Siirry pääsisältöön

ETF:t maittain ja alueittain.

Indeksirahastot ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina. Yksi syy suosioon on se, että jo yhdellä rahastolla voit ottaa näkemystä tietyn alueen kehitykseen ja saada laajan hajautuksen maiden suurimpiin ja vakaimpiin yhtiöihin. Indeksirahastoissa on usein myös erittäin alhaiset hallinnointipalkkiot.

Auttaaksemme sinua löytämään mielenkiintoisia maita ja alueita, olemme koonneet alle Nordnetin asiakkaiden omistetuimpia ETF:iä.

Jos haluat oppia lisää ETF:istä, tutustu Nordnet-kouluun.

ETF:ien kolme etua:

  • Helppo tapa hajauttaa sijoitukset tiettyihin maihin tai tietyille alueille.
  • Kustannustehokas vaihtoehto alhaisilla hallinnointipalkkioilla.
  • ETF:t ovat hyvä lisä osakesijoitusten rinnalle.

ETF:t alueittain.

Kehittyvät markkinat.

Nopeasti kasvavat markkinat voivat olla tulevaisuuden voittajia. Näillä markkinoilla hajautat sijoituksesi esim. Kiinaan, Intiaan, Afrikkaan ja Etelä-Amerikkaan.

iShares Core MSCI Emerging Markets Avautuu uuteen ikkunaan.

Xtrackers MSCI Emerging Markets Avautuu uuteen ikkunaan.

Xtrackers MSCI Africa Top 50 Avautuu uuteen ikkunaan.

iShares Core MSCI Pacific ex-Japan Avautuu uuteen ikkunaan.

Xtrackers MSCI China

ETF:t maittain.

Maat.

Jos haluat hajauttaa sijoituksesi yksittäisiin maihin, alta löydät ETF:iä, joiden kohde-etuutena ovat maailman suurimmat osakemarkkinat.

Kaupallinen yhteistyö: Global X

Uraani sijoituskohteena.

Ydinvoima on puhdas, tehokas ja välttämätön energianlähde, jonka avulla vastataan osaltaan maailman kasvaviin energiatarpeisiin. Uraanipolttoaineen avulla ydinvoimalat voivat tuottaa sähköä.

Tärkeää tietoa riskeistä ja tuotoista.

Huomioi, että historialliset ja simuloidut historialliset tuotot eivät ole tae tulevista tuotoista. Rahoitusinstrumenttien arvo voi sekä nousta että laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamaasi pääomaa takaisin.

Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.