Siirry pääsisältöön

Medialle.

Nordnet Suomen PR-henkilöt.Jukka Oksaharju.

Nordnetin osakestrategi.

Jukka Oksaharju toimii osakestrategina Nordnetissä. Hän on yksi Suomen menestyneimmistä sijoituskirjailijoista ja seuratuimmista talousbloggaajista. Taloustoimittajat tietävät, että kun tarvitaan perusteltua näkemystä ja vetävää otsikkoa pörssin tapahtumista, soitetaan Oksaharjulle.

Aiemmin Jukka on työskennellyt meklarina Nordnetissä ja sitä edeltäneessä eQ Pankissa.

Tavoitat Jukan sähköpostitse osoitteesta jukka.oksaharju@nordnet.fi ja Twitteristä tunnuksella @JukkaOksaharju

Lataa kuvia

Jukka Oksaharju

Martin Paasi.

Nordnetin talousasiantuntija.

Martin Paasi on Nordnetin talousasiantuntija ja tuttu kasvo mm. Suomen parhaaksi äänestetystä podcastista, #rahapodista sekä Suomen suosituimmasta talousblogista, Nordnet Blogista. Martin esittää Nordnetistä riippumattomia mielipiteitä taloudesta, sijoittamisesta ja muista ajankohtaisista aiheista, joista toivoo olevan apua omaa taloudellista riippumattomuutta tavoitteleville arkipäivän sankareille.

Aikaisemmin Martin on toiminut Amanda Capitalin, East Capitalin ja Seligson Rahastoyhtiön toimitusjohtajana. Omakohtaista kokemusta hänellä on muun muassa osakevälityksestä, portfolioanalyysista, salkunhoitajuudesta, pääomasijoittamisesta, ongelmalainarahaston aloitteesta, rahoitusmarkkinoista ja yritysjärjestelyistä.

Martinin tavoittaa sähköpostitse osoitteesta martin.paasi@nordnet.fi, Twitteristä tunnuksella @MartinPaasi ja puhelimitse numerosta +358 50 591 8292.

Lataa kuvia

Martin Paasi

Suvi Tuppurainen.

Nordnet Suomen maajohtaja.

Suvi Tuppurainen on toiminut Nordnet Suomen maajohtajana joulukuusta 2016 alkaen. Sitä ennen hän oli Nordnetillä Suomessa myynti- ja markkinointijohtaja vuosina 2011–2016 ja asiakkuusjohtaja vuosina 2010–2011. eQ Pankissa Suvi on toiminut mm. osakemeklarina ja Online Deskin johtajana vuosina 1999–2009.

Suvi on lähes 20 vuoden ajan kehittänyt piensijoittajien käytössä olevia työkaluja ja palveluja sekä tehnyt sinnikästä työtä sijoittamisen kynnyksen madaltamiseksi. Suvi kirjoittaa Suomen suosituimmassa talousblogissa, Nordnet Blogissa.

Tavoitat Suvin sähköpostitse osoitteesta suvi.tuppurainen@nordnet.fi, Twitteristä tunnuksella @SuviTuppurainen ja puhelimitse numerosta +358 50 380 3877.

Lataa kuvia

Suvi Tuppurainen

Lisätietoja

Lisätietoa Nordnet Bank AB:n mediasuhteista ja tuoreimmat lehdistötiedotteet.

Nordnet Bank AB pressroom
Nordnetin kuvapankki

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki