Siirry pääsisältöön

Miten voimme auttaa?

Miten teen talletuksen osakesäästötililleni?

Tee talletus sisäänkirjautuneena palvelussamme, kohdassa Sivuni > Talletus. Voit tehdä talletuksen reaaliaikaisena tai viitesiirtotalletuksena. Viitesiirtotalletus on kätevä silloin, jos haluat tehdä esimerkiksi kuukausittain toistuvan talletuksen vastatililtäsi osakesäästötilillesi. Seuraa talletussivuilla näkyviä ohjeita. Jos haluat tehdä talletuksen osakesäästötilillesi, valitse Nordnet-tiliksi OST-tunnuksella varustettu tilisi.

Huomioi, että osakesäästötilille voi tallettaa yhteensä korkeintaan 50 000 euroa. Reaaliaikatalletusta tehdessä näet, miten paljon voit vielä tallettaa osakesäästötilillesi.

Reaaliaikatalletuksen voi tehdä seuraavista pankeista: Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Osuuspankki, POP Pankki, Säästöpankki, S-Pankki/FIM ja Ålandsbanken.

Voit tehdä reaaliaikatalletuksen Oma Säästöpankissa olevalta vastatililtäsi valitsemalla vaihtoehdon Trustly ja seuraamalla ohjeita. Huomioi, että jos haluat OmaSp-asiakkaana tehdä talletuksen osakesäästötilillesi (OST), sinun tulee tallettaa raha ensin osake- ja rahastosalkkuusi (AOT) ja tehdä sieltä sisäinen siirto osakesäästötilille.

Katso myös ohjevideo.

Vastasiko tämä kysymykseesi?

Takaisin