Siirry pääsisältöön

Osinkoaristokraatit ja osinkokuninkaat.


Mietitkö sijoittamista vakaisiin osinko-osakkeisiin? Katso Nordnetin asiakaskunnan suositut osinkoaristokraatit ja osinkokuninkaat.

Yhtiö saa osinkoaristokraatti-statuksen jaettuaan keskeytyksettä vuosi toisensa jälkeen kasvavaa osinkoa vähintään 25 vuoden ajan. Osinkoaristokraattien erityisryhmän muodostavat osinkokuninkaat, jotka ovat korottaneet osinkoaan peräti 50 vuotta tai yli. Huikeakaan osinkomenneisyys ei ole tae tulevasta, mutta näillä osakkeilla on ainakin näyttöjä kyvystä maksaa kasvavaa osinkoa läpi taantumien, nousukausien ja lamojen.

Suositut osinkoaristokraatit ja osinkokuninkaat Nordnetin asiakkaiden salkuissa.

Alla näet Nordnetin koko pohjoismaisen asiakaskunnan suosituimmat osinkoaristokraatit ja osinkokuninkaat USA:n markkinoilta. Tutustu listaan ja liity vilkkaaseen Osinkoaristokraatit-ryhmään Sharevillessä!

crown-nordnet-fb.png

Jos tulit sivulle puhelimella, suosittelemme vaihtamaan selaimeen päälle ns. tietokonesivuston, niin näet enemmän tietoja osaketaulukoissa. Esimerkiksi Chrome-selaimessa tämä onnistuu, kun napautat oikean yläkulman kolmea pistettä ja menusta Tietokonesivusto / Desktop site. Safari: aA > Pyydä työpöytäversio.

Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.

2,94%
1,76 USD
2,75%
4,52 USD
2,56%
3,65 USD
4,41%
2,98 USD
3,25%
3,64 USD
1,58%
2,24 USD
5,07%
5,96 USD
4,08%
5,92 USD
2,3%
6,08 USD
1,94%
4,8 USD
2,72%
4,6 USD
3,56%
6,04 USD
1,82%
2,04 USD

CapMan.

Tavoitteena vuosittain kasvavat osingot.

Nosta säästämisesi uudelle tasolle.