Siirry pääsisältöön

Miten voimme auttaa?

Mitä maksuja rahastotoimeksiannosta veloitetaan?

Nordnetissä pörssinoteeraamattomien rahastojen ostaminen ja myyminen on maksutonta. Merkintä- ja lunastuspalkkiot ovat siis 0 €, riippumatta rahastoyhtiöiden avaintietoesitteissä ilmoittamista enimmäismaksuista. Myöskään rahastojen säilyttäminen tai noteeraamattomiin rahastoihin liittyvä kuukausisäästösopimus eivät maksa mitään.

Maksat rahastoyhtiön veloittamat juoksevat kulut, jotka näet Nordnetin palvelusta kunkin rahaston avaintietoesitteestä. Juoksevia kuluja ei vähennetä Nordnet-tilisi saldosta, vaan ne vähennetään rahaston tuotoista päivittäin. Jos siis katsot Nordnetin palvelussa tietyn rahaston kehitysgraafia, niin kyseisestä graafista on jo vähennetty juoksevien kulujen tuottoa alentava vaikutus.

Ulkomaisessa valuutassa noteerattujen rahastojen merkinnöissä ja lunastuksissa maksat Nordnetille valuutanvaihdosta. Valuutan osto- ja myyntikurssin erotus on 0,50 %.

Nordnetillä ei ole käytössä kiinteää minimiveloitusta, mikä mahdollistaa kustannustehokkaan sijoittamisen rahastoihin myös pienemmillä summilla, alk. 15 eurolla.

Vastasiko tämä kysymykseesi?

Takaisin
© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki