Siirry pääsisältöön

Mobiilivarmenne.


Vahva tunnistautuminen. Kirjaudu Nordnetiin helposti ja turvallisesti.

Mobiilivarmenne on helppo ja turvallinen tapa kirjautua Nordnetin verkkopalveluun ja mobiilisovellukseen käyttäen vahvaa tunnistautumista.

Mobiilivarmenne avaa sinulle ovet Nordnetin lisäksi yli 20 000 palveluun, joissa voit hoitaa asioitasi sähköisesti. Mikä parasta, se kulkee aina mukanasi ja toimii kaikkialla.

Nordnet ei veloita Mobiilivarmenteen käytöstä eikä saa operaattoreilta korvauksia. Mobiilivarmenteen hinnoittelu on teleoperaattorikohtainen: osa operaattoreista tarjoaa palvelun käyttöön ilmaiseksi, kaikki vähintään ilmaisen kokeilujakson. Tutustu Mobiilivarmenteen hinnoitteluun oman operaattorisi verkkosivuilla.

Ota Mobiilivarmenne käyttöön

Toimi näin.

 1. 1

  Siirry osoitteeseen www.mobiilivarmenne.fi ja lue lisää Mobiilivarmenteesta.

 2. 2

  Ota palvelu käyttöön Telian, DNA:n tai Elisan liittymääsi oman operaattorisi sivuilla.

 3. 3

  Valitse Nordnetin kirjautumissivulla vaihtoehto "Kirjaudu sisään Mobiilivarmenteella". Jos haluat käyttää pelkkää Mobiilivarmennetta, poista käyttäjätunnuksella ja salasanalla kirjautuminen käytöstä Nordnetin verkkopalvelun kohdassa Sivuni > Oma profiilini & asetukset > Käyttäjätunnus ja salasana.

 4. 4

  Jos olet aktivoinut monivaiheisen tunnistautumisen Nordnet-sovelluksessa, voit käyttää myös turvakoodia, sormenjälkeä tai FaceID:tä Nordnet-sovellukseen kirjautumiseen. Tämä kirjautumismenetelmä on tulossa myös verkkopalveluun.

Mobiilivarmenteen hyödyt.

Unohditko tunnuksesi?

Mobiilivarmenteella voit kirjautua sisään Nordnetin palveluun, vaikka olisit unohtanut käyttäjätunnuksen ja salasanasi. Sinun ei tarvitse enää odottaa kirjepostilla lähettyjä uusia tunnuksia!

Helppo kirjautuminen.

Mobiilivarmennetta käyttäessäsi syötät puhelinnumerosi sisäänkirjautumissivulla ja hyväksyt puhelimeesi tulevan kirjautumispyynnön valitsemallasi tunnusluvulla.Et tarvitse käyttäjätunnuksia, tunnistelistoja tai erillistä sovellusta puhelimeesi.

Turvallista.

Kirjautuminen pitää vahvistaa fyysisesti sillä laitteella, johon oma SIM-korttisi on syötetty – tämä parantaa huomattavasti turvallisuutta. Lisäksi sisäänkirjautumiseen vaaditaan:

 1. Kirjautuminen puhelimeen

 2. Mobiilivarmenne-pyynnön hyväksyminen omalla tunnusluvulla.

Häirinnänestokoodilla lisää turvallisuutta.

Voit parantaa Mobiilivarmenteen turvallisuutta entisestään ottamalla käyttöösi häirinnänestokoodin, jonka syötät puhelinnumerosi lisäksi tunnistautumisen yhteydessä. Jos häirinnänestokoodi on asetettu käyttöön, puhelimeesi ei voi lähettää tunnistautumispyyntöä ilman koodin tietämistä.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki