Miten voimme auttaa?

Miten teen talletuksen alaikäisen asiakkaan osakesäästötilille?

Alaikäisen asiakkaan huoltajana tai valtuutettuna voit tehdä talletuksen alaikäisen osakesäästötilille ("OST") samaan tapaan kuin täysi-ikäisenkin asiakkaan kohdalla.

Tee talletus sisäänkirjautuneena palvelussamme, kohdassa Sivuni > Talletus. Voit tehdä talletuksen reaaliaikaisena tai viitesiirtotalletuksena ("Tilisiirto"-välilehti). Viitesiirtotalletus on kätevä silloin, jos haluat tehdä esimerkiksi kuukausittain toistuvan talletuksen vastatililtä osakesäästötilille. Seuraa talletussivuilla näkyviä ohjeita. Jos haluat tehdä talletuksen alaikäisen osakesäästötilille, valitse Nordnet-tiliksi OST-tunnuksella varustettu tili.

Osakesäästötilille voi tallettaa yhteensä korkeintaan 50 000 euroa. Reaaliaikatalletusta tehdessä näet, miten paljon voit vielä tallettaa osakesäästötilille.

Huomioi, että osakesäästötili näkyy vain uuden verkkopalvelumme puolella ja Nordnet-sovelluksessa (ei siis lainkaan vanhassa verkkopalvelussamme).

Huomioi myös, että sisäiset siirrot huoltajan Nordnet-tilien ja alaikäisen tilien välillä eivät ole mahdollisia, vaan talletus on tehtävä aina joko alaikäisen katselutunnuksilla sisäänkirjautuneena tai viitesiirtotalletuksena suoraan vastatililtä alaikäisen osakesäästötilille.

 

Vastasiko tämä kysymykseesi?

Takaisin