Siirry pääsisältöön

ETF:t maittain ja alueittain.


Indeksirahastot ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina. Yksi syy suosioon on se, että jo yhdellä rahastolla voit ottaa näkemystä tietyn alueen kehitykseen ja saada laajan hajautuksen maiden suurimpiin ja vakaimpiin yhtiöihin. Indeksirahastoissa on usein myös erittäin alhaiset hallinnointipalkkiot.

Auttaaksemme sinua löytämään mielenkiintoisia maita ja alueita, olemme koonneet alle Nordnetin asiakkaiden omistetuimpia ETF:iä.

Jos haluat oppia lisää ETF:istä, tutustu Nordnet-kouluun.

ETF:ien kolme etua:

  • Helppo tapa hajauttaa sijoitukset tiettyihin maihin tai tietyille alueille.

  • Kustannustehokas vaihtoehto alhaisilla hallinnointipalkkioilla.

  • ETF:t ovat hyvä lisä osakesijoitusten rinnalle.

Jos tulit sivulle puhelimella, suosittelemme vaihtamaan selaimeen päälle ns. tietokonesivuston. Tällöin näet taulukoissa enemmän tietoja kustakin rahastosta. Esimerkiksi Chrome-selaimessa tämä onnistuu, kun napautat oikean yläkulman kolmea pistettä ja menusta Tietokonesivusto / Desktop site. Safari: aA > Pyydä työpöytäversio

Huomioi, että historialliset ja simuloidut historialliset tuotot eivät ole tae tulevista tuotoista. Rahoitusvälineiden arvo voi sekä nousta että laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamaasi pääomaa takaisin. Sijoittajaa kehoitetaan perehtymään rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen sijoittamista rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.

ETF:t maittain ja alueittain.

Kaupallinen yhteistyö: J.P. Morgan Asset Management.

Yhdistä aktiivisen ja passiivisen parhaat puolet.

Research Enhanced Index Equity (ESG) ETF:t – vahvempi ydin salkkuun aktiivisilla rakennuspalikoilla.