Siirry pääsisältöön

Miten voimme auttaa?

Voinko saada Superluottokoron?

Superluotto vaatii aina olemassa olevan luottosopimuksen ja Superluoton aktivoinnin. Jos sinulla on voimassa oleva luottosopimus, voit aktivoida Superluotto-ominaisuuden käyttöösi salkun Luotot ja lainat -välilehdellä. Jos sinulla ei ole luottosopimusta, voit lähettää meille luottohakemuksen. Lisäksi salkkusi tulee täyttää Superluotto-korkotason saamiselle asetetut ehdot. Lue lisää Superluotto-ominaisuudesta.

Minulla on hinnastosta poikkeava erikoiskorko luotossani, voinko aktivoida Superluoton?

Salkkuun, johon on myönnetty hinnastostamme poikkeava lainakorkoprosentti, ei voi aktivoida Superluotto-ominaisuutta. Mikäli haluat muuttaa erikoiskoron hinnaston mukaiseksi ja sitä kautta päästä hyödyntämään Superluotto-korkotasoa, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Minulla on 20 000 euron salkku, voinko saada Superluotto-korkotason?​

Salkun koko ei ratkaise Superluotto-korkotason saamista. Salkun koostumus ja lainoituksen käyttö ratkaisevat korkosi. Tutustu Superluoton ehtoihin huolellisesti, ennen kuin aktivoit Superluotto-ominaisuuden.

Voinko pitää lyhyeksi myytyjä positioita, optioita tai termiinejä salkussani, jonka lainaan sovelletaan Superluottokorkoa?

Et voi saada Superluotto-korkotasoa, jos salkussasi on lyhyeksi myytyjä positioita, optioita tai termiinejä. Jos ostat kyseisiä tuotteita salkkuusi Superluotto-ominaisuuden aktivoinnin jälkeen, lainaasi sovelletaan jälleen hinnaston mukaista normaalia lainakorkoa. Suosittelemme tutustumaan Superluotto-ominaisuuden ehtoihin huolellisesti.

Vastasiko tämä kysymykseesi?

Takaisin
© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki