Tarjous on päättynyt USA:n pörssien sulkeuduttua 29.11.2019 klo 20.00. Maanantaina 2.12. on kuitenkin luvassa lisää tarjouksia!

→ Katso Cyber Monday -tarjoukset

Black & Green Friday.

Sijoita kuluttamisen sijaan – kaupat valituilla USA-osakkeilla 0 € välityspalkkioin 29.11.2019.

Shoppaile USA:n suosituimpia osakkeita ilman välityspalkkioita perjantaina 29.11.2019.

Black Friday on kiitospäivän jälkeinen päivä, jota pidetään Yhdysvalloissa kauppojen joulusesongin avauspäivänä. Kyseessä on myös vuoden suurin ostospäivä, jolloin tuotteita myydään suurin alennuksin.

Black Fridayn kunniaksi Nordnet tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden myös astetta ekologisempaan shoppailuun – shoppailuun USA:n osakemarkkinoilla ilman välityspalkkioita. Perjantaina 29.11.2019 voit käydä kauppaa valituilla yhdysvaltalaisosakkeilla ilman välityspalkkioita. Alla listatuista kampanjaosakkeista löydät tuttuja nimiä – 10 Nordnetin koko pohjoismaisen asiakaskunnan suosituinta USA-osaketta – sekä 5 valikoitua cleantech-sektorin osaketta.

Hyvää Black Fridayta ja menestystä sijoituksiin!

10 suosituinta USA-osaketta.

Osake

5 vuoden kehitys*

Käy kauppaa

Apple

+126 %

Osta/myy

Teva Pharmaceutical

-82 %

Osta/myy

Tesla Motors

+42 %

Osta/myy

Amazon.com

+428 %

Osta/myy

Microsoft

+207 %

Osta/myy

NVIDIA

+938 %

Osta/myy

Coca-Cola Co.

+20 %

Osta/myy

Facebook

+168 %

Osta/myy

Johnson & Johnson

+26 %

Osta/myy

Alibaba Group

+66 %

Osta/myy

* Kurssitieto 21.11.2019 mukainen.

5 cleantech-osaketta.

Osake

5 vuoden kehitys*

Käy kauppaa

Brookfield Renewable Partners

+42,36 %

Osta/myy

TerraForm Power

-51,83 %

Osta/myy

First Solar

+8,49 %

Osta/myy

Enphase Energy

+82,96 %

Osta/myy

Renewable Energy Group

+67,22 %

Osta/myy

* Kurssitieto 25.11.2019 mukainen.

→ Lue lisää näistä viidestä cleantech-osakkeestalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Tärkeää tietoa kampanjan ehdoista.

Tarjous koskee 29.11.2019 toteutuneita osto- ja myyntitoimeksiantoja yllä listatuilla osakkeilla. Huomioi, että käydessäsi pörssikauppaa muussa valuutassa kuin euroissa veloitetaan sinulta valuutanvaihtokulut. Automaattisen valuutanvaihdon kulut ovat 0,25 % kauppasummasta ja valuuttatilin kautta itse tehdyn valuutanvaihdon kulut ovat 0,075 % vaihdetusta summasta. Huomioi myös, että verkkopalvelumme ja Nordnet-sovelluksen kaupankäyntinäkymässä voi näkyä virheellisesti, että kaupasta veloitettaisiin välityspalkkio. Todellisuudessa välityspalkkiota ei kuitenkaan veloiteta kaupoista, jotka täyttävät tällä sivulla mainitut ehdot.

Kaupankäynti kampanjaosakkeilla ei vaikuta kaupankäyntipalkkiotasoosi. Tarjous koskee vain USA:n markkinoilla listattuja osakkeita, ei muualla rinnakkaislistattuja arvopapereita. Tarjous ei koske yhteistyökumppaneiden asiakkaita eikä puhelintoimeksiantoja.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

USA:n pörssit ovat Black Friday -perjantaina poikkeuksellisesti auki 16.30–20.00 Suomen aikaa. Pörssit sulkeutuvat siis kolme tuntia aikaisemmin kuin normaalisti.

0 € välityspalkkiotarjous koskee kampanjaosakkeilla 29.11.2019 Nordnetin kautta tehtyjä kauppoja.

Nordnetissä et maksa arvo-osuustilistä eli salkusta lainkaan säilytysmaksuja, asiakkuuden hinta on siis 0 €. Osakekaupankäynnin kustannukset kotimarkkinalla alkavat 3 € / 0,06 % per toteutunut toimeksianto. Kaupankäynnin hinnat määräytyvät aktiivisuustasosi mukaan. Uutena asiakkaana käyt kaksi ensimmäistä kuukautta osakekauppaa parhaalla palkkiotasolla.

→ Avaa asiakkuus Nordnetiin

Käydessäsi pörssikauppaa muussa valuutassa kuin euroissa veloitetaan sinulta valuutanvaihtokulut. Automaattisen valuutanvaihdon kulut ovat 0,25 % kauppasummasta. Valuuttatilin kautta itse tehdyn valuutanvaihdon kulut ovat 0,075 % vaihdetusta summasta. Lue lisää valuutanvaihdosta.

Verkkopalvelumme ja Nordnet-sovelluksen kaupankäyntinäkymässä näkyy virheellisesti, että kaupasta veloitettaisiin välityspalkkio. Todellisuudessa välityspalkkiota ei kuitenkaan veloiteta kaupoista, jotka täyttävät tällä sivulla mainitut ehdot.

Ideoita sijoituksiin voit etsiä vaikka Pohjoismaiden suurimmasta säästäjien ja sijoittajien vaikuttajaverkostosta, Sharevillestä. Sharevillestä löydät muun muassa yli 3300-jäsenisen USA-osakkeet-keskusteluryhmän, jonka keskusteluihin kannattaa liittyä ja jäsenten salkkuihin kurkistaa.

Mikään tässä esitetty ei ole, eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi, tarjoukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä rahoitusvälineitä.

On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Yllä listatut osakkeet eivät ole ostosuosituksia kyseisille arvopapereille.