Siirry pääsisältöön

Palvelut sijoituspalveluyrityksille.


Ota Nordnet yhteistyökumppaniksesi!

Kiinnostaako yhteistyö Nordnetin kanssa?

Nordnet tekee yhteistyötä monenlaisten toimijoiden kanssa. Näitä ovat mm. omaisuudenhoitajat, sijoituspalveluyritykset sekä pankit, jotka tarjoavat osakevälitys- ja säilytyspalvelua kauttamme. Tältä sivulta voit lukea, mitä kaikkea tarjontaamme kuuluu yleisellä tasolla. Kannattaa kuitenkin ottaa meihin yhteyttä, koska tapaamisen pohjalta voimme kartoittaa tarkemmin, mitkä palvelut voisivat sopia juuri sinulle.

Nordnet tarjoaa joustavan alustan, hyvät hallinnointityökalut ja markkinoiden laajimman valikoiman sijoituskohteita. Yhdessä voimme tarjota asiakkaille parhaat työkalut sijoittamiseen ja säästämiseen. Lämpimästi tervetuloa Nordnetin yhteistyökumppaniksi!

Ota yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta!

Tutustu Nordnetin tarjontaan.

Palvelut omaisuudenhoitajille.

Omaisuudenhoitajana sinulla on pääsy digitaalisiin työkaluihimme. Olemme kehittäneet ratkaisuja, jotka sopivat erilaisiin omaisuudenhoitomenetelmiin ja -strategioihin. Työkalujen avulla voit hallita asiakkaidesi varoja tarkasti – kontrolli on sinulla.

Hallinnoi varoja helposti.

Client Manager -hallinnointityökalun lisäksi tarjoamme useita lisäpalveluita. Voimme esimerkiksi noutaa asiakastietoja käyttöösi siten, että voit syöttää ne omiin omaisuudenhallintajärjestelmiisi. Voit käydä myös bulk-kauppaa ja siirtää sitten omistukset oikeille tileilleen.

Laaja tarjonta sijoituskohteita.

Nordnet tarjoaa online-pääsyn Pohjoismaihin, USA:han, Kanadaan, Saksaan ja Lontooseen, sekä monille muille markkinoille meklareidemme kautta. Palvelustamme löydät myös yli 2 000 eri rahastoa ja runsaasti ETF:iä.

Parhaat työkalut ammattikäyttöön.

Ammattimaisena toimijana voit käyttää Infront-palvelua ja hallita asiakkaidesi tilejä yhdellä markkinoiden kehittyneimmistä työkaluista.

Nordnet tarjoaa omaisuudenhoitajille ja sijoitusneuvojille Pohjoismaiden laajimman palvelupaketin kaupankäyntiin.

Helppokäyttöinen palvelukokonaisuus.

Client Manager.

Client Managerin avulla voit hallita helposti asiakkaidesi salkkuja. Voit tehdä yksittäisiä osake- ja rahastokauppoja, aloittaa kuukausisäästämisen ja nähdä kaikki asiakkaasi tilitapahtumat.

Koontitili.

Voit halutessasi käydä kauppaa myös koontitilin kautta ja siirtää omistukset asiakkaidesi tileille.

NBC.

Nordnet Broker Communication (NBC) -tiedostopalvelun kautta voit ladata haluamassasi muodossa tiedot asiakkaidesi kaupoista, yhtiö- ja tilitapahtumista, omistuksista – sekä kaikki muut tarvitsemasi tiedot.

Palkkioiden keräys.

Hallinnointipalkkiot voidaan kerätä automaattisesti suoraan asiakkaiden salkuista omaisuudenhoitajan ohjeiden mukaisesti.

TRS-raportointi.

Teemme puolestasi asiakaskohtaisen MiFID II -vaatimusten mukaisen TRS-raportoinnin.

Luotto.

Asiakkaasi voivat saada kaupankäyntiluottoa Nordnetin kautta. Asiakkaasi arvopaperit ovat lainan vakuutena ja korkoa asiakas maksaa vain käytetyn luoton osalta.

Lomakkeet.

Pyrimme kehittämään asiointia kanssamme jatkuvasti helpommaksi ja yksinkertaisemmaksi. Asiakkuuksien avaamiseksi tulee kuitenkin edelleen tehdä jonkin verran paperityötä. Löydät helposti kaikki tarvitsemasi lomakkeet alla olevasta linkistä.


Jätä yhteystietosi – et sitoudu mihinkäänKysymyksiä? Me autamme!

Nordnetin Partnerpalvelusta saat tarpeisiisi räätälöityä palvelua asiantuntevalta ja kokeneelta henkilökunnalta. Mari tiimeineen auttaa ja vastaa kysymyksiisi.

Ota yhteyttä!


partnerservice@nordnet.fi

PB-tiimi-1_1200x628.jpg

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki