Siirry pääsisältöön

Miten voimme auttaa?

Miten Superluotto-ominaisuus toimii?

Nordnetissä voit ottaa luottoa osakkeita, rahastoja ja muita arvopapereita vastaan. Kaupankäyntiluoton vakuutena ovat siis salkussasi olevat arvopaperit. Voit aktivoida lainaasi Superluotto-ominaisuuden ja saada edullisemman koron, jos salkkusi täyttää Superluotto-korkotason saamiselle asetetut ehdot. Aktivoidaksesi Superluotto-ominaisuuden sinulla tulee olla voimassa oleva luottosopimus.

Superluotto-ominaisuuden korko määräytyy salkkusi tilanteen perusteella. Superluotossa on kaksi korkotasoa:

Voit saada Kulta-tason koron, jos salkkusi yksittäinen osake tai ETF on enintään 20 % koko salkkusi markkina-arvosta tai sijoitusrahasto enintään 60 %. Käytössäsi on enintään 20 % salkkusi lainoitusarvosta.

Voit saada Hopea-tason koron, jos salkkusi yksittäinen osake tai ETF on enintään 25 % koko salkkusi markkina-arvosta tai sijoitusrahasto enintään 75 %. Käytössäsi on enintään 60 % salkkusi lainoitusarvosta.

Huomioi, että ainoastaan Hyväksytyt rahoitusvälineet otetaan huomioon salkun markkina-arvoa ja hajautusta laskettaessa. Hyväksytyillä rahoitusvälineillä tarkoitetaan rahoitusinstrumentteja, joiden lainoitusaste on suurempi kuin nolla.

Voit tarkistaa kohdasta Sivuni > Omat luotot ja lainat, minkä koron voit saada salkkusi tämänhetkisen tilanteen perusteella. Lainaasi sovellettava korko muuttuu ehtojen mukaisesti, jos salkkusi tilanteessa tapahtuu muutoksia. Ilmoitamme sinulle viestikeskuksen kautta aina, kun korkosi muuttuu.

Jos salkkusi tilanne muuttuu, eikä salkkusi enää täytä Superluotto-korkotason ehtoja, lainaasi sovelletaan hinnastomme mukaista lainakorkoa. Katso Lainat ja luotot -sivu, lue lisää kaupankäyntiluotosta ja jätä luottohakemus.

Vastasiko tämä kysymykseesi?

Takaisin
© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki