Siirry pääsisältöön

Miten voimme auttaa?

Merkitsin osakkeita. Voinko tehdä lisämerkinnän?

Pääsääntöisesti kyllä. Kun menet kohtaan Sivuni > Yhtiötapahtumat & osakeannit, voit muokata jo antamaasi vastausta otsikon Vastaukseni alla. Muokkaus tapahtuu oikeassa reunassa näkyvästä kynäikonista. Huomioi, että jos aiemmasta merkinnästäsi on yli vuorokausi ja kyseinen merkintä näkyy jo rivinä salkkusi yleisnäkymässä, niin tällöin olet tekemässä uutta merkintää. Määrän tulee siis tällöin vastata vähintään annin minimimerkintämäärää. Jos aiemmasta vastauksestasi on alle 24 tuntia ja merkintä ei vielä näy salkkusi yleisnäkymässä, tällöin olet muokkaamassa aiemmin antamaasi vastausta ja merkintämäärän tulee vastata sitä kokonaismäärää, jonka haluat merkitä annissa.

Esimerkkejä:

Merkitset aamupäivällä 200 osaketta ja iltapäivällä mietit, että haluat sittenkin 500 osaketta. Muokkaat vastaustasi kohdasta Sivuni > Yhtiötapahtumat siten, että lukumäärä on 500. Tällöin olet merkinnyt annissa yhteensä 500 osaketta.

Merkitset annin ensimmäisenä päivänä 200 osaketta ja kaksi päivää myöhemmin mietit, että haluat sittenkin 500 osaketta. Muokkaat vastaustasi kohdassa Sivuni > Yhtiötapahtumat siten, että lukumäärä on 300. Tällöin olet merkinnyt annissa yhteensä 500 osaketta.

Asiasanat: listautumisanti, osakeanti, lisämerkintä

Vastasiko tämä kysymykseesi?

Takaisin
© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki