Uutta Nordnetissä.

Nordnet.fi uudistui 28.9.2019. Voit lukea lisää uuden sivuston hyödyistä vanhaan verrattuna täältä.

Palvelumme ei ole koskaan täysin valmis, vaan jatkamme sen kehittämistä asiakaspalautteen pohjalta. Tällä sivulla esittelemme verkkopalvelun ja Nordnet-mobiilisovelluksen uusimpia ominaisuuksia.

 • Jos sinulla on kehitysideoita tai palautetta Nordnetin verkkopalvelun toiminnallisuuksiin liittyen, liity Nordnet's New Releases -ryhmäänlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan Sharevillessä ja jaa ideasi suoraan kehittäjille.

Uudistunut tikkeri.

14.10.2020.

Nyt voit itse valita, mitä indikaattoreita näet Nordnetin verkkopalvelun yläpalkissa näkyvässä tikkerissä. Napauttamalla mutteri-ikonia voit valita noin 200:n eri indikaattorin joukosta. Valittavanasi on indeksejä, raaka-aineita ja valuuttapareja. Toiminnallisuus koskee vain Nordnetin verkkopalvelun desktop-näkymää – se ei siis toistaiseksi näy Nordnet-sovelluksessa tai mobiiliselaimessa. Indikaattoreita voi asettaa näkymään korkeintaan viisi kerrallaan. Viemällä hiiren indikaattorin päälle näet, koska se on viimeksi päivittynyt.

→ Kirjaudu sisään ja muokkaa tikkeri mieleisesi näköiseksi

Tutustu myös näihin uusiin ominaisuuksiin.

Nordnet-sovelluksen versio 10.12.0

2.10.2020.

Teimme salkkuusi sopivien rahastojen löytämisestä entistä helpompaa. Uusien Nordnet-sovelluksen rahastosuodattimien avulla voit löytää esimerkiksi maantieteellisesti rajattuja tai matalan CO²-luokituksen rahastoja.

→ Lue lisää Nordnet-sovelluksesta

Uusi palvelumme auttaa sinua valitsemaan rahastoja muutamalla klikkauksella.

16.9.2020.

Monesti sijoittamisen aloittaminen tyssää siihen, kun ei tiedä mitä rahastoja kuukausisäästösopimukseen valitsisi. Nyt vastaamme tähän pulmaan ja olemme lisänneet verkkopalveluumme toiminnallisuuden, joka auttaa löytämään sopivia rahastoja omiin valintoihisi perustuen.

→ Lue lisää palvelusta Nordnet blogissa

→ Tutustu uuteen palveluun ja aloita kuukausisäästäminen

Nordnet-sovelluksen versio 10.11.0

15.9.2020.

Kiinnostaisiko tietää, mihin muut Nordnetin asiakkaat sijoittavat? Löydät nyt hakunäkymästä listat asiakkaidemme suosituimmista osakeomistuksista markkinoittain, tuoreet Nordnet Blogi -sisällöt ja #rahapodit.

Voit myös järjestää listat vaihdon ja parhaan/huonoimman kehityksen mukaan, eri aikaperiodeittain.

→ Lue lisää Nordnet-sovelluksesta

Arkisto.

10.7.2020.

Nordnet on tänään julkaissut uudet ETF-instrumenttisivut, joiden avulla ETF:ien vastuullisuuden vertailu on entistä helpompaa. Nyt voit nähdä yli 800 ETF:ään liittyvää vastuullisuusdataa mm. hiiliriskiin sekä ympäristöasioihin (E), sosiaaliseen vastuuseen (S) ja hallintotapaan (G) liittyen. Kukin ETF saa vastuullisuusarvosanan omien ominaisuuksiensa pohjalta sekä suhteessa muihin saman kategorian ETF:iin. Tiedot tulevat Morningstarilta, joka toimii datan tarjoajana Nordnetin rahastosivuilla.

→ Lue lisää Nordnet Blogissa

28.5.2020.

Nordnet-sovellukseen on jo jonkin aikaa ollut saatavilla Dark Mode. Tumman näkymän tila on tulossa myös Nordnetin verkkopalveluun, mutta jo tästä päivästä alkaen palvelussa on mahdollista kytkeä päälle korkean kontrastin tila. Korkean kontrastin tila helpottaa palvelun luettavuutta käyttäjille, joilla on värisokeutta tai muita rajoitteita näkökyvyssä. Kytkemällä tilan päälle saat esimerkiksi instrumenttikohtaisissa näkymissä sinisen, punaisen ja vihreän sävyt tummemmiksi.

→ Löydät Korkea kontrasti -painikkeen verkkopalvelun vasemmasta alareunasta. Rullaa alas ja kokeile!

13.2.2020.

Nordnetin verkkopalvelun oikeasta yläkulmasta löytyvä hakukenttä on uudistunut. Parannuksia vanhaan verrattuna:

 • Nyt voit löytää osakkeiden ja rahastojen lisäksi sivuja, uutisia ja muita sisältöjä.
 • Hakutulokset esitetään aiempaa nopeammin ja selkeämmin ryhmiteltynä mm. instrumenttiluokittain.
 • Hakukenttä on siirretty ylhäältä sivuun, jotta navigointi on helpompaa haun ollessa vielä kesken.

→ Tutustu uuteen hakutoimintoon

13.12.2019.

Verkkopalvelumme instrumenttikohtaiset näkymät ovat päivittyneet.

 • Tarjouskirja: näet nyt yhdellä silmäyksellä osto- ja myyntitasot reaaliaikaisesti päivittyvällä hinta- ja volyymidatalla. Alimpana näet nyt myös tarjoustasojen kokonaisvolyymit.
 • Viimeisimmät kaupat: Tarjouskirjan alla näet tietoa viimeisimmistä toteutuneista kaupoista, niin ikään reaaliaikaisesti striimaavana.
 • Tietoja yrityksestä -välilehti: Löydät välilehdeltä yrityskohtaisia tietoja ja tunnuslukuja, kuten P/E, P/B ja osinkotuotto. Löydät sivulta nyt myös Morningstar Fact Sheetin – myös ulkomaisille osakkeille!

→ Katso esimerkiksi Nokian instrumenttisivu

20.11.2019.

Nyt voit asettaa pohjoismaisten osakkeiden lisäksi myös USA:ssa, Saksassa ja Kanadassa listatut osakkeet järjestykseen eri tunnuslukujen, kuten P/E:n, P/B:n ja osinkotuoton perusteella.

→ Kokeile uusia suodattimia välilehdellä "Tunnusluvut"

6.11.2019.

Olemme saaneet paljon palautetta siitä, että uuden verkkopalvelumme näkymiä tulisi tiivistää. Nyt olemme tiivistäneet useita palvelumme näkymiä siten, että tyhjää tilaa on aiempaa vähemmän. Näet muutoksen seuraavilla sivuilla:

27.11.2019.

Heti salkussa näkyvän reaaliaikatalletuksen tekeminen on tähän asti onnistunut vain vanhan verkkopalvelumme puolella, mutta nyt voit tehdä talletuksen myös uudessa verkkopalvelussa.

→ Tee talletus

1.10.2019.

Nyt sinun ei tarvitse enää pyörittää papereita avatessasi lapsellesi tai yrityksellesi Nordnet-asiakkuutta.

→ Lue lisää lapselle säästämisestä

→ Lue lisää asiakkuuden avaamisesta yritykselle

10.9.2019

Nyt näet reaaliaikaisesti striimaavat kurssit kaikille pohjoismaisissa pörsseissä listatuille osakkeille myös omissa seurantalistoissasi.

Ominaisuus on tässä vaiheessa käytössä vain nordnet.fi-verkkopalvelussa, mutta se tulee pian myös Nordnet-sovellukseen.

→ Siirry seurantalistoihin

5.6.2020.

Nyt voit verrata salkkusi kehitystä OMXHPI-hintaindeksin lisäksi OMXHGI-tuottoindeksiin. Toisin kuin hintaindeksissä, OMXHGI-tuottoindeksissä on huomioitu osinkojen kumulatiivinen vaikutus tuottoon. Jos salkustasi siis löytyy kotimaisia osinko-osakkeita, OMXHGI-sopii hintaindeksiä paremmin vertailukohdaksi salkkusi tuotolle. OMXHGI löytyy toistaiseksi vain Nordnetin verkkopalvelun instrumentti- ja salkkukohtaisista näkymistä (pl. salkkuraportti) sekä Nordnet-sovelluksesta, mutta se on tulossa myös Sharevilleen ja salkkuraporttinäkymään.

→ Vertaa salkkusi tuottoa OMXHGI-indeksiin yleisnäkymässä

24.6.2020. Uusi ETF-sivu kaikille asiakkaille.

Nyt voit nähdä yksittäisen ETF:n instrumenttinäkymässä uutta hyödyllistä lisätietoa. Uusia ominaisuuksia näkymässä ovat mm.:

 • ESG-vastuullisuusrating (”Lisätietoja ETF:stä”-välilehdellä)
 • Ei-toivottujen omistusten osuus (alkoholi, hiilivoima, aseet, ym.)
 • Viimeisimmät Shareville-kommentit ETF:ään liittyen
 • Osinkopolitiikka
 • Vastaavan tyyppiset ETF:t Nordnetin palvelussa

→ Katso esimerkiksi suosittu SXR8-ETF

27.3.2020.

Nyt sopivien ETF:ien eli pörssinoteerattujen rahastojen löytäminen on entistäkin helpompaa. Oletko kiinnostunut esimerkiksi kestävän kehityksen kriteerit täyttävistä ETF:istä, tai vaikka robotiikkaan, tekoälyyn ja teknologiaan keskittyvistä teema-ETF:istä? Tutustu uudistuneeseen sivustoon ja poimit parhaat ETF:t salkkuusi!

→ Tutustu uudistuneeseen ETF-sijoitusideat-sivuun

21.2.2020.

Voit tehdä talletuksen nyt suoraan vastatililtäsi osakesäästötilillesi. Talletusten tekeminen onnistuu sekä reaaliaika- että viitesiirtotalletuksena, sekä täysi-ikäisen että alaikäisen osakesäästötileille. Tee talletus ja aloita osakesäästäminen kohdassa Sivuni > Talletus.

→ Tee talletus

3.1.2020.

Seurantalistat ovat uudistuneet. Nyt näet yhdestä näkymästä seuraamiesi instrumenttien kurssitiedot, tuotot sekä tunnusluvut, kuten P/E:n, P/B:n ja osinkotuoton. Voit myös järjestää seuraamasi instrumentit haluamallasi kriteerillä klikkaamalla sarakkeen otsikkoa. Osakkeiden ja ETF:ien lisäksi voit lisätä seurantalistoillesi myös rahastoja.

→ Tutustu uudistuneeseen sivuun kohdassa Sivuni > Seurantalistani

11.12.2019.

Uudistuneelta sivulta näet, miten omistustesi lainoitusasteet voivat kasvaa uuden dynaamisen lainoitusastemallimme mukaisesti, jos salkkusi on hyvin hajautettu.

→ Tutustu uuteen näkymään kohdassa Sivuni > Omat luotot ja lainat

→ Katso lyhyt opastus sivun toiminnallisuuksiin

→ Lue lisää Nordnetin kaupankäyntiluotosta

16.10.2019

Nyt näet kaikki aktiiviset toimeksiantosi ja toteutuneet kauppasi yhdestä näkymästä. Löydät näkymän palvelun yläreunasta, klikkaamalla Toimeksiannot ja Näytä kaikki.

→ Katso toimeksiantosi

27.11.2019

Kiinnostaako kaupankäyntiluotto jopa 0,99 % korolla? Nyt voit jättää luottohakemuksesi digitaalisesti, ilman tarvetta paperilomakkeiden postitteluun. Luottoa voit käyttää haluamaasi tarkoitukseen, esimerkiksi osakesäästötilisiijoituksiin heti 1.1.2020 alkaen. Ei aloitus- tai kuukausimaksuja. Korkoa maksat vain käyttämäsi luoton osalta, et koko myönnetystä luotosta.

→ Lue lisää ja jätä luottohakemus

29.8.2019

Nyt löydät palvelustamme teknisen analyysin työkaluja: liukuvat keskiarvot (SMA ja EMA), RSI:n, MACD:n sekä Bollinger Bands -kuviot. Löydät nämä työkalut minkä tahansa arvopaperin kaupankäyntinäkymästä, klikkaamalla kurssigraafin yläpuolella näkyvää TA-painiketta.

→ kokeile esim. Nokian kurssigraafilla (TA-painike)

→ Lue lisää teknisestä analyysistä

30.8.2019.

Kun olet tekemässä kauppaa USA:n, Kanadan tai Saksan pörssissä listatulla osakkeella, näet nyt kyseisen osakkeen osto- ja myyntilaidat reaaliajassa ilman lisämaksuja. Ominaisuus on tulossa pian myös Nordnet-sovellukseen. Huomioi, että nämä kurssit eivät kuitenkaan lisämaksutta päivity striimaavasti, toisin kuin pohjoismaisilla osakkeilla, vaan sinun tulee päivittää selainnäkymä nähdäksesi viimeisimmät hinnat.

Palaute, kysymykset ja kehitysideat.

Jos haluat tietoa Nordnetin uusista ominaisuuksista ensimmäisten joukossa, liity Nordnet's new releases -Shareville-ryhmään ja tilaa Nordnetin uutiskirje.

Jos sinulla heräsi kysymyksiä uuden verkkopalvelun toiminnallisuuksista, kannattaa katsoa asiakaspalvelusivustomme Usein kysyttyä -osio. Kysymykseen voi löytyä sieltä jo vastaus.

Palvelemme myös puhelimitse numerossa 020 198 5898 (ma–pe 9.45–18.30, 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min) sekä salkun viestikeskuksen kautta. Jos mielessäsi on omaa asiakkuuttasi koskeva kysymys, niin puhelin ja salkun viestikeskus ovat oikeat kanavat ottaa meihin yhteyttä.