Hei, miten voimme auttaa?

Miten voin sulkea osakesäästötilini Nordnetissä?

Osakesäästötiliin ei Nordnetissä liity mitään säilytys- tai kuukausimaksuja. Jos kuitenkin päätät sulkea osakesäästötilisi, niin alta löydät siihen ohjeet.

Jos osakesäästötilin avaamisesta on kulunut korkeintaan 14 vuorokautta ja jos osakesäästötilillä ei ole vielä tapahtumia (talletuksia, nostoja tai kauppoja), niin tällöin osakesäästötilin lopettaminen onnistuu maksutta seuraavasti: kirjaudu sisään Nordnetiin ja lähetä viesti asiakaspalveluun viestikeskuksen kautta. Ilmoita viestissä, että haluat osakesäästötilisi suljettavan.

Jos osakesäästötili on ehtinyt olla voimassa yli 14 vuorokautta tai tilillä on ehtinyt olla tapahtumia (talletuksia, nostoja tai kauppoja), niin tilin lopetukseen tarvitaan kirjallinen lopetusilmoitus. Täytetyn lopetuslomakkeen voi toimittaa Nordnetiin skannattuna versiona palvelun viestikeskuksen kautta viestin liitteenä. Lomakkeen ohessa tulee toimittaa myös kopio kuvallisesta henkilöllisyystodistuksesta. Huomioi, että tilin lopettamisesta peritään Nordnetin hinnaston mukainen toimenpidemaksu.

Jos lomakkeen toimittaminen viestikeskuksen kautta ei syystä tai toisesta onnistu, täytetyn ja allekirjoitetun lopetuslomakkeen voi toimittaa Nordnetiin maksutta myös kirjeenä vastauslähetysosoitteella (Nordnet Bank AB Suomen sivuliike, Tunnus 5018590, 00003 VASTAUSLÄHETYS).

Katso myös: Voinko sulkea osakesäästötilini, vähentää tappiot ja avata tilin uudelleen?

 

Asiasanat: Tilin lopetus, sulkeminen, lakkautus, salkun sulkeminen

Vastasiko tämä kysymykseesi?

Takaisin
Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Käyttämällä palvelujamme hyväksyt evästeiden käytön.Lue lisää