Siirry pääsisältöön

Miten voimme auttaa?

Miten teen talletuksen alaikäisen asiakkaan osakesäästötilille?

Alaikäisen asiakkaan huoltajana tai valtuutettuna voit tehdä talletuksen alaikäisen osakesäästötilille ("OST") samaan tapaan kuin täysi-ikäisenkin asiakkaan kohdalla.

Tee talletus sisäänkirjautuneena palvelussamme, kohdassa Sivuni > Talletus. Voit tehdä talletuksen reaaliaikaisena tai viitesiirtotalletuksena. Viitesiirtotalletus on kätevä silloin, jos haluat tehdä esimerkiksi kuukausittain toistuvan talletuksen vastatililtä osakesäästötilille. Seuraa talletussivuilla näkyviä ohjeita. Jos haluat tehdä talletuksen alaikäisen osakesäästötilille, valitse Nordnet-tiliksi OST-tunnuksella varustettu tili.

Osakesäästötilille voi tallettaa yhteensä korkeintaan 50 000 euroa. Reaaliaikatalletusta tehdessä näet, miten paljon voit vielä tallettaa osakesäästötilille.

Huomioi myös, että sisäiset siirrot huoltajan Nordnet-tilien ja alaikäisen tilien välillä eivät ole mahdollisia, vaan talletus on tehtävä aina joko alaikäisen katselutunnuksilla sisäänkirjautuneena tai viitesiirtotalletuksena suoraan vastatililtä alaikäisen osakesäästötilille.

Katso myös ohjevideo.

Vastasiko tämä kysymykseesi?

Takaisin