Siirry pääsisältöön

Miten voimme auttaa?

Miten aloitan kuukausisäästämisen rahastoihin?

Nordnetissä voit tehdä kuukausisäästösopimuksen rahastoihin ja/tai ETF:iin. Se tarkoittaa, että voit säästää automatisoidusti yhteen tai useampaan Nordnetin palvelusta löytyvään rahastoon/ETF:ään kuukausittain haluamallasi summalla. Sopimuksen voit tehdä haluamillasi rahasto- ja/tai ETF-tuotteilla kohdassa Sivuni > Kuukausisäästösopimus. Kuukausittainen minimimerkintä on useimmissa rahastoissa 15 €. Joissain yksittäisissä rahastoissa minimimerkintä voi olla suurempi. ETF:issä minimisijoitus on 50 €/kk.

Kuukausisäästösumma veloitetaan Nordnetin kaupankäyntitililtäsi – eli samasta salkusta, johon kuukausisäästösopimus on tehty – suoraveloituksena kuukausittain. Jos vielä asetat toisessa pankissa olevalta käyttötililtäsi kuukausittain toistuvan viitesiirtotalletuksen Nordnet-salkkuusi, voit automatisoida säästämisesi täysin. Tarkemmat tili- ja viitenumerot löydät verkkopalvelumme kohdasta Sivuni > Talletus > Viitesiirtotalletus. Varmista, että salkustasi löytyy valitsemaasi kuukausisäästöpäivää edeltävänä päivänä tarpeeksi saldoa (tai käytettävissä olevaa luottolimiittiä, jos salkkuusi on aktivoitu kaupankäyntiluotto) kattamaan tulevat rahasto- ja/tai ETF-merkinnät. Muuten toimeksiantoja ei voida toteuttaa. Huomioi, että vain noteeraamattomiin rahastoihin on mahdollista kuukausisäästää luottoa käyttäen.

Kuukausisäästäminen toteutetaan kerran kuussa valitsemanasi päivänä, tai sitä seuraavana pankkipäivänä, jos kyseinen päivä ei ole pankkipäivä.

Vastasiko tämä kysymykseesi?

Takaisin
© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki