Siirry pääsisältöön

Nordnetin edut Suomen Osakesäästäjien jäsenille.


Osakesäästäjien suosikkivälittäjä.

Nordnet on yksityissijoittajien suosikkivälittäjä. Tarjoamme rahanarvoisia etuja Osakesäästäjien jäsenille myös vuonna 2024!

Jos et ole vielä asiakas, avaa arvo-osuustili ja/tai osakesäästötili helposti verkkopankkitunnuksillasi ja kokeile itse, miksi Nordnet on osakesäästäjien suosikki.

Avaa maksuton asiakkuus
Retusch_210615_NORDNET_08_0071.jpg

Osakesäästäjien jäsenenä saat erityisetuja.

Toimi näin.

 1. 1

  Saadaksesi Osakesäästäjien jäsenenä edut käyttöösi, täytä tästä linkistä aukeava lomake ja allekirjoita se sähköisesti. Lomakkeella sinua pyydetään liittämään kopio Osakesäästäjien jäsenmaksusta. Jos sinulla ei ole kopiota jäsenmaksun suorituksesta, ole yhteydessä Osakesäästäjien toimistoon: toimisto [at] osakeliitto.fi tai puh. 010 2481 300.

 2. 2

  Voit tarkistaa kytketyn jäsenetusi kirjautumalla Nordnetin verkkopalveluun: jos kohdassa Sivuni > Oma profiilini & asetukset > Tilit > Välityspalkkioluokka lukee Taso 1–4, jäsenetu ei ole vielä käytössäsi.

Jos et ole vielä Osakesäästäjien jäsen, mukaan pääset alla olevan linkin kautta.

Enemmän vastinetta rahoillesi.

 • Pörssiosakkeet säilytysmaksutta.
  Tee sijoituksia Pohjoismaiden, USA:n, Kanadan, Saksan ja Englannin markkinoilla. Ei tilinavausmaksuja tai säilytysmaksuja pörssiosakkeille. Maksat vain kaupankäynnistä.

 • Striimaavat kurssit maksutta.
  Reaaliaikaisesti päivittyvät striimaavat kurssit Pohjoismaiden pörsseihin listattuihin osakkeisiin ja warrantteihin maksutta.

 • Markkinoiden parhaat kaupankäyntisovellukset.
  Käy kauppaa Nordnetin verkkopalvelussa tai palkitulla sovelluksella. Jos vaadit kaupankäynniltä enemmän, käytössäsi on myös Infront Web Trader- tai Active Trader -sovellus.

 • Rahastot alk. 0 € kuluin.
  Nordnetin omat ja yli 70 rahastoyhtiön rahastot. Ei merkintä- tai lunastuspalkkioita. Hallinnointipalkkiot alk. 0 %.

 • Kuukausisäästä niin kuin itse haluat.
  Tee sijoittamisesta helppoa ja aloita automaattinen kuukausisäästäminen ilman korkeita kuluja. Valitse rahastot/ETF:t itse tai anna palvelumme luoda sinulle sopiva rahastosalkku.

 • Osakesäästötili ja sijoitusvakuutus.
  Arvo-osuustilin lisäksi voit valita verotehokkaan osakesäästötilin tai aidosti joustavan säästöhenkivakuutuksen. Voit myös säilyttää varojasi Nordnet Talletustilillä.

 • Ideoita muilta sijoittajilta ja analyyseistä.
  Löydä top-listojen, suodattimien ja analyysien avulla kiinnostavia osakkeita ja rahastoja. Seuraa trendejä, opi Nordnet Koulussa ja katso, mihin muut sijoittavat juuri nyt.

 • Automatisoidut raportit ja tiedot suoraan verottajalle.
  Automaattinen veroraportointi säästää aikaasi. Sinun tulee vain tarkistaa, että veroilmoituksessa näkyvät tiedot ovat oikein.

 • Luottoa salkkuasi vastaan.
  Kaupankäyntiluotolla mahdollisuus lisäpääomaan. Voit tehdä lyhennyksiä ja käyttää luottoa joustavasti. Korkoa maksat vain käyttämäsi luoton osalta.

 • Uuden sukupolven Private Banking.
  Nordnetin Private Banking -etuohjelma on kehitetty sinulle, joka haluat pääsyn ensiluokkaisiin sijoitustuotteisiin. Ilman kiinteitä kuluja.

Meillä on Suomen tyytyväisimmät sijoittajat.

Nordnetillä on EPSI Ratingin (12/2023) mukaan sijoittajien keskuudessa korkein asiakastyytyväisyys Suomessa. Korkea taso selittyy muun muassa erittäin korkeilla tuotelaatua sekä rahalle saatavaa vastinetta koskevilla arvioilla.

Tee kuten yli 579 000 suomalaista, avaa tili Nordnetiin. Asiakkuus ei maksa mitään.

Tule asiakkaaksi

Epsi-Footer_003.svg
© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki