Siirry pääsisältöön

Osakkeiden siirto, arvo-osuustilin siirto ja osakesäästötilin siirto.


Siirrä sijoituksesi Nordnetiin.

Nordnetissä osakkeiden säilytys on maksutonta ja kaupankäynti sitä edullisempaa, mitä enemmän teet kauppaa. Osakkeiden säilyttäminen yhdessä pankissa helpottaa myös oman talouden kokonaiskuvan hahmottamista.

Koko kotimaisen arvo-osuustilin siirtäminen Nordnetiin on maksutonta ja vie noin 5 pankkipäivää.

Avaa asiakkuus

Siirrä salkkusi vaivattomasti Nordnetiin.

 • Keskitä sijoituksesi.

 • Säästä kuluissa.

 • Me autamme.

Kotimaisen arvo-osuustilin siirto Nordnetiin.

Arvo-osuustili (AOT) on tilityyppi, jonka kautta voit sijoittaa mm. osakkeisiin, rahastoihin ja ETF:iin. Jos sinulla on jo arvo-osuustili toisessa pankissa, voit siirtää sen Nordnetiin alla olevia ohjeita seuraamalla.

 1. 1

  Jos et ole vielä asiakas, avaa asiakkuus verkkopankkitunnuksilla.

 2. 2
 3. 3

  Me hoidamme loput!

Hankintahintojen siirto Nordnetiin.

Arvopaperien hankintahinnat eivät päivity Nordnetiin automaattisesti vanhalta välittäjältäsi. Voit täyttää salkkuusi siirrettyjen osakkeiden hankintahinnat klikkaamalla salkun yleisnäkymässä osakkeen keskikurssia. Vaihtoehtoisesti voimme päivittää hankintatiedot puolestasi, jolloin ne siirtyvät myös verottajalle. Tällöin veloitamme päivityksestä palvelumaksun. Katso hinnastosta palvelumaksut hankintatietojen päivittämiselle ja lataa tästä Excel-tiedosto, johon hankintatiedot tulee täyttää. Toimita täytetty Excel asiakaspalveluumme salkun viestikeskuksen kautta. Huom: tiedosto tulee liittää viestiin Excel-muodossa, ei esimerkiksi PDF:nä.

Huomioi, että hankintahinnat on mahdollista päivittää vain erälle, johon ei kohdistu myyntejä. Jos olet siirtänyt osakkeita Nordnetiin ja myynyt niistä osan, ei hankintahintoja voi enää päivittää tälle osakelajille.

Osakesäästötilin siirto Nordnetiin.

Osakesäästötili (OST) on tilityyppi, jonka kautta voit sijoittaa kotimaisiin ja ulkomaisiin osakkeisiin verotehokkaasti. Jos sinulla on jo osakesäästötili toisessa pankissa, alla olevia ohjeita seuraamalla voit siirtää sen Nordnetiin.

Jos haluat siirtää osakesäästötilisi toisesta pankista Nordnetiin, toimi näin:

 1. 1

  Jos et ole vielä Nordnetin asiakas, sinun tulee ensin avata asiakkuus. Asiakkuuden avaus onnistuu onnistuu yhdeltä istumalta tästä linkistä. Älä avaa itsellesi asiakkuuden avauksen yhteydessä osakesäästötililä, jos haluat osakesäästötilisi siirrettävän muualta Nordnetiin. Osakesäästötilejä voi olla vain yksi per henkilö.

 2. 2

  Täytä tästä linkistä löytyvä lomake ja allekirjoita se verkkopankkitunnuksin tai Mobiilivarmenteella. Me hoidamme loput!

Kysymyksiä ja vastauksia salkun siirtämisestä.

Nosta säästämisesi uudelle tasolle.