Siirry pääsisältöön

Nordnetin livetreidauskilpailu SijoittajaMessuilla 16.11.2022

Nordnet toi livetreidauskilpailun ensimmäistä kertaa Suomeen vuoden 2019 Sijoitus Invest -tapahtumassa. Tänä vuonna tarjosimme jälleen mahdollisuuden tulla seuraamaan, kuinka ammattitreidaajat lukevat markkinoita ja tunnistavat osto- ja myyntipaikkoja. Katso taltiointi Sijoittajamessuilla 16.11.2022 pidetystä livetreidauskilpailusta!

Kilpailijat:

Jukka Lepikkö
Jukka Lepikkö on ammattitreidaaja ja yksityissijoittaja, joka on viimeisten vuosien aikana nostanut vahvasti treidaamista esiin suomalaisessa sijoituskeskustelussa. Hän on esitellyt huippusuositussa Traders’ Club -videosarjassa uudenlaisen lähestymistavan sijoittamiseen, joka yhdistelee teknistä analyysiä, makroindikaattoreita ja sijoittajasentimenttiä. Jukka on lisäksi kirjoittanut kirjan Treidaa kuin ammattilainen.

Johannes Sippola
Johannes Sippola on kolmannen vuoden lääketieteen opiskelija Helsingin yliopistossa ja intohimoinen isältänsä perityn sijoitusyhtiön (Medifilm Oy) toimitusjohtaja. Johannekselta löytyy sijoituskokemusta vajaa neljä vuotta, ja matkalla Johannes on erikoistunut osakepoimintaan ja kerännyt ison tietomäärän myös treidaamisen saralla. Sijoitusuran aikana koko Suomen sijoitusyhteisöstä on tullut Johannekselle kuin toinen koti – kansankapitalismin edistäminen ja Suomen sijoitusyhteisössä aktiivinen kanssasijoittajien auttaminen ja heidän kehittyminen sijoittajina on Johannekselle sydämen asia.

Kristian Kannus
Kristian on 28-vuotias swing-treidaaja, yrittäjä, salkunhoitaja ja sijoitusasioiden konsultti. Ohjelmointia ja teollisuustaloutta TTY:llä 3 vuoden ajan opiskelleelta Kristianilta löytyy 12 vuoden kokemus sijoittamisesta ja treidaamistakin hänellä on takana jo 6 vuotta, josta noin puolet täyspäiväisesti. Treidaamisen ohella Kristian ylläpitää osaavien sijoittajien ja treidaajien ryhmää.

Lari Alenius
Lari on 25-vuotias treidaaja ja yrittäjä. Töiden ohella hän aloitti tänä syksynä tradenomin monimuoto-opinnot Turun ammattikorkeakoulussa. Larilla on 4 vuoden kokemus markkinoista, ja hän on erikoistunut arvometalleihin sekä raaka-aineisiin. Treidaamiseen, pääasiassa päivä- ja swing-treidaamiseen, Lari on keskittynyt 3 vuotta. Lisäksi sijoittaminen on ehtinyt tulla hänelle tutuksi. Hän on ollut vieraana myös Nordnetin Trades’ Club – videosarjassa.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit