Siirry pääsisältöön

Uutta Nordnetissä.

Palvelumme ei ole koskaan täysin valmis, vaan jatkamme sen kehittämistä asiakaspalautteen pohjalta. Tällä sivulla esittelemme verkkopalvelun ja mobiilisovelluksemme uusimpia ominaisuuksia.

Huom: tätä sivua ei enää aktiivisesti päivitetä. Tuotejohtajamme twiittaa aktiivisesti uusista ominaisuuksista, joten kannattaa ottaa Rasmuksen tili Linkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan. seurantaan.

Tee toimeksiantoja suoraan yleisnäkymästä sivupaneelin kautta.

26.10.2021

Nyt toimeksiantojen syöttäminen on entistä helpompaa esimerkiksi suoraan tilin yleisnäkymästä. Uuden sivupaneelin kautta voit syöttää toimeksiantoja niin osakkeille, ETF:ille kuin noteeraamattomille rahastoillekin. Toiminto on ollut parin viikon ajan A/B-testauksessa osalla käyttäjistä, mutta nyt se on käytössä kaikilla.

→ Kokeile esim. yleisnäkymässä

9A-raportti

Tutustu myös näihin uusiin ominaisuuksiin.

9A-raportti

Uusi suodatin vastuullisten rahastojen löytämiseen.

24.9.2021

Nordnet tarjoaa ensimmäisenä rahastoalustana Suomessa EU:n tiedonantoasetukseen ja rahastojen luokitteluun liittyvän työkalun, jolla säästäjät voivat suodattaa vastuullisia sijoituskohteita entistä helpommin.

Rahastot, jotka edistävät kestävyystekijöitä ja pyrkivät tekemään kestäviä sijoituksia, luokitellaan SFDR-asetuksen (Sustainable Finance Disclosure Regulation) mukaisesti kahteen eri kategoriaan – artikla 8 ja 9 – riippuen rahaston kestävyystavoitteista. Palvelu näyttää rahaston artiklan (artikla 8 tai 9) sekä värin (vaalean- tai tummanvihreä).

→ Lue lisää Nordnet Blogista

9A-raportti

Tee kuukausisäästön mukainen kertaosto.

10.9.2021

Nyt voit tehdä kertaoston rahastoille, joihin säästät kuukausisäästösopimuksen kautta. Voit siis ostaa kerralla kaikkia säästökohteena olevia rahastojasi, samassa suhteessa jolla kuukausisäästät niihin. Tee osto kohdassa Sivuni > Kuukausisäästösopimus. Toiminto toistaiseksi käytössä vain noteeraamattomilla rahastoilla.

→ Klikkaa Osta-painiketta Kertaosto-sarakkeessa

9A-raportti

Omistusten arvot piiloon.

8.9.2021

Nyt voit piilottaa tilisaldot ja omistustesi arvot Nordnet-sovelluksen yleisnäkymästä. Kirjaudu sisään, napauta oikean yläkulman ihmiskuvaketta ja valitse "Piilota saldo".

Muita uutuusominaisuuksia:

 • Kytke graafiviivat päälle/pois (mutterikuvake osakkeen nimen alla)
 • Jaa tietty osakesivu kaverille suoraan äpistä (kolme pistettä osakenäkymän oikeassa yläkulmassa)

Lataa Nordnet-sovellus maksutta App Storesta tai Google Playsta.

→ Lue lisää ja lataa sovellus

Arkisto.

19.8.2021

Nyt voit verrata minkä tahansa kahden osakkeen kehitystä toisiinsa. Ominaisuus toimii toistaiseksi vain Nordnetin selainversiossa.

Hakutoiminnosta ei toistaiseksi löydy kuin osakkeita ja indeksejä, mutta voit verrata tietyn osakkeen kehitystä myös ETF:ään hakemalla ensin palvelusta haluamasi ETF:n ja etsimällä sen kurssigraafille verrokiksi osakkeen. Toiminto ei sisällä rahastoja toistaiseksi.

→ Kokeile esim. Nokian osakesivulla

21.6.2021

Kiinnostavatko esimerkiksi Inderesin laajat osakeanalyysit tai reaaliaikaisesti striimaavat kurssit USA:n markkinoille? Näiden ja muiden maksullisten lisäpalveluiden tilaamiseen ja hallinnointiin tarkoitettu sivumme (Sivuni > Sopimukset ja palvelut) uudistui 21.6. Samalla lisäpalveluveloitusten logiikka muuttui: lisäpalvelut veloitetaan jatkossa etukäteen tulevalta kuukaudelta, ei enää jälkijättöisesti kuluvalta kuulta. Tämä mahdollistaa tilausten paremman hallinnan – aiemmin jouduit maksamaan koko kuukaudesta, jos lopetit tilauksen kuukauden alussa.

→ Hallinnoi tilauksiasi

13.4.2021.

 • Rahaston suurimmat omistukset, maat ja sektorit näkyvissä suoraan sovelluksessa
 • Entistä enemmän tietoa mm. rahaston kuluista, Morningstar-pisteytyksestä ja vastuullisuudesta
→ Lue lisää Nordnet-sovelluksesta ja lataa se puhelimeesi

19.2.2021.

Nyt löydät Nordnetin selainversiosta suosittuja osakeindeksejä omina sivuinaan! Voit tarkastella niiden kehitystä eri aikaväleillä ja verrata niitä toisiin indekseihin. Löydät indeksit myös mobiilisovelluksestamme.

Esimerkkejä suosituista indekseistä:

18.1.2021.

Voit nyt tehdä rahastojen vaihtotoimeksiannon salkkusi yleisnäkymästä löytyvän ”Vaihda”-painikkeen kautta. Vaihtaessasi rahastoja sinulle luodaan myynti- ja ostotoimeksianto. Huomioi, että rahastojen vaihdossa syntyvät mahdolliset luovutusvoitot verotetaan pääomatuloina.

→ Lue lisää ominaisuudesta

4.12.2020.

Omistuksiisi liittyvät tapahtumat näkyvät nyt Nordnetin verkkopalvelun kohdassa Sivuni > Yleisnäkymä. Näet oikeassa yläkulmassa olevasta näkymästä mm. tulevat ja menneet osingot, osavuosiraportit ja vuosikertomukset.

→ Katso omistuksiisi liittyvät tapahtumat

18.11.2020.

Voit nyt tarkastella luovutusvoittoja ja -tappioita uudistuneella 9A-raporttityökalulla. Saat halutessasi vietyä tapahtumat myös CSV-tiedostona suoraan Exceliin.

Löydät työkalun kohdasta Sivuni > Avaa 9A-raportti.

→ Kirjaudu sisään ja tutustu 9A-raporttiin

14.10.2020.

Nyt voit itse valita, mitä indikaattoreita näet Nordnetin verkkopalvelun yläpalkissa näkyvässä tikkerissä. Napauttamalla mutteri-ikonia voit valita noin 200:n eri indikaattorin joukosta. Valittavanasi on indeksejä, raaka-aineita ja valuuttapareja. Toiminnallisuus koskee vain Nordnetin verkkopalvelun desktop-näkymää. Indikaattoreita voi asettaa näkymään korkeintaan viisi kerrallaan. Viemällä hiiren indikaattorin päälle näet, koska se on viimeksi päivittynyt.

→ Kirjaudu sisään ja muokkaa tikkeri mieleisesi näköiseksi

16.9.2020.

Monesti sijoittamisen aloittaminen tyssää siihen, kun ei tiedä mitä rahastoja kuukausisäästösopimukseen valitsisi. Nyt vastaamme tähän pulmaan ja olemme lisänneet verkkopalveluumme toiminnallisuuden, joka auttaa löytämään sopivia rahastoja omiin valintoihisi perustuen.

→ Lue lisää palvelusta Nordnet Blogissa

→ Tutustu uuteen palveluun ja aloita kuukausisäästäminen

10.7.2020.

Nordnet on tänään julkaissut uudet ETF-instrumenttisivut, joiden avulla ETF:ien vastuullisuuden vertailu on entistä helpompaa. Nyt voit nähdä yli 800 ETF:ään liittyvää vastuullisuusdataa mm. hiiliriskiin sekä ympäristöasioihin (E), sosiaaliseen vastuuseen (S) ja hallintotapaan (G) liittyen. Kukin ETF saa vastuullisuusarvosanan omien ominaisuuksiensa pohjalta sekä suhteessa muihin saman kategorian ETF:iin. Tiedot tulevat Morningstarilta, joka toimii datan tarjoajana Nordnetin rahastosivuilla.

→ Lue lisää Nordnet Blogissa

28.5.2020.

Nordnet-sovellukseen on jo jonkin aikaa ollut saatavilla Dark Mode. Tumman näkymän tila on tulossa myös Nordnetin verkkopalveluun, mutta jo tästä päivästä alkaen palvelussa on mahdollista kytkeä päälle korkean kontrastin tila. Korkean kontrastin tila helpottaa palvelun luettavuutta käyttäjille, joilla on värisokeutta tai muita rajoitteita näkökyvyssä. Kytkemällä tilan päälle saat esimerkiksi instrumenttikohtaisissa näkymissä sinisen, punaisen ja vihreän sävyt tummemmiksi.

→ Löydät Korkea kontrasti -painikkeen verkkopalvelun vasemmasta alareunasta. Rullaa alas ja kokeile!

13.2.2020.

Nordnetin verkkopalvelun oikeasta yläkulmasta löytyvä hakukenttä on uudistunut. Parannuksia vanhaan verrattuna:

 • Nyt voit löytää osakkeiden ja rahastojen lisäksi sivuja, uutisia ja muita sisältöjä.
 • Hakutulokset esitetään aiempaa nopeammin ja selkeämmin ryhmiteltynä mm. instrumenttiluokittain.
 • Hakukenttä on siirretty ylhäältä sivuun, jotta navigointi on helpompaa haun ollessa vielä kesken.

→ Tutustu uuteen hakutoimintoon

13.12.2019.

Verkkopalvelumme instrumenttikohtaiset näkymät ovat päivittyneet.

 • Tarjouskirja: näet nyt yhdellä silmäyksellä osto- ja myyntitasot reaaliaikaisesti päivittyvällä hinta- ja volyymidatalla. Alimpana näet nyt myös tarjoustasojen kokonaisvolyymit.
 • Viimeisimmät kaupat: Tarjouskirjan alla näet tietoa viimeisimmistä toteutuneista kaupoista, niin ikään reaaliaikaisesti striimaavana.
 • Tietoja yrityksestä -välilehti: Löydät välilehdeltä yrityskohtaisia tietoja ja tunnuslukuja, kuten P/E, P/B ja osinkotuotto. Löydät sivulta nyt myös Morningstar Fact Sheetin – myös ulkomaisille osakkeille!

→ Katso esimerkiksi Nokian instrumenttisivu

20.11.2019.

Nyt voit asettaa pohjoismaisten osakkeiden lisäksi myös USA:ssa, Saksassa ja Kanadassa listatut osakkeet järjestykseen eri tunnuslukujen, kuten P/E:n, P/B:n ja osinkotuoton perusteella.

→ Kokeile uusia suodattimia välilehdellä "Tunnusluvut"

6.11.2019.

Olemme saaneet paljon palautetta siitä, että uuden verkkopalvelumme näkymiä tulisi tiivistää. Nyt olemme tiivistäneet useita palvelumme näkymiä siten, että tyhjää tilaa on aiempaa vähemmän. Näet muutoksen seuraavilla sivuilla:

27.11.2019.

Heti salkussa näkyvän reaaliaikatalletuksen tekeminen on tähän asti onnistunut vain vanhan verkkopalvelumme puolella, mutta nyt voit tehdä talletuksen myös uudessa verkkopalvelussa.

→ Tee talletus

1.10.2019.

Nyt sinun ei tarvitse enää pyörittää papereita avatessasi lapsellesi tai yrityksellesi Nordnet-asiakkuutta.

→ Lue lisää lapselle säästämisestä

→ Lue lisää asiakkuuden avaamisesta yritykselle

10.9.2019

Nyt näet reaaliaikaisesti striimaavat kurssit kaikille pohjoismaisissa pörsseissä listatuille osakkeille myös omissa seurantalistoissasi.

Ominaisuus on tässä vaiheessa käytössä vain nordnet.fi-verkkopalvelussa, mutta se tulee pian myös Nordnet-sovellukseen.

→ Siirry seurantalistoihin

13.7.2021

Saat nyt uutisia reaaliajassa suoraan Nordnetin verkkopalvelun yläpalkkiin. Napauttamalla mutteri-ikonia voit valita haluamasi uutislähteet ja asettaa uusista uutisista kertovan äänimerkin. Toiminnallisuus koskee vain Nordnetin verkkopalvelun desktop-näkymää. Samalla myös yläpalkin tikkerinäkymä päivittyi. Näytön koosta riippuen voit nyt valita indeksien, raaka-aineiden ja valuuttaparien joukosta yläpalkkiin korkeintaan seitsemän indikaattoria kerrallaan.

→ Mukauta yläpalkki mieleiseksesi

3.5.2021

Nu kan du använda Nordnets webbtjänst på svenska!

Observera att språkväljaren är i ett betaläge, vilket betyder att lösningen fortfarande är under utveckling. Om du använder vår onlinetjänst på svenska så finns det en risk att du exempelvis upplever trasiga länkar eller länkar till nordnet.se. Den översatta tjänsten kan även innehålla felaktiga referenser till exempelvis Nordnets prislista för svenska kunder. Du kan se prislistan för finska kunder här. Vi utvecklar en svensk och mer välfungerande version av vår onlinetjänst som kommer att finnas tillgänglig någon gång under 2021.

→ Läs mer här

18.3.2021.

Nyt voit nähdä tekemäsi ostot ja myynnit kurssigraafilla! Aktivoi toiminto ruksaamalla kohta "Osto/Myynti" graafin yläpuolelta. Kaupat näkyvät kaikilla muilla aikaväleillä paitsi kuluvan päivän osalta.

Päivitimme samalla pörssilistattujen tuotteiden (ETP), kuten minifutuurien, Bull- ja Bear-sertifikaattien sekä Unlimited turbojen kaupankäyntinäkymää. Näet nyt mm. aiempaa enemmän tietoa tuotteen ominaisuuksista "Tuotteen tiedot"-ikkunasta.

9.2.2021.

Palvelumme selainversion rahastokohtaiset sivut uudistuivat. Näet nyt yhdellä silmäyksellä mm.:

 • rahaston oleellisimmat avainluvut (kulut, tuotto, lainoitusarvo) entistä selkeämmin
 • rahaston suurimmat omistukset ja niiden jakauman sektoreittain ja alueittain
 • tietoa rahaston vastuullisuudesta ja hiiliriskistä

→ Selaa rahastoja

11.1.2021.

Näet nyt kaikki aktiiviset ja toteutuneet kurssihälytyksesi yhdeltä sivulta. Löydät hälytyksesi klikkaamalla mitä tahansa pörssilistattua instrumenttia Nordnetin verkkopalvelussa, sitten Kurssihälytykset > Näytä kaikki hälytykset. Kurssihälytykset-sivu löytyy toistaiseksi vain Nordnetin selainversiosta.

→ Katso kurssihälytyksesi

3.12.2020.

Löydät nyt saapuneet, lähetetyt ja arkistoidut viestisi suoraan Nordnet-sovelluksesta. Tässä versiossa et voi vielä lähettää viestejä Nordnetin asiakaspalveluun, mutta tämäkin toiminto on tulossa pian. Huomioi, että uusin sovellusversio julkaistaan vaiheittain muutaman päivän sisällä kaikille käyttäjille.

→ Lue lisää ja lataa Nordnet-sovellus

29.10.2020.

Nyt voit lisätä kurssihälytyksiä seuraamillesi instrumenteille. Kun asettamasi aktivointikurssi ylittyy tai alittuu, saat siitä ilmoituksen Nordnet-sovelluksen kautta. Hälytyksiä voi lisätä kaikille pörssilistatuille instrumenteille sekä Nordnet-sovelluksen että verkkopalvelun kautta.

→ Kirjaudu sisään ja lisää kurssihälytyksiä seuraamillesi instrumenteille

5.6.2020.

Nyt voit verrata salkkusi kehitystä OMXHPI-hintaindeksin lisäksi OMXHGI-tuottoindeksiin. Toisin kuin hintaindeksissä, OMXHGI-tuottoindeksissä on huomioitu osinkojen kumulatiivinen vaikutus tuottoon. Jos salkustasi siis löytyy kotimaisia osinko-osakkeita, OMXHGI-sopii hintaindeksiä paremmin vertailukohdaksi salkkusi tuotolle. OMXHGI löytyy toistaiseksi vain Nordnetin verkkopalvelun instrumentti- ja salkkukohtaisista näkymistä (pl. salkkuraportti) sekä Nordnet-sovelluksesta, mutta se on tulossa myös Sharevilleen ja salkkuraporttinäkymään.

→ Vertaa salkkusi tuottoa OMXHGI-indeksiin yleisnäkymässä

24.6.2020. Uusi ETF-sivu kaikille asiakkaille.

Nyt voit nähdä yksittäisen ETF:n instrumenttinäkymässä uutta hyödyllistä lisätietoa. Uusia ominaisuuksia näkymässä ovat mm.:

 • ESG-vastuullisuusrating (”Lisätietoja ETF:stä”-välilehdellä)
 • Ei-toivottujen omistusten osuus (alkoholi, hiilivoima, aseet, ym.)
 • Viimeisimmät Shareville-kommentit ETF:ään liittyen
 • Osinkopolitiikka
 • Vastaavan tyyppiset ETF:t Nordnetin palvelussa

→ Katso esimerkiksi suosittu SXR8-ETF

27.3.2020.

Nyt sopivien ETF:ien eli pörssinoteerattujen rahastojen löytäminen on entistäkin helpompaa. Oletko kiinnostunut esimerkiksi kestävän kehityksen kriteerit täyttävistä ETF:istä, tai vaikka robotiikkaan, tekoälyyn ja teknologiaan keskittyvistä teema-ETF:istä? Tutustu uudistuneeseen sivustoon ja poimit parhaat ETF:t salkkuusi!

→ Tutustu uudistuneeseen ETF-sijoitusideat-sivuun

21.2.2020.

Voit tehdä talletuksen nyt suoraan vastatililtäsi osakesäästötilillesi. Talletusten tekeminen onnistuu sekä reaaliaika- että viitesiirtotalletuksena, sekä täysi-ikäisen että alaikäisen osakesäästötileille. Tee talletus ja aloita osakesäästäminen kohdassa Sivuni > Talletus.

→ Tee talletus

3.1.2020.

Seurantalistat ovat uudistuneet. Nyt näet yhdestä näkymästä seuraamiesi instrumenttien kurssitiedot, tuotot sekä tunnusluvut, kuten P/E:n, P/B:n ja osinkotuoton. Voit myös järjestää seuraamasi instrumentit haluamallasi kriteerillä klikkaamalla sarakkeen otsikkoa. Osakkeiden ja ETF:ien lisäksi voit lisätä seurantalistoillesi myös rahastoja.

→ Tutustu uudistuneeseen sivuun kohdassa Sivuni > Seurantalistani

11.12.2019.

Uudistuneelta sivulta näet, miten omistustesi lainoitusasteet voivat kasvaa uuden dynaamisen lainoitusastemallimme mukaisesti, jos salkkusi on hyvin hajautettu.

→ Tutustu uuteen näkymään kohdassa Sivuni > Omat luotot ja lainat

→ Katso lyhyt opastus sivun toiminnallisuuksiin

→ Lue lisää Nordnetin kaupankäyntiluotosta

16.10.2019

Nyt näet kaikki aktiiviset toimeksiantosi ja toteutuneet kauppasi yhdestä näkymästä. Löydät näkymän palvelun yläreunasta, klikkaamalla Toimeksiannot ja Näytä kaikki.

→ Katso toimeksiantosi

27.11.2019

Kiinnostaako kaupankäyntiluotto jopa 0,99 % korolla? Nyt voit jättää luottohakemuksesi digitaalisesti, ilman tarvetta paperilomakkeiden postitteluun. Luottoa voit käyttää haluamaasi tarkoitukseen, esimerkiksi osakesäästötilisiijoituksiin heti 1.1.2020 alkaen. Ei aloitus- tai kuukausimaksuja. Korkoa maksat vain käyttämäsi luoton osalta, et koko myönnetystä luotosta.

→ Lue lisää ja jätä luottohakemus

29.8.2019

Nyt löydät palvelustamme teknisen analyysin työkaluja: liukuvat keskiarvot (SMA ja EMA), RSI:n, MACD:n sekä Bollinger Bands -kuviot. Löydät nämä työkalut minkä tahansa arvopaperin kaupankäyntinäkymästä, klikkaamalla kurssigraafin yläpuolella näkyvää TA-painiketta.

→ kokeile esim. Nokian kurssigraafilla (TA-painike)

→ Lue lisää teknisestä analyysistä

30.8.2019.

Kun olet tekemässä kauppaa USA:n, Kanadan tai Saksan pörssissä listatulla osakkeella, näet nyt kyseisen osakkeen osto- ja myyntilaidat reaaliajassa ilman lisämaksuja. Ominaisuus on tulossa pian myös Nordnet-sovellukseen. Huomioi, että nämä kurssit eivät kuitenkaan lisämaksutta päivity striimaavasti, toisin kuin pohjoismaisilla osakkeilla, vaan sinun tulee päivittää selainnäkymä nähdäksesi viimeisimmät hinnat.

Palaute, kysymykset ja kehitysideat.

Jos haluat tietoa Nordnetin uusista ominaisuuksista ensimmäisten joukossa, liity Nordnet's new releases -Shareville-ryhmään ja tilaa Nordnetin uutiskirje.

Jos sinulla heräsi kysymyksiä uuden verkkopalvelun toiminnallisuuksista, kannattaa katsoa asiakaspalvelusivustomme Usein kysyttyä -osio. Kysymykseen voi löytyä sieltä jo vastaus.

Palvelemme myös puhelimitse numerossa 020 198 5898 (ma–pe 9.45–18.30, 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min) sekä salkun viestikeskuksen kautta. Jos mielessäsi on omaa asiakkuuttasi koskeva kysymys, niin puhelin ja salkun viestikeskus ovat oikeat kanavat ottaa meihin yhteyttä.