Siirry pääsisältöön

Vuoden Sijoittaja ja Vuoden Sijoitusteko 2021.

Kenestä Vuoden Sijoittaja 2021? Entä Vuoden Sijoitusteko?

Nordnet järjestää Vuoden Sijoittaja -kilpailun jo neljättä kertaa. Tänä vuonna palkitaan viime vuoden tapaan sekä Vuoden Sijoittaja että Vuoden Sijoitusteko.

Kilpailun tavoite on nostaa esiin yksityissijoittajia ja yhteisöjä, jotka ovat edistäneet suomalaista sijoituskeskustelua, omistajuutta ja kansankapitalismia; heitä, jotka ovat omalla toiminnallaan kannustaneet muita aloittamaan vaurastumisen ja ottamaan päivittäiset raha-asiat sekä säästöt haltuun.

Vuoden Sijoittaja -kilpailun avulla tuomme esiin sijoittamisen todelliset tähdet, eli yksityissijoittajat. He ovat tavallisia sijoittajia ja kuluttajia, eivät B2B-puolen toimijoita, ammattilaisia tai yrityksiä, joita gaaloissa yleensä palkitaan. Jo neljättä kertaa järjestettävä kilpailu ja yksityissijoittajien nostaminen esille on saanut aikaan tervetullutta keskustelua siitä, mikä on ammattilaisten rooli nyt ja tulevaisuudessa. Nämä yksityissijoittajat madaltavat omalla esimerkillään sijoittamisen aloittamisen kynnystä, nostavat esiin mielenkiintoisia sijoituskohteita ja jakavat avoimesti muille sen, miten itse tekevät sijoituksia.

Vuoden 2021 ehdokkaat ja ohjeet äänestykseen lisätään sivuille kesän aikana.

Vuoden Sijoittaja 2020 Jasmin Hamid ja Vuoden Sijoitusteko 2020 Rahajunnut

Vuoden Sijoittaja 2020 Jasmin Hamid ja Vuoden Sijoitusteko 2020 Rahajunnut