Siirry pääsisältöön

Miten voimme auttaa?

Milloin Bull- tai Bear-sertifikaatti erääntyy?

Riippuen siitä, onko kyseessä Bull- vai Bear-sertifikaatti ja onko tuotteessa stop loss -puskuri vai ei, sertifikaatin erääntyminen määräytyy seuraavasti:

Bull-sertifikaatti ilman stop loss -puskuria:
Jos kohde-etuuden arvon lasku tuotteen vipukertoimella kerrottuna on 100 % tai enemmän, niin kaupankäynti tuotteella lopetetaan, tuote erääntyy ja tuotteeseen sijoitettu pääoma on menetetty.

Bear-sertifikaatti ilman stop loss -puskuria:
Jos kohde-etuuden arvon nousu tuotteen vipukertoimella kerrottuna on 100 % tai enemmän, niin kaupankäynti tuotteella lopetetaan, tuote erääntyy ja tuotteeseen sijoitettu pääoma on menetetty.

Bull-sertifikaatti stop loss -puskurilla:
Jos kohde-etuuden arvon lasku tuotteen vipukertoimella kerrottuna vastaa stop loss -puskuria tai alittaa sen, niin kaupankäynti tuotteella lopetetaan, tuote erääntyy ja tuotteeseen sijoitettu pääoma on menetetty kokonaisuudessaan tai osittain.

Bear-sertifikaatti stop loss -puskurilla:
Jos kohde-etuuden arvon nousu tuotteen vipukertoimella kerrottuna vastaa stop loss -puskuria tai ylittää sen, niin kaupankäynti tuotteella lopetetaan, tuote erääntyy ja tuotteeseen sijoitettu pääoma on menetetty kokonaisuudessaan tai osittain.

 

→ Katso myös Tracker-, Bonus- ja Discount-sertifikaatit.

Vastasiko tämä kysymykseesi?

Takaisin
© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki