Siirry pääsisältöön

Mobiilivarmenne.

Vahva tunnistautuminen. Kirjaudu Nordnetiin helposti ja turvallisesti.

Mobiilivarmenne on helppo ja turvallinen tapa kirjautua Nordnetin verkkopalveluun ja mobiilisovellukseen käyttäen vahvaa tunnistautumista.

Mobiilivarmenne avaa sinulle ovet Nordnetin lisäksi yli 20 000 palveluun, joissa voit hoitaa asioitasi sähköisesti. Mikä parasta, se kulkee aina mukanasi ja toimii kaikkialla.

Nordnet ei veloita Mobiilivarmenteen käytöstä eikä saa operaattoreilta korvauksia. Mobiilivarmenteen hinnoittelu on teleoperaattorikohtainen: osa operaattoreista tarjoaa palvelun käyttöön ilmaiseksi, kaikki vähintään ilmaisen kokeilujakson. Tutustu Mobiilivarmenteen hinnoitteluun oman operaattorisi verkkosivuilla.

Toimi näin.

  1. Siirry osoitteeseen www.mobiilivarmenne.fi Linkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan. ja lue lisää Mobiilivarmenteesta.
  2. Ota palvelu käyttöön Telian, DNA:n tai Elisan liittymääsi oman operaattorisi sivuilla.
  3. Valitse Nordnetin kirjautumissivulla vaihtoehto "Kirjaudu sisään Mobiilivarmenteella". Jos haluat käyttää pelkkää Mobiilivarmennetta, poista käyttäjätunnuksella ja salasanalla kirjautuminen käytöstä Nordnetin verkkopalvelun kohdassa Profiili > Oma profiili > Käyttäjätunnus ja salasana. Huomioi, että jos poistat käyttäjätunnuksen ja salasanan pois käytöstä, niin Mobiilivarmenne on tämän jälkeen ainoa kirjautumismenetelmä myös Nordnet-sovellukseen (esimerkiksi sormenjäljellä tunnistautuminen ei siis enää onnistu).

Mobiilivarmenteen hyödyt.

Unohditko tunnuksesi?

Mobiilivarmenteella voit kirjautua sisään Nordnetin palveluun, vaikka olisit unohtanut käyttäjätunnuksen ja salasanasi. Sinun ei tarvitse enää odottaa kirjepostilla lähettyjä uusia tunnuksia!

Helppo kirjautuminen.

Mobiilivarmennetta käyttäessäsi syötät puhelinnumerosi sisäänkirjautumissivulla ja hyväksyt puhelimeesi tulevan kirjautumispyynnön valitsemallasi tunnusluvulla.

Et tarvitse käyttäjätunnuksia, tunnistelistoja tai erillistä sovellusta puhelimeesi.

Turvallista.

Kirjautuminen pitää vahvistaa fyysisesti sillä laitteella, mihin oma SIM-korttisi on syötetty – tämä parantaa huomattavasti turvallisuutta. Lisäksi sisäänkirjautumiseen vaaditaan:

1) Kirjautuminen puhelimeen
2) Mobiilivarmenne-pyynnön hyväksyminen omalla tunnusluvulla.

Häirinnänestokoodilla lisää turvallisuutta.

Voit parantaa Mobiilivarmenteen turvallisuutta entisestään ottamalla käyttöösi häirinnänestokoodin, jonka syötät puhelinnumerosi lisäksi tunnistautumisen yhteydessä. Jos häirinnänestokoodi on asetettu käyttöön, puhelimeesi ei voi lähettää tunnistautumispyyntöä ilman koodin tietämistä.

Ota Mobiilivarmenne käyttöön oman operaattorisi sivuilla, niin voit kirjautua Nordnetiin myös ilman tunnuksiasi. Siirry osoitteeseen www.mobiilivarmenne.fi Linkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan., tutustu palveluun ja ota Mobiilivarmenne käyttöön.

1) Siirry Nordnetin uuteen palveluun

2) Valitse Sivuni > Oma profiili

3) Siirry kohtaan Käyttäjätunnus ja salasana

4) Vaihda asetus kohdassa Estä käyttäjätunnuksella ja salasanalla kirjautuminen > "Kyllä".

Kun olet poistanut käyttäjätunnuksella ja salasanalla kirjautumisen käytöstä, et voi enää kirjautua niillä Nordnetin verkkopalveluun tai mobiilisovellukseen. Voit kirjautua jatkossa ainoastaan Mobiilivarmennetta käyttäen.

Voit vaihtaa asetuksen milloin vain, kun olet kirjautuneena verkkopalveluun.

Voit parantaa mobiilivarmenteen käytön turvallisuutta entisestään ottamalla käyttöösi häirinnänestokoodin. Se on itse valitsemasi salasana, jonka syötät puhelinnumerosi lisäksi tunnistautumisen yhteydessä.

Jos häirinnänestokoodi on asetettu käyttöön, puhelimeesi ei voi lähettää tunnistautumispyyntöä ilman koodin tietämistä.


Häirinnänestokoodin asettaminen

Voit halutessasi asettaa koodin käyttöön matkapuhelimesi SIM-valikon Varmenne-osiosta. SIM-valikko on usein nimetty operaattorisi mukaan. Valikon sijainti vaihtelee puhelimittain, joten lisätietoja saat puhelimen käyttöohjeesta.

Häirinnänestokoodin pitää olla vähintään kolme merkkiä pitkä. Sen tulee sisältää kirjaimia ja numeroita, ja ensimmäisen merkin on oltava kirjain.

Nordnet ei veloita Mobiilivarmenteen käytöstä eikä saa operaattoreilta korvauksia. Hinnoittelu on operaattorikohtainen: osa operaattoreista tarjoaa palvelun käyttöön ilmaiseksi, kaikki vähintään ilmaisen kokeilujakson. Tutustu Mobiilivarmenteen hinnoitteluun oman operaattorisi verkkosivuilla.

Voit vaihtaa tunnuksen oman mobiilioperaattorisi sivuilla tai operaattorin asiakaspalvelun avustuksella.

Jos sisäänkirjautuminen Mobiilivarmenteella ei onnistu, tarkista mobiilivarmeen tila oman mobiilioperaattorisi sivuilla tai operaattorin asiakaspalvelun avustuksella.