Siirry pääsisältöön

Miten voimme auttaa?

Miten teen talletuksen salkkuuni?

Talletuksen voi tehdä Nordnet-tilille kahdella tavalla: reaaliaikatalletuksena tai viitesiirtotalletuksena. Reaaliaikatalletus on suositeltavin tapa tehdä yksittäinen talletus, koska raha on tällöin heti käytettävissä Nordnet-salkussasi. Jos haluat asettaa kuukausittain toistuvan talletuksen toisesta pankistasi Nordnet-tilillesi, sinun tulee tällöin tehdä viitesiirtotalletus. Viitesiirtotalletus on perillä Nordnet-salkussasi 2–3 pankkipäivässä. Katso alta ohjeet. Löydät ohjeen myös videomuodossa tästä.

Reaaliaikainen talletus

Voit tehdä reaaliaikaisen talletuksen Nordnetin verkkopalvelussa kohdassa Sivuni > Talletus seuraamalla ohjeita. Palvelumme päivitystöistä johtuen tätä toiminnallisuutta ei voi käyttää aikavälillä noin 22.45–08.00. Voit varmistaa talletuksen toteutumisen kohdasta Tapahtumahistoria. Verkkomaksuissa on päiväkohtainen 200 000 euron yläraja. Mikäli siirtämäsi summa ylittää mainitun rajan, ylimenevä osa siirtyy salkkuusi/tilillesi vasta seuraavana pankkipäivänä. Jos vastatilisi on Oma Säästöpankissa, sinun tulee käyttää Trustly-vaihtoehtoa.

Huom! Kun teet reaaliaikaisen talletuksen Nordnetiin ja palaat pankin maksusivulta takaisin Nordnetin verkkopalveluun, älä sulje paluuikkunaa oikean yläreunan x-painikkeesta. Palaa Nordnetin palveluun klikkaamalla ikkunan sisällä olevaa sinipohjaista ”Sulje”-painiketta, jotta rahat näkyvät salkussasi heti. Huomioi myös, että Nordnetissä oleville tileille ei voi tehdä talletuksia ulkomaisilta tileiltä, eikä rahaa voi myöskään nostaa niiltä ulkomaiselle tilille. Kielto johtuu rahanpesun estämistä koskevasta sääntelystä.

Talletus salkkuun/tilille manuaalisesti (viitepankkisiirtona)

Voit siirtää rahaa verkkopankistasi salkkuusi/tilillesi tallettamalla rahaa Nordnetin tilille vastaavassa pankissa. Jos Nordnetillä ei ole tiliä samassa pankissa, voit siirtää rahat Nordnetin tilille missä tahansa pankissa. Näet listan Nordnetin tileistä kohdassa Sivuni > Talletus > Tilisiirto. Viitesiirtotalletus on kätevä silloin, jos haluat siirtää tietyn summan joka kuukausi toistuvaissiirtona Nordnet-salkkuusi/tilillesi esimerkiksi kuukausisäästösopimuksen yhteydessä.

Kun teet siirron viitepankkisiirtona, käytä aina salkku-/tilikohtaista viitenumeroasi. Viitenumero on välttämätön, jotta voimme siirtää rahan salkkuusi/tilillesi. Siirto rekisteröidään manuaalisesti ja maksun siirtyminen salkkuusi/tilillesi kestää 2–3 pankkipäivää. Maksun saajaksi tulee merkitä Nordnet Bank AB / Nordnet Pankki.

Tarvittavat tiedot viitepankkisiirron tekemiseksi salkkuusi/tilillesi löydät palvelustamme kohdasta Sivuni > Talletus > Viitesiirtotalletus.

Katso myös:

Vastasiko tämä kysymykseesi?

Takaisin