Siirry pääsisältöön

Miten voimme auttaa?

Miten aloitan kuukausisäästämisen rahastoihin?

Nordnetissä voit tehdä kuukausisäästösopimuksen rahastoihin, mikä tarkoittaa yhteen tai useampaan Nordnetin palvelusta löytyvään rahastoon säästämistä kuukausittain haluamallasi summalla.

Kuukausisäästäminen rahastoihin on helppo tapa pitkäaikaiseen ja määrätietoiseen varojen kartuttamiseen. Kuukausisäästämisellä myös hajautat riskiä pitkällä aikavälillä.   

Kuukausittainen minimimerkintä on useimmissa rahastoissa 15 eur. Joissain yksittäisissä rahastoissa minimimerkintä voi olla suurempi. Kuukausisäästösumma veloitetaan Nordnetin kaupankäyntitililtäsi – eli samasta salkusta, johon kuukausisäästösopimus on tehty – suoraveloituksena kuukausittain. Jos vielä asetat toisessa pankissa olevalta käyttötililtäsi kuukausittain toistuvan viitesiirtotalletuksen Nordnet-salkkuusi, voit automatisoida säästämisesi täysin. Varmista, että salkustasi löytyy valitsemaasi kuukausisäästöpäivää edeltävänä päivänä tarpeeksi saldoa (tai käytettävissä olevaa luottolimiittiä, jos salkkuusi on aktivoitu kaupankäyntiluotto) kattamaan tulevat rahastomerkinnät. Muuten rahastotoimeksiantoja ei voida toteuttaa.

Kuukausisäästäminen rahastoon toteutetaan kerran kuussa valitsemanasi päivänä (tai sitä seuraavana pankkipäivänä, jos kyseinen päivä ei ole pankkipäivä).

Voit lukea lisää kuukausisäästämisestä tästä ja tehdä kuukausisopimuksen tai muokata sitä kohdasta Sivuni > Kuukausisäästösopimus. Katso myös ohjevideo.

Vastasiko tämä kysymykseesi?

Takaisin