Miten voimme auttaa?

Minulla on ollut Nordnet-tili alaikäisenä ja olen täyttänyt 18 vuotta. Miten pääsen alkuun sijoittamisessa?

Onnittelut täysi-ikäisyydestä! Se tarkoittaa, että saat ottaa vastuuta omista raha-asioistasi. Huoltajasi on hallinnoinut Nordnet-tiliäsi 18-vuotispäivääsi asti. Sen jälkeen huoltajallasi ei ole pääsyä tiliin, ellet valtuuta häntä.

Mikäli haluat itse hallita tiliäsi, voit kirjautua Nordnetin palveluun Mobiilivarmenteella vaikka heti, tai tilata itsellesi uudet sisäänkirjautumistunnukset tästä linkistä. Sisäänkirjautumistunnukset saapuvat postitse noin 2–3 viikossa, mutta jo odottaessasi niitä voit kirjautua palveluun Mobiilivarmenteella. Lue lisää Mobiilivarmenteesta sisäänkirjautumismenetelmänä tästä ja aktivoi palvelu.

Jos haluat, että huoltajasi saa edelleen pääsyn tilillesi, voit valtuuttaa hänet valtakirjalla. Löydät valtakirjalomakkeet kohdasta Asiakaspalvelu > Lomakkeet.

Kirjauduttuasi Nordnetin verkkopalveluun ensimmäisen kerran suosittelemme, että tarkistat yhteystietojesi ajantasaisuuden järjestelmässämme. Jos esimerkiksi sähköpostiosoitteesi on edelleen huoltajien nimissä, voit vaihtaa sen kohdasta Sivuni > Oma profiilini & asetukset. On tärkeää, että yhteystietosi ovat ajan tasalla, jotta voimme lähettää sinulle esimerkiksi tiedotteita tärkeistä viesteistä salkkusi viestikeskuksessa.

Sijoitusideoita löydät esimerkiksi Nordnetin verkkopalvelun osakeideat- ja rahastoideat-sivuilta.

Menestystä sijoituksiin!

Vastasiko tämä kysymykseesi?

Takaisin