Siirry pääsisältöön

Black Friday Freetrade!

Shoppaile USA-osakkeita 0 € välityspalkkioin 26.11.2021.

Shoppaile USA:ssa listattuja osakkeita ilman välityspalkkioita perjantaina 26.11.2021.

Black Friday on kiitospäivän jälkeinen päivä, jota pidetään Yhdysvalloissa kauppojen joulusesongin avauspäivänä. Kyseessä on myös vuoden suurin ostospäivä, jolloin tuotteita myydään suurin alennuksin.

Black Fridayn kunniaksi tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden shoppailuun USA:n osakemarkkinoilla edullisesti. Perjantaina 26.11.2021 voit käydä kauppaa kaikilla Yhdysvaltain markkinoilla listatuilla osakkeilla ilman välityspalkkioita. Tarjous koskee sekä osakesäästötilejä (OST) että arvo-osuustilejä (AOT). Huom! USA:n pörssit ovat 26.11. auki Suomen aikaa vain klo 20.00 asti.

Jos et ole ihan varma, mistä aloittaisit osakeideoiden etsimisen, niin kokosimme alle Nordnetin koko pohjoismaisen asiakaskunnan omistetuimmat yhdysvaltalaisosakkeet inspiraatioksi.

Hyvää Black Fridayta ja menestystä sijoituksiin!

* Kehitysluvut poimittu 26.11.2021.

Tärkeää tietoa kampanjan ehdoista ja riskeistä.

Tarjous koskee 26.11.2021 toteutuneita osto- ja myyntitoimeksiantoja kaikilla USA:n markkinoilla listatuilla osakkeilla. Huomioi, että käydessäsi pörssikauppaa muussa valuutassa kuin euroissa veloitetaan sinulta valuutanvaihtokulut. Automaattisen valuutanvaihdon kulut ovat 0,25 % kauppasummasta ja valuuttatilin kautta itse tehdyn valuutanvaihdon kulut ovat 0,075 % vaihdetusta summasta. Huomioi myös, että verkkopalvelumme ja Nordnet-sovelluksen kaupankäyntinäkymässä voi näkyä virheellisesti, että kaupasta veloitettaisiin välityspalkkio. Todellisuudessa välityspalkkiota ei kuitenkaan veloiteta kaupoista, jotka täyttävät tällä sivulla mainitut ehdot.

Kaupankäynti kampanjaosakkeilla ei vaikuta kaupankäyntipalkkiotasoosi. Tarjous koskee vain USA:n markkinoilla listattuja osakkeita, ei muualla rinnakkaislistattuja arvopapereita. Tarjous ei koske puhelimitse tehtyjä toimeksiantoja eikä yhteistyökumppaneiden asiakkaita (ns. partner-asiakkaita).

Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

USA:n pörssit ovat Black Friday -perjantaina poikkeuksellisesti auki 16.30–20.00 Suomen aikaa. Pörssit sulkeutuvat siis kolme tuntia aikaisemmin kuin normaalisti.

0 € välityspalkkiotarjous koskee USA:ssa listatuilla osakkeilla 26.11.2021 Nordnetin verkkopalvelun tai sovelluksen kautta tehtyjä ja kyseisenä päivänä toteutuneita toimeksiantoja. Huomioi, että Black Friday -perjantaina USA:n pörssit ovat poikkeuksellisesti auki klo 16.30–20.00 Suomen aikaa.

Nordnetissä et maksa arvo-osuustilistä eli salkusta lainkaan säilytysmaksuja, asiakkuuden hinta on siis 0 €. Osakekaupankäynnin kustannukset kotimarkkinalla alkavat 3 € / 0,06 % per toteutunut toimeksianto. Kaupankäynnin hinnat määräytyvät aktiivisuustasosi mukaan. Uutena asiakkaana käyt kaksi ensimmäistä kuukautta osakekauppaa parhaalla palkkiotasolla.

→ Avaa asiakkuus Nordnetiin

Käydessäsi pörssikauppaa muussa valuutassa kuin euroissa veloitetaan sinulta valuutanvaihtokulut. Automaattisen valuutanvaihdon kulut ovat 0,25 % kauppasummasta. Valuuttatilin kautta itse tehdyn valuutanvaihdon kulut ovat 0,075 % vaihdetusta summasta. Lue lisää valuutanvaihdosta.

Ideoita sijoituksiin voit etsiä vaikka Pohjoismaiden suurimmasta säästäjien ja sijoittajien vaikuttajaverkostosta, Sharevillestä. Sharevillestä löydät muun muassa yli 5000-jäsenisen USA-osakkeet-keskusteluryhmän, jonka keskusteluihin kannattaa liittyä ja jäsenten salkkuihin kurkistaa.

→ Löydä lisää osakeideoita

Osakesäästötilin (OST) ja arvo-osuustilin (AOT) merkittävin ero on, että osakesäästötilin sisällä tehtyjä voitollisia myyntejä ja osakesäästötilille maksettuja osinkoja ei veroteta välittömästi kuluvan vuoden verotuksessa, vaan vasta, kun teet tililtä noston tai siirron toiselle Nordnet-tilille. Veroedun vuoksi osakesäästötilillä korkoa korolle -ilmiö pääsee kasvattamaan sijoitettuja varoja tehokkaammin kuin arvo-osuustilillä. Tilanne ei tosin ole täysin yksioikoinen silloin, kun tarkastellaan sellaisia ulkomaisia osakkeita, joiden tuotto perustuu pääosin osinkoihin. Ulkomaisista osingoista perittävää lähdeveroa ei nimittäin hyvitetä täysimääräisesti osakesäästötilin sisällä, toisin kuin arvo-osuustilillä, eikä osakesäästötiliin päde myöskään sääntö, jonka mukaan vain 85 % osingosta on veronalaista. Nämä seikat eivät kuitenkaan tarkoita, etteikö osakesäästötilinkin kautta kannattaisi sijoittaa ulkomaille, myös osinkoa maksaviin yhtiöihin. → Lue lisää aiheesta

Katso myös:

Mikään tässä esitetty ei ole, eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi, tarjoukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä rahoitusvälineitä.

On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Yllä listatut osakkeet eivät ole ostosuosituksia kyseisille arvopapereille.