Jos koet teknisiä ongelmia verkkopalvelussamme tällä hetkellä, se johtuu todennäköisesti F-securen pankkisuojaustoiminnosta. Otathan yhteyttä F-securen asiakastukeen ongelman ratkaisemiseksi.

Miten voimme auttaa?

Miten teen talletuksen osakesäästötililleni Nordnet-sovelluksella?

Jos haluat tehdä talletuksen osakesäästötilillesi (OST) Nordnet-sovelluksella, toimi näin:

  1. Kirjaudu sisään sovellukseen
  2. Napauta Tilisiirrot-linkkiä näkymän vasemmassa yläkulmassa
  3. Onko summa, jonka haluat siirtää OSTiisi jo olemassa jollakin Nordnet-tililläsi? Jos ei ole ja haluat tehdä talletuksen toisesta pankistasi ensin Nordnetiin, niin valitse kohta Tilisiirto. Voit tehdä talletuksen Nordnetiin reaaliaikatalletuksena tai viitesiirtotalletuksena (ks. lisätietoja).
  4. Jos sinulla on jo riittävästi saldoa toisella Nordnet-tililläsi (osake- ja rahastosalkussa, AOT, tai talletustilillä, TT), voit siirtää rahaa sisäisellä siirrolla kyseiseltä tililtä OSTiisi. Napauta tällöin kohtaa Sisäiset siirrot.
  5. Valitse ensin tili, jolta haluat siirtää rahaa OSTiisi. Vaihtoehdot ovat AOT ja TT.
  6. Valitse sitten tili, jolle haluat rahan siirrettävän. Tässä tapauksessa haluat siirtää rahaa OST-tunnuksella merkitylle tilillesi.
  7. Syötä summa jonka haluat siirtää OSTiin. Näet tässä näkymässä myös summan, jonka voit vielä siirtää tilillesi. Osakesäästötilille voi tallettaa enintään yhteensä 50 000 €.
  8. Seuraavassa näkymässä näet vielä yhteenvedon siirrosta: paljonko olet siirtämässä, miltä tililtä ja mille tilille. Vahvistettuasi siirron raha on heti käytettävissä OST-sijoituksiin.

Vastasiko tämä kysymykseesi?

Takaisin