Siirry pääsisältöön

Kaksivaiheinen tunnistautuminen.

Nyt voit käyttää puhelimesi Nordnet-sovellusta kirjautuaksesi Nordnetin verkkopalveluun entistä helpommin ja nopeammin. Lataa Nordnet-sovellus!


Nyt voit kirjautua sisään verkkopalveluumme helposti puhelinsovelluksella. Lataa ja asenna Nordnet-sovellus puhelimeesi tänään.

Kirjautuminen käyttäjätunnuksella ja salasanalla tai mobiilivarmenteella on edelleen mahdollista, mutta suosittelemme käyttämään jatkossa Nordnet-sovellusta, koska se on sekä nopea että turvallinen tapa kirjautua.

Käyttääksesi Nordnet-sovellusta kirjautumisen vahvistamiseen sovelluksesi tulee olla päivitettynä versioon 16.15.0 tai uudempaan. Jos kirjautumisessa ilmenee ongelmia, voit lähettää palautetta sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@nordnet.fi.

Kolme syytä ottaa kaksivaiheinen tunnistautuminen käyttöön.

 • Helppo kirjautuminen ilman käyttäjätunnusta, salasanaa tai mobiilivarmennetta.

 • Kirjautuminen on suojattu kaksivaiheisen tunnistautumisen avulla.

 • Nopea kirjautuminen verkkopalveluun sovelluksella vahvistaen.

Näin kaksivaiheinen kirjautuminen toimii.

Kirjaudu sisään ilman käyttäjätunnusta, salasanaa tai mobiilivarmennetta!

 1. 1

  Kirjautuaksesi sisään QR-koodilla sinun tulee asentaa Nordnet-sovellus matkapuhelimeesi App Storesta tai Google Playsta. Kirjaudu Nordnet-sovellukseen ja paina ”jatka”, kun sovellus kysyy, haluatko ottaa käyttöön nopeamman ja turvallisemman kirjautumistavan. Seuraa ohjeita aktivoidaksesi FaceID tai TouchID, tai luo itsellesi henkilökohtainen turvakoodi.

 2. 2

  Avaa kamera matkapuhelimellasi ja skannaa verkkopalvelumme nordnet.fi-kirjautumissivulla näkyvä QR-koodi tai käytä sovelluksen "Skannaa QR-koodi" -painiketta.

 3. 3

  Tunnistaudu FaceID:llä, TouchID:llä tai turvakoodillasi Nordnet-sovelluksessa.

 4. 4

  Pääset automaattisesti sisään nordnet.fi-palveluun.


Uusi kirjautuminen toimii Nordnet-sovelluksen versiossa 16.15.0 ja sitä uudemmissa versioissa.


Vastauksia kysymyksiin.